Kategorie: / Dla Dzieci

Bezpiecznydzieciak.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bezpiecznydzieciak.pl
5 / 5 2019-03-23

Towar zgodny z opisem, dostarczony bardzo szybko, przesyłka bardzo dobrze i bezpiecznie dla zawartości zapakowana. Jestem Bardzo Zadowolona ze Współpracy. Polecam zakupy w tym sklepie. Dziękuje za miłą obsługę.

5 / 5 2019-03-07

bardzo szybka dostawa.Polecam!!!

2019-02-27

Wszystko przebiegło bezproblemowo. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-02-25

Super sklep.Polecam

5 / 5 2019-02-03

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-31

Bardzo gorąco polecam!!

2019-01-21

sklep godny polecenia.

2019-01-16

Zamówienie otrzymałem ekspresowo a towar dokładnie taki jak w opisie

2019-01-15

pozytywny

2018-12-19

bez zarzutów

5 / 5 2018-12-16

Przesyłka zgodna z opisem!!!Polecam!

5 / 5 2018-12-13

Szybka przesyłka, produkt i jakość 100% zgodna z opisem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-12-11

Świetny kontakt i obsługa. Realizacja zamówienia szybko. Informacje sms o dostawie. Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2018-12-06

dostęp do towaru, profesjonalnie, tanio

5 / 5 2018-12-01

super.polecam.

5 / 5 2018-11-11

Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka. Polecam!

2018-11-03

Bez zarzutu

2018-10-22

wszystko zgrane,dobry kontakt i organizacja

5 / 5 2018-10-05

Wszystko sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-01

Szybki kontakt w sprawie zamówionego towaru

2018-09-26

Pozytywne wrażenie.

5 / 5 2018-09-24

sklep oceniam bardzo pozytywnie, wysyłka przyszła szybko,

5 / 5 2018-09-10

Translacja została zrealizowana szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-08-09

Świetna informacja o przesyłce, tempo dostarczenia ekspresowe, jakość znakomita. Dziękuję za transakcje i wszystkim zakupy w tym sklepie bardzo, bardzo polecam

5 / 5 2018-08-08

Super obsługa, polecam!

5 / 5 2018-07-27

Bardzo dobry sklep, polecam

5 / 5 2018-07-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam.

5 / 5 2018-07-20

ok

5 / 5 2018-07-16

zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-11

super sklep

5 / 5 2018-07-07

Szybka obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-06

Transakcja przebiegła pomyślnie bez zastrzeżeń. Polecam

2018-06-26

Bardzo dobry

5 / 5 2018-06-24

SUPER

5 / 5 2018-06-23

Polecam sklep. Przesyłka nadeszła w ciągu 2 dni.

5 / 5 2018-06-07

szybko i sprawnie

2018-05-24

bardzo sprawna obsluga

5 / 5 2018-05-11

Polecam!

2018-04-29

Realizują zamówienie zgodnie z prośbą klienta. Dla mnie bardzo w porządku sklep.

5 / 5 2018-04-27

Polecam szybko i super towar !

2018-04-10

Sklep wyposazony w ciekawe, pomyslowe i pozyteczne akcesoria potrzebne przy maluchach.

5 / 5 2018-04-08

super rzeczy dla dzieci - polecam

2018-04-02

błyskawiczna i pomyślna transakcja, więc sklep jak najbardziej do kolejnego odwiedzenia

5 / 5 2018-03-25

Miły kontakt. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-03-17

Wszystko na najwyższym poziomie,polecam.

5 / 5 2018-03-12

Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-08

Profesjonalny sklep, który w 100% usatysfakcjonuje klientów.

5 / 5 2018-03-05

Gorąco polecam, wszystko przebiegło idealnie, dziękuję za udaną współprace.

5 / 5 2018-02-22

Wszystko zgodnie z opisem i naprawdę bardzo szybka wysyłka. Niestety nie mogę zrozumieć dlaczego płatności z ING mogę wykonywać tylko do 20:00.

5 / 5 2018-02-12

Szybka przesyłka. Niestety pomylone artykuły w dostawie.

