Kategorie: / Sport

Bikester.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Bikester.pl
5 / 5 2018-12-13

Moje zamówienie nigdy do mnie nie dotarło. Po ok. 3-ech tygodniach dostałem maila z informacją, że Bikester otrzymał zwrot towaru ode mnie ("Twoje zamówienie nr.... - Otrzymalismy Twój zwrot"), którego ja nigdy nie otrzymałem. Tego samego dnia dostałem również informację o zwrocie pieniędzy, jednak przesłanie towaru raz jeszcze nie mogło już nastąpić, gdyż tego towaru w swej ofercie Bikester już nie posiadał - informacja uzyskana telefonicznie... Pierwszy raz tego rodzaju doświadczenie.

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalnie, szybko i sprawnie. Polecam.

2018-11-05

Zdecydowanie polecam sklep bikester.pl. Kontakt ze sklepem, pakowanie, wysyłka - wszystko na najwyższym poziomie. W przypadku złego zamówienia z mojej strony, super pomoc ze strony konsultanta i pomoc w naprostowaniu. Sugerowane części pasowały i dobrane pasowały jak należy.

1 / 5 2018-10-22

Sklep w porządku, ale wysyłka DHLem jak zwykle tragedia. Za długo i zero informacji o paczce.

2018-08-17

Czeka się dłużej niż w przypadku sklepów z Polski, ale poza tym wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-16

Bardzo szybka wysyłka, całkiem dobre ceny

2018-04-17

Zamowienie zlozone w niedzielę. Wysylka dopiero we wtorek. Na stronie jasno napisane jest ze wysylka przy zamowieniu do 16tej bedzie zrealizowana jeszcze tego samego dnia. Nie jest to przypadek. Kolejne zamowienia realizowane sa z takim samym opoznieniem. Firma ktora dostarcza tez nie spieszy się z dostawą. Ten dzień opoznienia skutkuje tym że do piatku przesylka do mnie nie dotrze. Sposob pakowania to zwykly worek foliowy. Pudelko z butami dotarło rozwalone.

5 / 5 2018-03-12

Zakup radaru Garmina, wszystko zgodnie z opisem, przesyłka dotarła szybko, cena super. Produkt ok. Polecam

5 / 5 2018-02-25

Bardzo szybka i rzetelna obsługa. Polecam!

2018-02-21

Bardzo dobry i rzetelny sklep

5 / 5 2017-10-17

Jak najbardziej polecam, profesjonalna obsługa, jestem całkowicie zadowolony

5 / 5 2017-10-13

Towar OK. Miałem problem z zapłaceniem kartą i rejestracją konta klienta. Jakiś dziwny system. Nie działa system śledzenia paczki na terenie PL.

5 / 5 2017-07-24

Wszystko w jak najlepszym porządku Polecam.

2017-06-25

Lepiej niż OK!

5 / 5 2017-06-23

Profesjonalna obsługa.Towar najwyższej jakości.

Rzetelne opinie o Bikester.pl

Bikester.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.bikester.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie