Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dom

Bibeloty.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.17
opinie o Bibeloty.com.pl
2018-08-08

Bardzo bogata oferta - sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-24

Polecam świece Yankee Candle z tego sklepu ! Naprawde warto :)

5 / 5 2018-06-03

Bardzo duży wybór, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka i miły kontakt - wszystko czego oczekuję od sklepu :)! Polecam

5 / 5 2018-05-26

Wszystko zgodne z opisem, szybki kontakt, błyskawiczny przesyłka. A zawartość ...... Dziękuje i polecam!!!!!

2018-04-08

SKANDAL!!!!! Czekam na realizację zamówienia ponad 2 miesiące, obecnie żądałem zwrotu przedpłaty, oczywiście nikt nie oddzwania,ani nikt nie odpisuje na maile!!!

2 / 5 2018-02-03

Mija miesiąc od złożenia zamówienia,a ja nie dostałam towaru.Sprzedawca nie odbiera telefonu i nie odpisuje na maile.Pieniążki przelane były na dzień dobry w dodatku na paczkę piorytetową i nie ma odzewu. Otrzymałam maila o chwilowych problemach z serwerami i nadal cisza....To był nasz jedyny kontakt. Zdecydowanie nie polecam!!!

3 / 5 2017-08-02

Niestety zdecydowanie na NIE Zamówienie i pieniądze przyjęte a realizacji nie ma. Kontaktu również brak: nie odbierają telefonów i nie odpisują. Całkowite lekceważenie klientów. Odradzam w 100%

5 / 5 2017-05-04

Sklep godny polecenia. Wszystko zgodne z opisem, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Sklep polecam szczególnie w zakresie świec YC trudno dostępnych. Dziękuję i pozdrawiam

Rzetelne opinie o Bibeloty.com.pl

Bibeloty.com.pl

Siedziba
Gniezno

WWW
http://www.bibeloty.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
502 409 094

Komórka
502 409 094

Infolinia
-

Logowanie