5 / 5 2018-02-02

Dostawa szybka i sprawna. Towar w stanie nienaruszonym, spełnił moje oczekiwania. Jestem usatysfakcjonowana zrealizowaną usługą. Polecam

5 / 5 2018-02-02

DOBRY TOWAR, SZYBKA, NIEDROGA WYSYŁKA

2018-01-31

Sklep godny polecenia, bardzo fachowe doradztwo, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar dotarł w 24h!

5 / 5 2018-01-29

Szybka, bezproblemowa transakcja - polecam

5 / 5 2018-01-01

Oceniam pozytywnie, produkt jak i obsluga zgodna z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-12-23

Polecam, zakupy to sama przyjemność

5 / 5 2017-12-21

Super polecam

2017-12-13

Godny polecenia

5 / 5 2017-12-02

LIGA SWIATOWA super

2017-11-25

Proces zakupu przebiegł sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2017-10-27

ok

2017-10-07

świetna współpraca, transakcja przebiegła bez jakichkolwiek zarzutów

5 / 5 2017-09-27

Zakupy w tym sklepie robiłam po raz pierwszy. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Przesyłka zapakowana solidnie. Dostarczona bardzo szybko. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-09-21

Towar zgodny z opisem, doskonała informacja na temat przesyłki szybko dostarczonej.

5 / 5 2017-09-13

Transkacja przebiegła pomyslnie i bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2017-09-13

Sprawnie, szybko, profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2017-09-08

wszystko w jak najlepszym porzadku. polecam innym :)

5 / 5 2017-08-27

ok

5 / 5 2017-08-23

profesjonalny

5 / 5 2017-08-20

Super produkty w błyskawicznym tempie zrealizowane.

2017-07-21

Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-06-27

realizacja zamówienia bardzo szybka, wszystko bezproblemowo

5 / 5 2017-06-13

Towar świetnie zapakowany, szybka wysyłka, jestem mega, mega zadowolona :)

2017-06-11

Bardzo dobra!

5 / 5 2017-06-11

Rewelacja! Kupiłam ramkę firmy Baby Art, i następnego dnia miałam ją w domu. A ramka śliczna, trochę droga,ale raz wydać się opłaca. Polecam.

5 / 5 2017-06-05

Dość szybka dostawa, bardzo dobra informacja ze sklepu co się dzieje z przesyłką. Polecam w 100%

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybkie przygotowanie i wysyłka towaru,świetny kontakt ze sklepem.Atrakcyjne ceny bardzo dobrego towaru. Gorąco Polecam

2017-06-01

był mały błąd na stronie co do dostępności wybranego koloru żółwia,ale zareagowano błyskawicznie i powiadomiono mnie o tym telefonicznie dając możliwość wyboru innego koloru bądź zwrotu pieniędzy,miła obsługa, produkt zapakowano w dodatkowy karton na czas transportu.

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalne podejście do transakcji. Sklep naprawdę godny polecenia ;)

5 / 5 2017-05-25

super towar, świetna cena, kompetentna obsługa

5 / 5 2017-05-14

Sprawna, szybka wysyłka, tornister, który zamówiłam był dobrze zabezpieczony

2017-05-06

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-03

Bardzo dobry kontakt ze sklepem i miła obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar solidnie zapakowany i dostarczony bez żadnych uszkodzeń. Polecam i sama na pewno wrócę tu na zakupy!

2017-04-27

Sklep działa bez zarzutu

2017-04-17

Ciekawy asortyment, z pewnością tu wrócę :-)

2017-04-09

Solidny i godny polecenia sprzedawca

5 / 5 2017-04-07

W sklepie bezpieczny dzieciak zakupu dokonałam już dwa razy i jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-04-01

Szybki kontakt oraz wysyłka towaru.

5 / 5 2017-03-28

Jest zadowolony z zakupu, szybkiej zmiany, dostawy i jakości.

5 / 5 2017-03-26

Wielki pozytyw! Super jakość w dobrej cenie, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem! SUPER!

Rzetelne opinie o Bezpiecznydzieciak.pl

Bezpiecznydzieciak.pl

Siedziba
Pruszcz Gdański

WWW
http://www.bezpiecznydzieciak.pl

Email
[email protected]

Telefon
058 683 11 12

Komórka
666 160 100

Infolinia
058 683 11 12

Logowanie