Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bielann.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bielann.pl
5 / 5 2019-02-07

Przesyłka dotarła szybko, towar w 100% ok. Poleciłabym ten sklep internetowy, chociaż mogliby zwiększyć asortyment.

5 / 5 2019-01-09

Wszystko PROFESJONALNIE I BŁYSKAWICZNIE!!! Bardzo wysoka jakość towaru! Gorąco polecam ten sklep innym!

5 / 5 2018-11-29

Szybka i miła obsługa. Trochę mało produktów, bo z chęcią bym coś jeszcze kupił a nie ma w czym wybierać ;)

2018-02-19

ogólnie masakra przed świętami się pogubili na zamówienie przed świąteczne czkam do tej pory pomimo zapewnień że dostanę towar przed nowym rokiem

2018-01-16

Sprawna realizacja zamówionych rzeczy,których jakość odpowiada moim oczekiwaniom.Przystępne ceny i odpowiednio wybrany asortyment.Jestem pewna,że to nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-08

Ogólnie polecam. Szybko i sprawnie. bardzo dobry kontakt

5 / 5 2017-11-28

według informacji na stronie jest to nowy sklep z bielizną. funkcjonuje od 29.03 bieżącego roku. Nie posiadają ogromnych ilości asortymentu, ale to nie jest wadą. Najważniejsza jest cena a to jest według mnie główna dewiza sklepu BIELANN.pl Osobiście polecam i na pewno wrócę aby zrobić zakupy ponownie.

5 / 5 2017-10-16

polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-17

Z ogromna przyjemnością wydaję opinię o sklepie "Bielann".Obsługa znakomita pod każdym względem i jakości produktów, i jakości usługi. Jestem stałą klientką, nigdy się nie zawiodłam. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!!

5 / 5 2017-05-20

Szybko sprawnie. Miły kontakt.

5 / 5 2017-04-13

Bardzo miła obsługa,bardzo duży wybór produktów,szybka dostawa,zero komplikacji,sklep godny polecenia!!!

Rzetelne opinie o Bielann.pl

Bielann.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.bielann.pl

Email
[email protected]

Telefon
603067997

Komórka
695427029

Infolinia
-

Logowanie