Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Bezpiecznekoty.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Bezpiecznekoty.pl
5 / 5 2019-03-22

Szybko i sprawnie, sprzedawca skontaktował się w celu doprecyzowania elementów zamówienia a na drugi dzień paczka była już u mnie, polecam

5 / 5 2019-03-22

Wszystko w porządku, polecam :)

4 / 5 2019-02-27

Super !

5 / 5 2019-02-24

Szybko

5 / 5 2019-02-21

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym i bardzo szybka wysyłka. Towar bdb jakości. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-04

Polecam siatki bezpiecznekoty.pl ! Szybka wysyłka, produkt wart swojej ceny - wszystko w komplecie - oszczędność czasu :) Przy samodzielnym montażu siatki kontaktowałam się ze sklepem przez telefon - nie było problemu z udzieleniem pomocy w tym temacie. Polecam :)

5 / 5 2019-02-03

Szybko i sprawnie. Przy siatce 8x3 powinna byc sugestia zeby jednak dokupic 2 sztuki kleju lub z automatu zalaczyc 2.

5 / 5 2019-02-02

W pełni mogę polecić każdemu.

5 / 5 2019-01-26

Szybko i profesjonalnie. Pan miło i bez problemowo doradził również przez telefon. Polecam

5 / 5 2019-01-26

wszystko ok

5 / 5 2019-01-22

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. W pn rano zamówione we wtorek była dostawa. Jestem zadowolona. Polecam.

4 / 5 2019-01-16

Sklep oceniam bardzo dobrze. Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Informacje dotyczące zamawianych produktów zamieszczone na stronie internetowej sklepu (wraz za zdjęciami) pokrywają się z wyglądem "na żywo". Jeżeli ktoś z moich znajomych będzie potrzebował siatki do zabezpieczenia balkonu i okna (dla kota), to polecę mu Bezpiecznekoty.pl

4 / 5 2019-01-13

jestem zadowolona, szybka obsługa, wysyłka i wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-10

Polecam. Zakupiony produkt spełnienia swoją role. Montaż siatki bardzo łatwy i koty są bezpieczne.

5 / 5 2018-12-31

Bardzo dobra firma, dbają o klienta i jestem mega zadowolony :) Polecam!

5 / 5 2018-12-24

Gorąco polecam! Profesjonalne podejście do obsługi.

5 / 5 2018-12-22

Polecam zakupy w tym sklepie, kontakt ze sklepem bardzo dobry, zamówienie zrealizowane ekspresowo.

5 / 5 2018-11-28

Błyskawicznie dostarczony bardzo dobry towar. Sierciuszek bezpieczny :-)

5 / 5 2018-11-17

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń - szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Jeśli będę potrzebowała czegoś, co jest w ofercie tego sklepu z pewnością tu zajrzę :-)

4 / 5 2018-11-06

Bardzo żetelny sklep

5 / 5 2018-11-06

Polecam sklep i produkt - koty dostały nowe życie na balkonie

5 / 5 2018-11-04

Polecam, błyskawiczną dostawa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-23

Produkty świetnie opisane, wszystko jasne i zgodne z opisem, a przesyłka ekspresowa. Na pewno będę polecać wszystkim kociarzom:)

5 / 5 2018-10-19

Mogę śmiało polecić

5 / 5 2018-10-16

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa i szybka przesyłka, polecam. Siatka zgodna z opisem. Kot szczęśliwy.

4 / 5 2018-10-10

Wszystko Oki

5 / 5 2018-10-07

Sklep bardzo rzetelny. Wysyłka ekspresowa, towar zgodny z opisem. Polecam serdecznie !

4 / 5 2018-09-27

Towar doszedł w uzgodnionym terminie

4 / 5 2018-09-26

Polecam

5 / 5 2018-09-18

Szybka przesyłka oraz solidnie zapakowana sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-17

Błyskawiczna realizacja zamówienia, duży plus to możliwość dostawy do paczkomatu.

4 / 5 2018-09-16

Nie mam chęci na pisanie. Gwiazdki powinny wystarczyć.

5 / 5 2018-09-15

Wszystko OK, obsługa fachowa, możliwość zapłaty kartą na miejscu.

5 / 5 2018-09-10

Wszystko w porządku, Dziękuję

2018-09-04

Długi czas oczekiwania, ostry element wystawał z opakowania.

5 / 5 2018-08-31

Szybka obsługa, paczka przyszła prawie natychmiast. Pan był tak miły, że zadzwonił sie upewnic zeby moje zamóienie odpowiadało rozmiarom mojego balkonu :)

5 / 5 2018-08-31

Bardzo przemyślana konstrukcja, intuicyjny montaż, super estetyka - POLECAM tą siatkę !!!

5 / 5 2018-08-13

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, towar zgodny z zamówieniem, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-10

Dobry kontakt, szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-07-16

SUUUUUUUUUUUUUUUUUPER

5 / 5 2018-07-12

Łatwy kontakt i sprawna transakcja . Ploecam.

