Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bibloo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.12
opinie o Bibloo.pl
1 / 5 2021-12-25

Towar przyszedł zupełnie inny jak otrzymałam, widzę nie jestem pierwsza. Pierwszy i ostatni zakup na tej stronie.

5 / 5 2021-10-23

Chciałbym ostrzec przed dokonywaniem zakupów w sklepie Bibloo. W miesiącu sierpniu zakupiłem od nich koszulkę Under Armour o numerze #437715, jednak do dzisiaj nie otrzymałem ani zamówionego towaru, ani zwrotu pieniędzy. Dodatkowo, nie jestem w stanie skontaktować się z firmą, którą zarejestrowano poza granicami Polski. Zgłosiłem tę sytuację na Policję, jednak sprawa jest obecnie w toku i mało prawdopodobne, że odzyskam swoje pieniądze. Dlatego też zachęcam do ostrożności i uważania przy zakupach w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-15

Mam bardzo pozytywne wrażenia ze swoich zakupów w tym sklepie. Czas realizacji był bardzo szybki, a jakość produktu super. Jedynie przesyłka martwiła mnie trochę, ponieważ przeczytałam negatywne opinie na ten temat. Obawiałam się, że paczka nie dotrze do mnie, ale na szczęście tak się nie stało. Po dwóch dniach paczka była już u mnie, kompletna i nienaruszona. Jestem bardzo zadowolona z moich zakupów.

1 / 5 2019-03-09

Sklep jest bardzo słaby, niestety. Czekam na moje zamówienie od dziewięciu dni. Obecnie trwam na infolinii od trzydziestu minut i nikt nie odpowiada na telefon. Jestem naprawdę zaniepokojony, bo boję się, że kiedy będę chciał wymienić towar, jeśli w ogóle go dostanę, będę mieć poważne problemy. To naprawdę jest porażka.

1 / 5 2019-03-09

niestety, mam wrażenie, że ten sklep jest bardzo niezadowalający. Czekałem na moje zamówienie od 9 dni. Aktualnie jestem na linii telefonicznej od 30 minut, ale nikt nie odbiera. Obawiam się, że kiedy będę chciał dokonać wymiany towaru, jeśli w ogóle dojdzie do tego, sytuacja będzie jeszcze gorsza. To naprawdę jest porażka.

5 / 5 2019-02-13

Buciki spełniają wszystkie oczekiwania, są nawet piękniejsze niż na zdjęciu. Przesyłka dotarła w ciągu dwóch dni roboczych. Jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo, telefon obsługi klienta został odebrany od razu, bez żadnych problemów.

5 / 5 2019-02-13

Buciki spełniają wszystkie zapisane w opisie oczekiwania, a nawet są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach. Przesyłka dotarła do mnie w przeciągu dwóch dni roboczych, co jest bardzo szybkim terminem. Jestem niezwykle zadowolona z mojego zakupu. Dodatkowo, chciałabym dodać, że obsługa klienta była bezproblemowa, od razu otrzymałam odpowiedź na mój telefon.

4 / 5 2019-02-01

Miała pewne niepewności przed złożeniem zamówienia, ponieważ opinie, które przeczytała w internecie nie były zachęcające. Zdecydowała się jednak na samodzielne sprawdzenie i wybrała opcję dostawy za pobraniem dla dodatkowego zabezpieczenia. Co do samej realizacji zamówienia nie ma żadnych zastrzeżeń, ponieważ otrzymała paczkę szybciej, niż oczekiwała. Buty są w porządku, w oryginalnym opakowaniu i z kompletem metek. Jedynym problemem było podejście Obsługi Klienta, która chociaż była wyjątkowo szybka (odpowiedź w kilka minut), to niestety komunikaty były niezrozumiałe, pisane w udziwnionym języku i czasami aroganckie.

3 / 5 2019-01-28

Towar totalnie nie zgodny z zamówionym Dramat

5 / 5 2019-01-21

Profesjonalne podejście do klienta. Aczkolwiek rozmiarówka wprowadza w błąd.

5 / 5 2019-01-18

szybko i sprawnie

1 / 5 2019-01-05

Uważajcie na tych oszustów, nie odzyskałam jeszcze moich pieniędzy za zwracaną rzecz. Postanawiam zgłosić tę sprawę na policję, ponieważ nie ma żadnego kontaktu ze sklepem. Ostrzegam wszystkich przed tymi oszustami.

4 / 5 2019-01-04

Super

5 / 5 2018-12-30

Super

5 / 5 2018-11-19

Wszystko przebiegło dobrze szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-11-04

Szybko, sprawnie. Zdecydowanie polecam. Towar pieknie zapakowany.

5 / 5 2018-10-31

doskonale

0 / 5 2018-10-24

Musiałam niestety podjąć działania związane z wyjaśnieniem zwrotu mojego zamówienia do sklepu Bibloo. Chociaż dotarło ono do adresata 20 sierpnia 2018 r., to nadal nie otrzymałam potwierdzenia od sklepu, że zostało przyjęte. Pomimo wielu prób kontaktu drogą mailową, zawsze dostaję tę samą odpowiedź, że paczka nie pojawiła się jeszcze w magazynie Bibloo. Czy w takim wypadku wiadomo, ile czasu minie, zanim sklep dostanie przesyłkę?

4 / 5 2018-10-15

o k dobrze

4 / 5 2018-09-26

ZAKUP UDANY.DZIĘKUJĘ.

Rzetelne opinie o Bibloo.pl

Bibloo.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.bibloo.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 222 098 979

Komórka
+48 222 098 979

Infolinia
+48 222 098 979

Logowanie