Kategorie: / Foto / RTV / AGD / Telefony

Beststore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.78
opinie o Beststore.pl
5 / 5 2019-03-25

Profesionalna obsługa ! Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-03-24

Wszystko OK!

5 / 5 2019-03-22

Bardzo dobry, przyjazny klientom sklep internetowy'.

5 / 5 2019-03-12

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-24

Polecam

5 / 5 2019-02-22

Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja

4 / 5 2019-02-21

POLECAM

5 / 5 2019-02-18

Super, tanio, szybko, bez problemu :)

5 / 5 2019-02-09

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa

5 / 5 2019-02-06

Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-05

Wszystko w porzadku. Polecam.

4 / 5 2019-01-22

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-21

Sprawna szybka i w pełni jakościowa transakcja

4 / 5 2019-01-09

Transakcja szybka polecam.

5 / 5 2018-12-27

Polecam sklep. Szybko, sprawnie i solidnie.

5 / 5 2018-12-24

Ok polecam

4 / 5 2018-12-17

Wszystko w super stanie

5 / 5 2018-11-23

super

3 / 5 2018-11-15

Wszystko dobrze przebieglo

5 / 5 2018-11-10

Towar zgodny z opisem, bardzo dobra cena, polecam!

5 / 5 2018-10-31

Rewelacja!

4 / 5 2018-10-27

Szybko, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-09

Ok ok

5 / 5 2018-10-05

Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2018-09-28

Super polecam!

5 / 5 2018-09-22

ok, polecam

5 / 5 2018-09-16

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-09-11

Szybka transakcja

4 / 5 2018-09-03

Wszystko zgodnie z opisem, paczka dostarczona w ciągu 2 dni roboczych. Polecam!

5 / 5 2018-09-01

Polecam

5 / 5 2018-08-16

Wszystko jak należy.

5 / 5 2018-08-15

Super

5 / 5 2018-08-14

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.Bez problemów.Kontakt bardzo dobry.Wysyłka natychmiastowa.

5 / 5 2018-08-01

Wszystko super

5 / 5 2018-07-24

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-12

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-07-11

polecam

5 / 5 2018-06-26

polecam

4 / 5 2018-06-24

Towar zgodny z opisem, cena całkiem okej. Polecam

5 / 5 2018-06-23

Pełen profesjonalizm, błyskawiczny czas realizacji, 100% polecam

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-17

Wszystko ok

4 / 5 2018-06-03

Dobra oferta. Dość szybka realizacja zamówienia. Wygodna możliwość osobistego odbioru. Atrakcyjna cena towaru. Miła obsługa w firmie.

5 / 5 2018-05-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-22

Szybka realizacja. Polecam.

4 / 5 2018-04-30

Dosc sprawnie i jak najbardziej pozytywnie

3 / 5 2018-04-26

Super szybkie dostawy i super produkty

5 / 5 2018-04-21

okej!

4 / 5 2018-04-19

Polecam!

5 / 5 2018-04-17

Polecam!

5 / 5 2018-04-13

Polecam sklep, żadnych zastrzeżeń do obsługi i sprzetu.

5 / 5 2018-03-10

Super sklep. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-02-16

To był mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-02-11

wszystko ok

5 / 5 2018-01-14

Polecam!

5 / 5 2017-12-31

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-12-15

Polecam

5 / 5 2017-11-28

Wszystko w jak najlepszym pożądku. Serdecznie dziękuję za udaną transakcje

4 / 5 2017-11-19

Ogolnie OK. Styropian byl polamany dlatego 4 gwiazdki ale produkt bez zarysowan i funkcjonuje.

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalnie

5 / 5 2017-10-27

Transakcja zrealizowana szybko, dostawa kurierem za pobraniem bez problemów.

4 / 5 2017-10-23

profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-10-18

Wszystko przebiegło sprawnie, cena telefonu (bo to głównie o niego chodziło) bardzo dobra. Nie znałem tego sklepu, wiec oczywiście miałem (jak zwykle) jakieś obawy, ale były one płonne - jak na wstępie, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-10

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-09

Polecam,szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-10-03

Szybka i sprawna konunikacja ze sklepem. Towar zgodny z opisem. Jak nanbardziej polecam.

5 / 5 2017-09-23

Zadowolony

5 / 5 2017-09-21

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-09-15

Gorąco polecam sklep. Super kontakt.Wszystko ok.

5 / 5 2017-09-11

Szybko solidnie i zgodnie z zamówieniem polecam

5 / 5 2017-09-06

Dobra obsługa, towar na czas

5 / 5 2017-09-02

Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-31

OK.OK.

4 / 5 2017-07-30

Super

4 / 5 2017-07-30

Polecam.

4 / 5 2017-07-29

jedyna wada to brak instrukcji w języku polskim do przysłanego radia Muse M-081R.

5 / 5 2017-07-27

......

5 / 5 2017-07-16

Polecam sklep. Szybko, sprawnie i solidnie.

5 / 5 2017-07-02

bardzo zadowolona Polecam

5 / 5 2017-06-26

Everything was perfect with the item and the service. Thank you!

5 / 5 2017-05-26

towar zgodny z opisem ,przesyłka szybka .Ogólnie ok i bez żadnych uwag .

5 / 5 2017-05-16

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów. Poleam sklep z czystym sumieniem:)

5 / 5 2017-05-13

Polecam

5 / 5 2017-05-07

Pomocna obsługa klienta. Polecam sklep

5 / 5 2017-04-20

Jestem bardzo zadowolony z obsługi i realizacji

5 / 5 2017-04-17

Towar zgodny z opisem na stronie WWW, oryginalnie zapakowany i zafoliowany. Sprzedawca odpisuje na wiadomości e-mail, szybka wysyłka i dobre zabezpieczenie produktu na czas transportu do klienta. Polecam!

5 / 5 2017-04-07

Wszystko ok.

4 / 5 2017-04-06

Trochę długo trwało od chwili złożenia zamówienia i opłacenia a otrzymaniem przesyłki. Reszta bez zarzutu. Zapakowane super. Ogólnie polecam.

Rzetelne opinie o Beststore.pl

Beststore.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://beststore.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48223905836

Komórka
-

Infolinia
+48223905836

Logowanie