5 / 5 2018-07-05

Jestem zadowolona z zakupu, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-04

Transakcja oraz dostawa szybka, bezproblemowa. Produkty spełniają oczekiwania. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-28

Wszystko na najwyzszym poziomie

5 / 5 2018-06-20

Super

5 / 5 2018-06-20

Sybko sprawnie bezproblemowo

5 / 5 2018-06-12

Profesjonalnie, obsługa klienta skontaktowała się ze mną w celu ustalenia ilości zamawianego produktu!

5 / 5 2018-06-07

Ogromny pozytyw !

5 / 5 2018-06-06

Bardzo fajny sklep,polecam :)

5 / 5 2018-06-02

Szybko solidnie polecam!

5 / 5 2018-05-25

Szybko ,sprawnie ,dokładnie tak jak jest opisie , polecam sklep !

5 / 5 2018-05-17

Szybka i sprawna i przede wszystkim miła obsługa. Nastawienie pro klienckie. Dziękuję za udaną transakcję, a kot za odrobinę wolności balkonowej.

5 / 5 2018-05-15

Super

5 / 5 2018-05-14

szybko sprawnie i dobry produkt - troszkę mało śrubek ale spoko

5 / 5 2018-05-13

sklep naprawde dba o klienta polecam

5 / 5 2018-05-12

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-02

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-05-02

Wszystko OK.

4 / 5 2018-04-16

szybko i bezproblemowo

4 / 5 2018-04-13

Bardzo szybka i sprawna obsługa,dobry kontakt,szybka wysyłka

5 / 5 2018-04-10

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-04-08

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-31

polecam w 100%!!!!

5 / 5 2018-03-31

Pełen profesjonalizm. Szybko dostarczona przesyłka. Jestem zadowolona z zakupiły i polecam ten sklep

5 / 5 2018-03-21

Miła i profesjonalna obsługa,doradzą jak czegoś nie wiemy :)

5 / 5 2018-03-17

Szybko sprawnie i zgodnie z opisem a nawet lepiej

5 / 5 2018-03-16

Kompetentna obsługa, wychodząca na przeciw potrzebom klienta. Szybko, profesjonalnie. Produkt dotarł na czas, był dobrze zapakowany, towar nieuszkodzony. Polecam

5 / 5 2018-03-10

Szybko, sprawnie, dokładna informacja o etapie realizacji zamówienia. Polecam jak najbardziej.

4 / 5 2018-03-10

Polecam zakupy.

4 / 5 2018-03-05

Jestem zadowolony polecam serdecznie

5 / 5 2018-02-18

Siatek jeszcze nie zamontowałam, więc nie mogę się wypowiedzieć, ale do czasu odbioru zamówienia, wszystko super.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko OK.

5 / 5 2018-01-30

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-01-29

Super szybko i profesjonalnie - polecam.

2018-01-28

Jestem trochę rozczarowany zakupami w tym sklepie

3 / 5 2018-01-23

Wszystko OK, poza tym, że pakując zapomniano o lince stalowej, przez co czekała mnie szybka wizyta w Castoramie.

5 / 5 2018-01-22

Nie mam zarzutów do transakcji.

5 / 5 2018-01-14

Wszystko poszło bez problemu.

5 / 5 2018-01-13

polecam :)

5 / 5 2018-01-09

dobry wybór i fachowa pomoc przez telefon

5 / 5 2018-01-03

wszystko super..

4 / 5 2018-01-02

Sposób zamówienia nie do końca przejrzysty (trzeba czytać cały opis) ale jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-30

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-26

bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-12-25

Profesjonalna obsługa i szybkość realizacji zamówienia

5 / 5 2017-12-25

Siatka znakomitej jakości . Jestem bardzo zadowolona tak jak mój kot z osiatkowanego tarasu :)

4 / 5 2017-12-18

Szczerze polecam, mimo opóźnienia z wysłaniem przesyłki. Kontakt ze sprzedającym pierwsza klasa.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok :) polecam

5 / 5 2017-12-14

Pełne zawodowstwo!

4 / 5 2017-12-13

Ok

5 / 5 2017-12-06

Profesjonalna obsługa, przesyłka na drugi dzień u mnie - serdecznie polecam. Siatka i akcesoria dobrej jakości!

5 / 5 2017-11-29

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Doskonały kontakt ze sklepem. Szczerze polecam.

3 / 5 2017-11-21

Zamówiłam zestaw do montażu siatki 3m x 8m. Przesyłka dotarła w szarym pudle bez płyty CD, zupełnie inaczej wyglądała na stronie sklepu. Kotwy i haki załączone były słabej jakości, musiałam kupić inne. Żałuję,żzamówienie

5 / 5 2017-11-14

wszystko OK

4 / 5 2017-11-04

Troche drogo

5 / 5 2017-11-02

Wszystko OK polecam

5 / 5 2017-10-19

prawidłowo

5 / 5 2017-10-15

Polecam sklep, bardzo wysoka jakość obsługi klienta, szybka pomoc.

5 / 5 2017-10-07

Bezbłędnie

5 / 5 2017-10-06

Szybko i sprawnie. Dziękuje.

5 / 5 2017-10-02

Dziękuję, pozdrawiam.

4 / 5 2017-09-26

szybka transakcja, towar zgodnie z zamowieniem, kurier bez zarzutu

5 / 5 2017-09-25

super szybka dostawa i wszystko w należytym porządku

5 / 5 2017-09-19

wszystko OK polecam

5 / 5 2017-09-10

Produkty zgodne z opisem, błyskawiczna dostawa, klarowny opis jak wykonać zabezpieczenie. Estetycznie wykonane. Bardzo polecam !

4 / 5 2017-09-05

Zamówienie zostało szybko przygotowane i wysłane, zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-02

Sprawnie,szybko

5 / 5 2017-09-02

Pełen profesjonalizm! W moim zamówieniu pomyłkowo zabrakło jednego produktu, ale po zgłoszeniu tego faktu drogą mailową, błąd natychmiast został naprawiony. Produkt dosłano ekspresowo. Jakość produktów również mi odpowiada.

4 / 5 2017-08-29

Obsługa, realizacja przesyłki OK. Natomiast po odpakowaniu przesyłki okazało się, że zamówiona siatka na balkon dla kota ma dziurę. Na szczęście udało się tak naciągnąć siatkę, że dziura była poza potrzebny wymiar. Jednak dziura była widoczna i pracownik nie powinien takiego produktu wysyłać do klienta.

5 / 5 2017-08-21

Bardzo rzetelny sprzedawca. Sprawnie odpowiada na każde zapytanie. Towar zakupiony spełnia oczekiwania. POLECAM!

5 / 5 2017-08-04

Polecam

5 / 5 2017-07-30

Bardzo dobry sklep polecam wszystkim.

4 / 5 2017-07-19

jeszcze nie wiem - montaż w przyszłym tygodniu ale po rozpakowaniu zestaw wyglada solidnie, siatka przycięta na wymiar, wszystko jest.

4 / 5 2017-07-15

polecam

5 / 5 2017-07-14

Naprawdę ok! Polecam.

4 / 5 2017-07-11

Wszystko zgodnie z opisem na stronie. Przesyłka dotarła zgodnie z założeniem, transakcja przebiegła sprawnie. Jedynie pudełko było przygniecione w transporcie, ale w żadnym wypadku nie wpłynęło to na zawartość.

5 / 5 2017-07-09

Bardzo sprawnie i szybko oraz dokładnie to, co było na zdjęciach i w opisie.. Polecam.

5 / 5 2017-07-08

OK OK OK

5 / 5 2017-07-05

wszystko OK

5 / 5 2017-07-04

wszystko ok, polecam

4 / 5 2017-06-30

ogólnie bardzo dobrze lecz produkt który otrzymałam budził wątpliwość gdyż siatka była źle docięta, straciłam ok. 1 metr siatki-krzywo docięta

5 / 5 2017-06-18

Bardzo przyjazna obsługa! Szybkość realizacji i jakość samego produktu-rewelacja!

5 / 5 2017-06-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-06

Szybko i bezproblemowo, produkt zgodny z opisem, sprzedający dostosował produkt do wymagań (docięcie siatki na wymiar). Polecam!

4 / 5 2017-06-05

Polecam

5 / 5 2017-06-01

Super

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalny kontakt, szybka obsługa i proaktywne myślenie o aspektach o których niezorientowany klient może zapomnieć. Polecam!

5 / 5 2017-05-31

Szybka miła obsługa,dobry kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2017-05-30

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-05-27

Bardzo szybka realizacja zamowienia :)

5 / 5 2017-05-21

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-20

Zakupy zrobione bez najmniejszego problemu, szybka wysyłka oraz dostawa. Siatka bardzo łatwa w montażu. Polecam.

4 / 5 2017-05-10

Dostawa szybka oraz zgodna z opisem.Polecam !!!

5 / 5 2017-05-01

Wszystko było na wysokim poziomie. Polecam!

4 / 5 2017-04-25

Łatwa w obsłudze, czytelna strona i szybka dostawa. Spokojnie mogę polecić.

5 / 5 2017-04-16

Jestem zadowolona z zakupu, szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-04-13

Polecam sklep

5 / 5 2017-04-07

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2017-04-05

Pełen profesjonalizm - szybko, sprawnie i rzeczowo! Polecam wszystkim posiadaczom kotów

5 / 5 2017-03-30

Jestem zadowolona z zakupów i szybkiej dostawy.Wszystko jest super.

4 / 5 2017-03-27

Dobra obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

Rzetelne opinie o Bezpiecznekoty.pl

Bezpiecznekoty.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://bezpiecznekoty.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie