Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bibloo.pl Opinie Klientów

4.20/5.00 - ilość ocen: 92
opinie o Bibloo.pl
5 / 5 2021-10-23

Przestrzegam przed zakupami w sklepie Bibloo. W sierpniu kupiłem od nich koszulkę Under Armour #437715 - do dziś nie otrzymałem ani towaru ani zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu z firmą. Firma zarejestrowana piza granicami Polski. Złożyłem doniesienie na Policję - sprawa jest w toku, ale pieniędzy raczej nie odzyskam. Uważajcie!

4 / 5 2019-03-15

Jeśli chodzi o moje zakupy w tym sklepie.. oceniam bardzo dobrze. Szybki czas realizacji, jakość produktu - super Martwiłam się jedynie przesyłką, ponieważ czytając opinie poniżej - zmartwiłam się że przesyłka nie zostanie do mnie dostarczona, jednakże tak się nie stało. Po dwóch dniach paczka była u mnie, cała i kompletna. Jestem zadowolona.

1 / 5 2019-03-09

niestety sklep chyba do bani..czekam od złożenia zamówienia 9 dni..właśnie jestem na infolinii od 30 minut i nikt nie odbiera telefonu..aż się boję kiedy dojdzie do sytuacji gdy będę chciał towar wymienić-o ile dojdzie...PORAŻKA

5 / 5 2019-02-13

Buciki są zgodne z opisem, nawet ładniejsze niż na zdjęciu. Przesyłka w ciągu 2 dni roboczych. Jestem bardzo zadowolona. Aha, i jeszcze jedno. Telefon z obsługi klienta odebrany za pierwszym razem.

4 / 5 2019-02-01

Trochę wahałam się przed złożeniem zamówienia, ponieważ opinie, które przeczytałam w internecie nie były zachęcające. Postanowiłam jednak sama sprawdzić i dla pewności wybrałam opcję dostawy za pobraniem. Co do samej realizacji zamówienia nie mam żadnych zastrzeżeń, paczkę dostałam szybciej niż się spodziewałam. Buty są fajne, w oryginalnym opakowaniu, z kompletem metek. Wszystko OK :) Problem jedynie z kontaktem z Obsługą Klienta - mimo iż wyjątkowo szybki (odpowiedź w kilka minut) to niestety komunikaty są niezrozumiałe, pisane udziwnionym językiem i momentami aroganckie.

3 / 5 2019-01-28

Towar totalnie nie zgodny z zamówionym Dramat

5 / 5 2019-01-21

Profesjonalne podejście do klienta. Aczkolwiek rozmiarówka wprowadza w błąd.

5 / 5 2019-01-18

szybko i sprawnie

1 / 5 2019-01-05

Oszuści !!! Oszuści !!!! Oszuści !!! Uważajcie nie odzyskałam pieniędzy za zwrot sprawę kieruje na policję . Zero kontaktu ze sklepem !!!! Uwaga oszuści !!!

4 / 5 2019-01-04

Super

Rzetelne opinie o Bibloo.pl

Bibloo.pl

Siedziba
-

WWW
https://www.bibloo.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 222 098 979

Komórka
+48 222 098 979

Infolinia
+48 222 098 979

Logowanie