Kategorie:

Bikestyl.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.74
opinie o Bikestyl.pl
5 / 5 2019-02-22

Super kontakt ! Wszystko zgodne z opisem! Szybka wysyłka! Polecam

5 / 5 2019-02-18

Polecam sklep Bikestyl! Bardzo rzetelne podejście do klienta, który stawiany jest na 1 miejscu. Jestem mega zadowolony z zakupu jak i obsługi!

4 / 5 2019-02-17

Sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2019-01-24

super

5 / 5 2019-01-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam korzystanie ze sklepu.

4 / 5 2019-01-17

solidna firma, polecam

5 / 5 2019-01-07

polecam

3 / 5 2019-01-04

Sklep sprzedał produkt, którego fizycznie nie posiadał. Transakcja została anulowana.

5 / 5 2018-12-09

Super sklep, bardzo miła obsługa, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-11-29

Kupować nie pytać ;)

5 / 5 2018-11-23

Pelny profesjonalizm

4 / 5 2018-11-21

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-11-21

Jestem bardzo zadowolona polecilabym znajomym.

5 / 5 2018-11-19

dobry sklep, szybka wysyłka polecam każdemu.

5 / 5 2018-11-14

Przed złożeniem zamówienia postanowiłam dopytać się telefonicznie o sposób pakowania produktu i jego dostępność - pan, który mnie obsługiwał był miły, uprzejmy i udzielił mi wyczerpujących informacji. Z tego miejsca pragnę go pozdrowić. :) Zamówienie złożyłam w piątek, w poniedziałek z samego rana zjawił się u mnie kurier DPD - przyznaję, że tak szybka obsługa mile mnie zaskoczyła. Ergo: moja opinia o sklepie jest jak najbardziej pozytywna i śmiało mogę go polecić innym kupującym.

5 / 5 2018-11-13

Polecam

5 / 5 2018-11-06

Gorąco polecam. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-03

Obsługa bardzo rzetelna i sprawna, najważniejsze informacje otrzymałam przez telefon, rower dotarł z północy kraju w ciągu 24h za co ogromny plus bo rower był na komunię. Rower super, sama bym sobie taki kupiła a i przegląd okazał się bardzo tani. Dziękuję, pozdrawiam i polecam!

4 / 5 2018-10-27

Bardzo szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo pozytywna świetny kontakt i brak problemów z informacją o serwisie sprzedawanych rowerów.

5 / 5 2018-10-14

Szybka realizacja zamówienia.Profesjonalna i miła obsługa.. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-10-07

Polecam, towar dotarł bardzo szybko i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-07

Polecam sklep i dziekuje!

5 / 5 2018-10-04

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-02

Szybko,sprawnie i jak najbardziej profesjonalnie.Towar w 100% zgodny z opisem.Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2018-09-05

Bez zastrzeżeń.

4 / 5 2018-09-04

Transakcja w sklepie przebiegła bez zarzutu, bardzo szybka realizacja przesyłki.

4 / 5 2018-08-31

Pozytywna obsługa

5 / 5 2018-08-27

Bardzo miłe zaskoczenie. Strona internetowa nie wyglądała zbyt profesionalnie ale sprawdziłem opinie na Ceneo i potwierdziło się. Cana najniższa na rynku, kontakt telefoniczny potwierził wysyłkę i dostawa była w 30h. Super sklep polecam wszystkim... Taniej imszybciej nie kupicie. Produkt z 2015 za cene ofert internetowych z 2014 :-)

5 / 5 2018-08-11

Szybka dostawa

5 / 5 2018-08-04

Super sklep, gorąco polecam

5 / 5 2018-07-27

Wszystko gra na środę dwa, polecam.

4 / 5 2018-07-06

Hau Miau!

5 / 5 2018-07-02

Rewelacja

4 / 5 2018-06-15

bardzo sprawny zakup

5 / 5 2018-06-13

Opinia jak najbardziej pozytywna. Realizacja zamówienia natychmiastowa. Zamawiałem rower za pobraniem, przesyłka przekazana kurierowi jeszcze tego samego dnia:) Paczka przyszła kompletna, z fakturą o którą prosiłem, książeczką gwaranyjną. Jeden z niewielu sklepów, który posiadał rower Romet Art Deco 7 2015. Cena zaskoczyła mnie pozytywnie - ok 200 zł. mniej niż na portalu all... Jestem naprawdę zadowolony, polecam.

5 / 5 2018-05-31

Miła i sprawna obsługa

5 / 5 2018-05-15

SUPUR OK

5 / 5 2018-05-09

Super tanio, super szybko, rower świetny!

5 / 5 2018-05-04

Zamówiłam rower w okolicach południa w czwartek. Na miejscu - gdzieś na końcu świata, puszcza normalnie - był po 21 godzinach, o 10 w piątek. Kurier: DPD. Do tego bardzo responsywni mailowo - odpowiadają szybko, krótko, zwięzło i na temat.

5 / 5 2018-04-30

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-04-29

Super pod każdym względem.

4 / 5 2018-04-16

Pozytywna

5 / 5 2018-04-04

Super szybka obsluga,bardzo sympatyczni ludzie

4 / 5 2018-03-29

tak jak być powinno - bezproblemowo :)

5 / 5 2018-03-28

Wszystko w porządku, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, cena rewelacyjna

4 / 5 2018-03-27

Sklep bardzo dobry naprawdę godzien uwagi i polecenia

5 / 5 2018-03-27

Polecam

4 / 5 2018-03-24

OK

4 / 5 2018-03-19

Fachowa obsługa Szybkie zakupy

5 / 5 2018-03-16

szybko sprawnie i wygodnie

5 / 5 2018-03-06

Polecam Wszystkim, szybka realizacja zamówienia towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-03-02

Wszystko OK.

5 / 5 2018-03-01

Spoko

5 / 5 2018-02-21

Zadowolony - zakup bardzo szybki bez problemow.

5 / 5 2018-02-21

Dobry kontakt. Bezproblemowy zakup. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-02-18

Super. Wszystko tak jak być powinno. Dobry kontakt. Polecam

4 / 5 2018-02-11

Przed zakupem kontaktowałam się ze sprzedawcą. Otrzymałam wg mnie wiarygodne informacje nt produktu, bez wciskania kitu, Na wszystkie pytania dostałam rzeczową odpowiedź. Rower dotrarł w ciągu doby od zakupu - bardzo sprawnie.

4 / 5 2018-02-09

Zdecydowanie daję opinię pozytywną :) Kontakt ze sklepem bardzo dobry, rower dotarł do mnie bardzo szybko. Polecam!

4 / 5 2018-01-30

Szybka realizacja i miły kontakt. Najlepsze ceny w sieci. POLECAM

5 / 5 2018-01-26

Godny polecenia

5 / 5 2018-01-04

Bardzo szybka i sprawna obsługa, a do tego rewelacyjne ceny. Polecam :)

5 / 5 2017-12-24

Polecam wszystkim. Świetny sklep, super obsługa. Świetne ceny.

5 / 5 2017-12-14

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, a szczególnie z szybkości wysyłki. Jak najbardziej polecam sklep.

5 / 5 2017-12-03

BIKESTYL.PL

5 / 5 2017-12-02

Zadzwoniłem, obsługa bardzo miła i pomocna, wysłali przesyłkę tego samego dnia.

5 / 5 2017-11-12

Sklep wspaniały realizacja rowerów błyskawiczna ale ja niestety miałem wyjątkowego pecha że jeden z rowerów przyjechał wadliwy. Prawa korba do mocowania ***u ma uszkodzony gwint i nie można wkręcić ***u .Pisałem reklamację i myślę że wszystko będzie załatwione pozytywnie

5 / 5 2017-11-07

Szybka realizacja zamówienia.Profesjonalna i miła obsługa.. Bardzo polecam.

4 / 5 2017-10-19

Wszystko ok

4 / 5 2017-09-28

Szybka sprawna wysyłka. Zabrakło niestety informacji że na glówce ramy są minimalne rysy. Nie jest to dla mnie jakiś duzy problem jednak klient powinien wiedzieć wcześniej.

5 / 5 2017-09-26

szybko i sprawnie, bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-25

Super pozytywa opinia , czytelne informacje dotyczące dostawy , szybka dostawa . Rower idealny w super cenia

5 / 5 2017-09-21

Cała transakcja przebiegła bez zastrzeżeń, polecam sklep,

4 / 5 2017-08-21

Wszystko jak należy. Można negocjować, są elastyczni.

5 / 5 2017-08-17

Polecam ten sklep. Szybko i sprawnie.

4 / 5 2017-08-16

ok

5 / 5 2017-08-07

Jestem zadowolona zer współpracy. Już poleciłam sklep znajomej ,która szuka roweru dla siebie.

5 / 5 2017-08-02

100% zadowolenia polecam

5 / 5 2017-07-16

Bardzo szybka i sprawna przesyłka. Towar bez zastrzeżeń. Dobrze zabezpieczone dodatki.

5 / 5 2017-07-12

Fachowa obsługa, szybka wysyłka, polecam w 100%

5 / 5 2017-07-10

bardzo szybko,solidna dostawa

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa. Kontakt telefoniczny pomógł z decyzją.

5 / 5 2017-07-03

Ok, ok,ok

4 / 5 2017-06-13

Transakcja szybka i bez problemów

5 / 5 2017-06-11

sklep rewelacyjny, szybka obsługa, szybka wysyłka i niezłe ceny. Polecam

5 / 5 2017-06-01

Wszystko OK.

5 / 5 2017-05-31

Świetny kontakt, mega szybka przesyłka, zakupiony przez mnie rowerek dziecięcy Arcus rewelacyjny, żywe, bajeczne kolory

5 / 5 2017-05-11

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-05-09

Polecam ten sklep. Jestem mile zaskoczony błyskawiczną dostawą towaru jak również kontaktem z obsługą.

5 / 5 2017-05-05

Błyskawiczna przesyłka od czasu złożonego zamówienia. Bardzo dobry kontakt i duża pomoc ze strony sprzedającego. Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej transakcji.

5 / 5 2017-04-29

Szybko, sprawnie elastycznie i bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-04-16

Towar zgodny z opisem, zakupiony w sobote, dostarczony we wtorek. Goraco polecam!!!

4 / 5 2017-04-10

Szybko, sprawnie bez problemów.

5 / 5 2017-03-29

tutto bene grazie dio!

5 / 5 2017-03-28

Polecam sklep wszystkim osobom zainteresowanym kupnem roweru przez internet. Nie tylko profesjonalistom, ale także tym, którzy nigdy wcześniej nie mieli do czynienia z kupnem oraz dopasowaniem rowerów do własnych potrzeb. Na pewno polecę sklep znajomym.

Rzetelne opinie o Bikestyl.pl

Bikestyl.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://bikestyl.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie