Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bikinarium.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Bikinarium.pl
5 / 5 2019-03-22

Wszystko ok

5 / 5 2019-03-19

Jak dla mnie super zakup, co prawda pierwszy ale napewno nie ostatni. Wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam zakupy w Tym sklepie.

5 / 5 2019-03-14

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Ok.?!

5 / 5 2019-02-19

Transakcja szybka i konkretna

5 / 5 2019-01-15

Boskie kostiumy. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-12-22

Stroj przepiekny, solidnie wykonany, blyskawiczna dostawa, nie bylo problemow z wymiana na inny. Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2018-12-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-19

Super stróje

5 / 5 2018-11-17

Profesjonalna obsluga.Polecam sklep z czystym sumieniem

5 / 5 2018-11-04

polecam.szybko,sprawnie.dobrze zapakowane

5 / 5 2018-10-16

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, strój dobrej jakości, w Realu wygląda równie ładnie co na stronie :)

5 / 5 2018-10-15

Jedyny minus to ze musiałam odbierać przesyłkę na poczcie poniewaz kurier poczty polskiej nie pofatygował sie by ja dostarczyć tylko odrazu przesyłkę awizowal :( za to naprawdę wielki minus poniewaz nie za taka przesyłkę płaciłam.

5 / 5 2018-10-15

Produkt zgodne z opisem , transakcja dokonana błyskawicznie , polecam

5 / 5 2018-10-05

Godne polecenia

5 / 5 2018-09-16

jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-09-07

POLECAM!!

5 / 5 2018-09-06

Super

4 / 5 2018-08-27

Tranzakcja przebiegła sprawnie, kostium bardzo ładny, musze tylko dokonać zwrotu ze względu na zmianę rozmiaru.

5 / 5 2018-08-24

Kupiłam dwa produkty, ale jeden musiałam wymienić. Mimo, że nie dopełniłam wszystkich formalności udało mi się wszystko błyskawicznie załatwić. Obsługa sklepu sama się ze mną skontaktowała i profesjonalnie sfinalizowała transakcję. Absolutnie polecam. Strój dwuczęściowy Marco przetestowany na zjeżdżalniach i saunach- pełen komfort i bezpieczeństwo.

5 / 5 2018-08-23

Edyta

5 / 5 2018-08-03

Towar niestety musiałam zwrócić, gdyż kostium nie pasował na mnie, natomiast jesli chodzi o sam proces realizacji zamówienia i termin dostawy bardzo polecam - bardzo szybko

5 / 5 2018-07-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka zamówionego towaru jak i również zwrot pieniędzy. Produkty dobrej jakości. Polecam!

4 / 5 2018-07-09

Polecam zakupy w tym sklepie.Super

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam sklep oraz zakupiony towar.

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-14

Bardzo ładny kostium. Kolor zgodny z kolorem na zdjęciu. Dobrze leży.Materiał wydaje się dobry jakościowo ,ale to okaże się dopiero w trakcie używania..

5 / 5 2018-06-03

Prefesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Stroje b. ładne.

5 / 5 2018-05-26

Polecam. Kostium byl dobrej jakosci.

5 / 5 2018-05-25

Super sprzedawca gorąco polecam

5 / 5 2018-05-09

Transakcja szybka miła przyjemna polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-02

Szczerze polecam

5 / 5 2018-04-10

Suoer sklep, szybkość realizacji zamówienia na 10 nie na 5, szczerze polecam!!!!

5 / 5 2018-04-07

Mega!

5 / 5 2018-04-06

jest ok

5 / 5 2018-04-05

Ekspresowa dostawa,produkty super pod wzgledem jakosci i wykonania-POLECAM

5 / 5 2018-04-04

Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo szybko dostałam zamówiony strój, jest świetnej jakości, rozmiar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-23

Strój kąpielowy tak jak na zdjęciu. Polecem

5 / 5 2018-03-09

Super obsluga , kontakt. Godny polecenia mimo ze musialam zwrocic z powodu za malych miseczek w stroju. Po za tym Polecam

5 / 5 2018-03-01

Szybko, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-03-01

Polecam

5 / 5 2018-02-12

Błyskawiczna przesyłka, dobrej jakości towar. Polecam!

5 / 5 2018-02-11

Kostium ładny, ale za długi - jestem niska. Niestety, musiałam odesłac.

5 / 5 2018-02-07

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-01-14

Polecam:),

5 / 5 2018-01-11

Jestem bardzo zadowolona, zaskoczyła mnie szybkość realizacji zamówienia,eśli chodzi o produkt również spelnil moje oczekiwania. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-06

super

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalna obsługa, szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-29

bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-12-16

Strój kąpielowy tak jak na zdjęciu. Polecem

5 / 5 2017-12-11

Wszystko Ok towar solidny , trzeba tylko brac większy rozmiar S- jako L .

5 / 5 2017-11-29

Produkt bardzo dobrej jakości to już kolejny zakup tego sprawdzonego producenta

5 / 5 2017-11-07

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka zamówienia.Towar bardzo dobrej jakości.Z ewentualnymi zwrotami nie ma problemu pieniądze szybko odsyłane z powrotem.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-29

Łukasz

5 / 5 2017-09-18

Bardzo profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-05

szybko miło i profesjonalnie produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-08

Polecam.

5 / 5 2017-07-24

super!!!!!

5 / 5 2017-07-20

Profesjonalna obsługa, szybka wysylka. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-07-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-06

super, jestem zadowolona z obsługi

5 / 5 2017-06-27

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Uzyskałam odpowiedź na wszelkie wątpliwości, zadzwoniono do mnie, żeby się upewnić. że się nie pomyliłam w kwestii zamówienia (bo wstępnie rozważałam inny rozmiar). Poleciłabym sklep bez wahania.

4 / 5 2017-06-11

Super

4 / 5 2017-05-12

Wszystko doskonale. Polecam.

5 / 5 2017-04-30

Transakcja szybka. Polecam

5 / 5 2017-04-29

szybka przesyłka

5 / 5 2017-04-29

super zakupy, to czysta przyjemność mieć do czynienia z profesjonalizmem w tej branży.

5 / 5 2017-04-23

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem i zdjęciem.

4 / 5 2017-04-14

profesjonalna obsługa, poleciłabym ten sklep moim znajomym.

Rzetelne opinie o Bikinarium.pl

Bikinarium.pl

Siedziba
Gniezno

WWW
http://bikinarium.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie