Kategorie: / Komputery / RTV / Biuro

Bikop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bikop.pl
5 / 5 2019-03-24

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia

2019-03-07

Zamówienie zrealizowano w ciągu 2 dni. Korzystna cena produktu.

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalna obsługa w połaczeniu z towarem najwyższej jakości

5 / 5 2018-12-22

Transakcja szybka i sprawna. Gorąco polecam zakupy w BIKOPie!!!

5 / 5 2018-12-18

Wszystko szybko sprawnie i na temat. Pełen profesjonalizm polecam tego sprzedawce

5 / 5 2018-11-27

Bardzo fachowa obsługa, dobry kontakt, szybka wysyłka. Bardzo polecam ten sklep:-)

5 / 5 2018-11-15

Bardzo miły kontakt ze sklepem. Profesjonalna obsługa. Towar został bezproblemowo wymieniony na inny,pomimo że sklep nie musiał tego robić.

5 / 5 2018-11-11

Szybko, Sprawnie i bezproblemowo! Nic dodać nic ująć!

5 / 5 2018-11-10

Zamówioną drukarkę miałem już na drugi dzień w domu. Pomoc techniczna na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim zakupy w bikop.pl .

2018-10-30

Dokonałem zakupu ekranu na stojaku. Towar bez zarzutów jak i przeprowadzona transakcja. Miła współpraca.

5 / 5 2018-10-07

polecam sklep - szybko, sprawnie i przede wszystkim bardzo profesjonalnie!

5 / 5 2018-09-26

Polecam, szybka przesyłka. Obsługa również bardzo kompetentna w sprawach technicznych.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-19

Polecam Sklep, solidny i frzetelny Dostawca

5 / 5 2018-08-16

Zamówiłem 2 drukarki. Sprawnie i bezproblemowo. Doskonały kontakt i bardzo miła obsługa. Pomogli mi zapakować do auta (odebrałem osobiście) Szczerze polecam

5 / 5 2018-08-09

Szybko i solidnie

2018-08-07

Wszystko w jak najlepszym porządku

2018-07-23

Firma bardzo przyjazna klientowi. Stały kontakt z klientem w trakcie realizacji zamówienia. Życzliwa i kulturalna atmosfera. Zamówione rzeczy bez zarzutu.

2018-07-08

Zdecydowanie polecam, realizacja zamówienia w ciągu 24 godzin, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-06-08

Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Pomoc ze strony sklepu i bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-06-05

Bardzo sprawnie działający sklep. Miła i kompetentna obsługa. Goraco polecam

2018-05-20

Drukarka przyszła w błyskawicznym tempie. Bezproblemowo otrzymałem fakturę na ostatni dzień miesiąca, co bardzo mnie ucieszyło. Kontakt telefoniczny jak i mailowy bezproblemowy. Dziękuję serdecznie. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-05-10

Wszystko ok od zamówienia do dostawy. :)

5 / 5 2018-05-08

Witam, uważam że warto kupować w sklepie Bikop, gdyż obsługa jest bardzo miła, a dostawa produktu jest nadzwyczaj szybka.

5 / 5 2018-04-21

Szybko, taniej niż u konkurencji. Polecam.

5 / 5 2018-04-10

Sklep godny polecenia,towar super.100%pozytywów!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-04-07

Moja drukarka Samsunga dziala od nastu miesiecy swietnie, a cenowo byla rewelacja. Polecam jako alternatywe tlocznych marketow.

5 / 5 2018-04-01

Współpraca bezproblemowa, towar zawsze zgodny z zamówieniem. Przed zakupem produktu zawsze jestem informowany zarówno o zaletach jak i wadach produktu. Doradcy klienta oraz pracownicy zawsze życzliwi i chętni do współpracy. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-27

Szybka i skuteczna transakcja

5 / 5 2018-03-21

Firma bardzo przyjazna klientowi. Stały życzliwy kontakt telefoniczny w trakcie realizacji zamówienia. Szybka dostawa i przesyłka faktury. Zamówiony towar bez zarzutu.

5 / 5 2018-03-14

Profesjonalna obsługa, sprawna transakcja, szybka i bezproblemowa dostawa. Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-02-28

Szybko, tanio i fachowo. Nic dodać nic ująć!!! Polecam BIKOP

2018-02-24

Pozytwyne Załatwienie wszystkiego

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobry kontakt, szybko i za atrakcyjna cenę. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-01

szybko i sprawnie, błyskawiczna reakcja na zamóienie, pełęn profesjonalizm w obsłudze

2018-01-25

Kupiłem tam polecanego przez nich loptopa - świetny sprzęt w niezłej cenie, a na moje potrzeby powinien wystarczyć na długo. Odbierałem sprzęt osobiście, po otrzymaniu info ze sklepu o dostępności towaru. są świetni.

5 / 5 2018-01-07

naprawde profesjonalne podejście do biznesu, zamówienie złozone we czwartek.... towar w piątek rano, super

5 / 5 2017-12-16

super szybka przesyłka.

5 / 5 2017-12-10

solidna obsługa, bardzo dobry aktywny kontakt i proklienckie podejście, szczerze polecam

2017-12-09

Wszystko OK!

5 / 5 2017-11-26

Szybka realizacja transakcji miły kontakt telefoniczny,rzetelna obsługa.Polecam

5 / 5 2017-11-18

Sklep godny polecenia. Urządzenie spełnia moje oczekiwania. Wszystko zgadza się z opisem niszczarki zamieszczonej na stronie sklepu. Polecam ten sprzęt. Używam go już prawie dwa miesiące i jestem zadowolony.

5 / 5 2017-11-18

Jestem bardzo zadowolony z realizacji transakcji zakupu drukarki. Polecam sklep BIKOP wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-09-09

Transakcja na piątkę. Polecam.

5 / 5 2017-09-02

Zamówienie zostało zrezlizowane szybko i profesjonalnie. Cenowo tez konkurencyjni

5 / 5 2017-08-14

Jak tylko możliwe to polecam ten sklep w 100% nic dodać nic ująć wszystko profesjonalnie załatwione i jednakowo dobrze zapakowane. Polecam!

5 / 5 2017-08-05

Kupno urządzenia wielofunkcyjnego w tym sklepie to sama przyjemność. Wszystko sprawnie i fachowo. Polecam tym, którzy chcą być profesjonalnie obsłużeni.

2017-07-12

Określam jednym słowem: miodzio.

5 / 5 2017-07-05

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt sklep szybko odpowiadał na poje pytania, zamówienie zostało zrealizowane niezwykle szybko za rozsądną cenę zgodnie z życzeniem klienta, polecam ten sklep wszystkim. Dodatkowym plusem jest pomoc techniczna i serwis w jednym miejscu. Nic dodać nic ująć!

2017-06-08

Firma realizuje zamówienie bardzo sprawnie, służy fachową poradą.

5 / 5 2017-06-02

Fachowa, bezproblemowa obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam jako sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-24

Polecam, sprawnie, szybko, bezboleśnie ;]

5 / 5 2017-05-10

Miły kontakt i szybka dostawa towaru. Polecam

5 / 5 2017-05-06

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2017-04-22

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Doskonały kontakt, błyskawiczna realizacja, szczerze POLECAM

Rzetelne opinie o Bikop.pl

Bikop.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.bikop.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+58) 340 40 00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie