Kategorie: / Dla Dzieci

Bibabu.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bibabu.pl
5 / 5 2019-03-11

Bardzo fajny sklep, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem na stronie. Polecam!

2019-01-15

Jestem bardzo zadowlona nie tylko z zakupu ale rówueż miłej i pomocnej obsługi

5 / 5 2019-01-09

Przesyłka dotarła do mnie następnego dnia po złożeniu zamówienia. Wszystko było super zapakowane i zabezpieczone folią z bąbelkami. Produkty świetne, podobają się i mi i dziecku :)

5 / 5 2018-12-15

Bardzo fajny sklep, polecam.

5 / 5 2018-11-27

Super sklep, bardzo fajne rzeczy dla dzieci! Szybka wysylka, towar zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2018-11-21

Super sklep, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem na stronie.

2018-11-20

Bardzo kolorowy sklep, dużo fajnych produktów. Zakupy udane! :)

5 / 5 2018-10-13

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, zamówienie przyszło pięknie zapakowane w świąteczny papier. Super!

5 / 5 2018-10-12

Zakupy udane, szybko i sprawnie, polecam.

2018-10-06

Kolorowy, z fajnymi produktami sklep. Fajnie robi się w takim miejscu zakupy.

5 / 5 2018-09-22

Bardzo fajny i kolorowy sklep, fajne produkty. Super!

2018-09-19

Sklep jest malutki, ale z duszą i mnóstwem niespotykanych produktów. Bardzo się cieszę, że w końcu produkty m.in. Skip Hop są dostępne w Krakowie! :)

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalne doradztwo, świetne produkty, sklep przejrzysty, kolorowy, taki jaki powinien być sklep dla dzieci! Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno wrócę.

5 / 5 2018-04-22

Super sklep, fajne produkty. Polecam!

5 / 5 2018-04-12

Fajny sklep, oryginalne produkty, łatwo składa się zamówienie, szybka dostawa. Polecam!

2018-04-11

Ładny, kolorowy sklep, fajne produkty.

2018-04-04

Robiłam zakupy w tym sklepie po raz pierwszy i na pewno tu wrócę. Panie potrafią doradzić jakie zabawki są dobre dla jakiego dziecka, strona jets skonstruowana w przejrzysty sposób. Zamówiłam zabawki dla syna szwagierki i mały cały czas bawi się nimi. Dobre gatunkowo i dopasowane do wieku dziecka.

5 / 5 2018-03-29

Sklep przejrzysty, fajne produkty, część widziałam po raz pierwszy! Z zakupem nie miałam żadnych problemów, jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2018-03-27

polecam, bardzo mila obsluga

5 / 5 2018-03-22

Świetna i fachowa obsługa, bardzo szybka wysyłka no i genialny asortyment. Szczególnie polecam śliniaki Bibetta-nieprzemakalne, wygodne, wszędzie można je zabrać, bo się zwijają, przyjemne dla skóry:) Polecam Wszystkim Rodzicom zakupy w sklepie Bibabu:)

5 / 5 2018-03-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam ten sklep!!!

2018-03-03

Bardzo miła obsługa i fachowe doradztwo!

5 / 5 2018-01-30

Bardzo fajny sklep, dużo fajnych produktów, zamówienie zostało szybko zrealizowane. Udane zakupy :-)

5 / 5 2018-01-17

Polecam zakupy, produkty dobrze zapakowane, szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Zabawki i produkty dla dzieci sa bardzo dobrze wykonane, nie ma nic ostrego w tych rzeczach, wszystko ładnie wykończone.

5 / 5 2018-01-02

Jak najbardziej jestem zadowolona z produktów które zakupiłam jak również z pomocy telefonicznej, która została mi udzielona. Bardzo dobre podejście do klienta, strona internetowa na najwyższym poziomie, bo wszystko jest intuicyjnie zrobione, a na dodatek produkty są rewelacyjne, dobrze wykonane i bardzo kolorowe, co podoba się dzieciom.

2017-12-28

Bardzo kolorowy i przyjemny sklep, duzo ciekawych produktow. Na pewno jeszcze do niego wroce.

2017-12-19

Zamówienie otrzymałam dzień po jego złożeniu. Przesyłka była pięknie opakowana w papier z Myszką Miki - nigdy wcześniej nie dostałam tak kolorowej paczki :) Towar zgodny z opisem, synek zachwycony koparkowymi sztućcami!

2017-11-29

Zakup dotarł do mnie drugiego dnia po złożeniu zamówienia. Torba w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu i mam nadzieję, że długo nam posłuszy :)

5 / 5 2017-11-25

Po pierwsze bardzo rzetelne podejście do transakcji - od samego początku do momentu otrzymania przesyłki, po drugie bardzo atrakcyjne i bardzo konkurencyjne ceny oferowanych produktów, no i po trzecie wszystko w miłej i fachowej oprawie - czego chcieć więcej?!? Szczerze polecam!

5 / 5 2017-11-14

Super obsługa, szybka wysyłka, polecam!

2017-11-02

Fajny i kolorowy sklep z mnóstwem przydatnych akcesoriów. Na pewno do niego jeszcze wrócę :)

2017-10-08

Przemiła obsługa, sympatyczna właścicielka cierpliwie doradzi i odpowie na wszelkie pytania. Atrakcyjna grafika sklepu, bardzo łatwo wyszukuję się produkty. Przesyłka błyskawiczna! :)

5 / 5 2017-09-25

Fachowe doradztwo, błyskawiczna dostawa, jestem bardzo zadowolona z zakupów i będę polecać Wasz sklep znajomym! :)

5 / 5 2017-09-20

Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-19

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, ciekawy asortyment.

5 / 5 2017-07-04

Odbierałam towar osobiście, czekał juz na mnie. Bardzo miłe miejsce, miła właścicielka i super przedmioty.

2017-07-02

Bardzo fajny sklep. Łatwo się w nim poruszac i łatwo robi się zakupy. Na pewno go jeszcze odwiedzę!

5 / 5 2017-06-26

W sklepie znalazłam zupełnie inne produkty niż w markecie, czy w sklepie z zabawkami. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka dotarła na drugi dzień, bardzo dobrze zabezpieczona. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-06-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi sklepu. Jestem w bardzo zaawansowanej ciąży i zaproponowano mi dostarczenie torby do domu, dzięki czemu nie musiałam jechać przez całe miasto autobusem. Bardzo, bardzo dziękuję :)

5 / 5 2017-06-16

Spoko sklep, dzidziak jest w niebowzięty. Polecam.

5 / 5 2017-05-10

Błyskawiczna dostawa, miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona i już planuję kolejne zakupy :-)

5 / 5 2017-05-07

Sklep przejrzysty, schludny, wszystko widać. Towar doszedł szybko i problemów a opakowanie folią bąbelkową zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie. Na pewno wrócę i polecam wszystkim.

5 / 5 2017-05-06

Bardzo miła sprzedawczyni, super doradza. Można zamówić produkt przez internet i odebrać osobiście na miejscu.

2017-04-29

bardzo dobry

5 / 5 2017-04-29

POLECAM, PRZEBIŁY KONTAKT, TOWAR ŚWIETNY

5 / 5 2017-04-13

Super sklep! Polecam wszystkim rodzicom! :)

5 / 5 2017-04-06

Szybka wysy

Rzetelne opinie o Bibabu.pl

Bibabu.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bibabu.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48501420349

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie