Kategorie: / Dom

Bimart-g.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bimart-g.com
2018-10-07

Nie wypełnię rubryk: kwota i koniec współpracy. Pierwsza stanowi tajemnicę handlową dla każdego solidnego kupca, druga jest nie do przewidzenia. Firma BIMART Pana Marka Biczaka jest jedną z bardzo niewielu, które stosują stare, solidne zasady etyki i niepisanego kodeksu kupieckiego. Jestem pewny, że gdyby firma Bimart była w Krakowie, Pan Marek Biczak byłby Królem Kurkowym, i to nie dlatego, że celnie strzela. Wiadomo jakie są priorytety etyczne tego starego bractwa kupieckiego. Solidność, terminowość, elastyczność, wysoka kultura osobista właściciela i pracowników - nie trzeba się więcej rozpisywać. Witod Mrowca

5 / 5 2018-07-23

Nasza współpraca z firmą Bimart Biczak Marek rozpoczęła się w roku 2008. Produkty oferowane przez Bimart są najwyższej jakości a współpraca opiera się na partnerskich warunkach. Pełen profesjonalizm oraz atrakcyjne ceny to powody, dla których uważamy firmę Bimart Marek Biczak za wzorowego partnera w interesach. Bez wahania i z czystym sumieniem wystawiamy jej najlepsze możliwe referencję. Chcielibyśmy aby współpraca z innymi firmami odbywała się na podobnym poziomie.

2018-06-20

Z firmą Bimart Biczak Marek współpracujemy od kilku lat i możemy zdecydowanie powiedzieć ze jest to rzetelna firma na każdym polu współpracy. Współpracuje nam się miło, wszystko przebiega terminowo i bez problemów.

2018-04-12

Współpraca z Firmą Bimart układa się bezproblemowo, rzetelnie sumiennie i fachowo. Cała firma, wszyscy jej pracownicy zasługują na pozytywne referencje z naszej strony. Dominik Drzewiecki

2018-04-10

Bimart to firma godna zaufania. Doskonała obsługa, wysokiej klasy i różnorodny asortyment, świetny kontakt. Naprawdę dobra współpraca. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-12-27

Galeria Wnętrz Royal Decor, zajmująca się sprzedażą detaliczną mebli oraz artykułów dekoracyjnych z pełną odpowiedzialnością stwierdza że jako nabywca produktów oferowanych przez firmę Bimart Biczak Marek, firma ta jest godnym polecenia partnerem handlowym,jest otwarta na wymagania klienta, terminowo wywiązuje się z zawartych zleceń oraz prezentuje dobry i szybki proces komunikacji. Biorąc powyższe pod uwagę nadal zamierzamy współpracować z firmą Bimart, oraz rekomendujemy ich produkty wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-10-19

Z firmą Bimart Marek Biczak współpracujemy od niemal roku i zamierzamy nadal ją kontynuować.Nasza współpraca przebiega doskonale i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Firma dba o doskonłe relacje z kontrahentem, jest dobrze przygotowana do współpracy poprzez przejrzystą swoją stronę internetową, co zdecydowanie ułatwia współpracę. Zamówiony towar dociera do nas szybko i bez problemowo.Firma jest godna zufania i zasługuje na doskonałe referencje. Polecamy!

5 / 5 2017-10-05

Bimart to Solidna i Rzetelna Firma. Towar najwyższej jakości. Warunki współpracy doskonałe. Pracownicy profesjonalni. Zamówienia realizowane są terminowo. Kontakt bezproblemowy. WW kwota mam nadzieje że bedzie rosła w coraz szybciej i w coraz to większym stopniu. Także o terminie zakończenia współpracy nie ma mowy.

2017-10-04

solidna,rzetelna firma

5 / 5 2017-09-03

Z satysfakcją rekomendujemy firmę pana Marka Biczaka BIMART, z którą to Firmą współpracujemy od 6 lat. Każde nasze zamówienie wykonywane było terminowo. BIMART to partner niezwykle rzetelny, solidny, ce***e go profesjonalizm i wysokie kompetencje. Zawsze można na niego liczyć.

5 / 5 2017-08-03

firma Bimart, Marek Biczak jest bardzo rzetelnym klientem. Dobrym platnikiem. Polecamy wspolprace z ta firma

5 / 5 2017-05-08

Bardzo profesjonalna firma, która ciągle sie rozwija.

5 / 5 2017-04-23

Z przyjemnością rekomendujemy firmę Bimart jako sprawdzonego i wartościowego partnera, którego ce***e solidność i profesjonalizm w działaniu .Jesteśmy w pełni zadowoleni ze współpracy. Uważamy, że jest to firma godna polecenia.

5 / 5 2017-04-05

Podczas współpracy firma BIMART Marek Biczak dała się poznać jako partner solidny, rzetelny i kompetentny. Pełen profesjonalizm w działaniu. Poziom oferowanych i realizowanych usług jest na jak najwyższym poziomie, co tym samym pozwala polecić firmę jako godnego zaufania partnera.

Rzetelne opinie o Bimart-g.com

Bimart-g.com

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie