Kategorie: / Pozostałe

Bingo24.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bingo24.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Bardzo profesjonalnie, gorąco polecam!

5 / 5 2018-12-24

Towar bardzo dobrze zapakowany. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Bardzo pomyślna transakcja. Szybko i sprawnie przeprowadzona, sprzedawca uczciwy, towar taki, jak w opisie, solidnie zapakowany, szybko wysłany. Bez żadnych potyczek. Takich sprzedawców się ceni. POLECAM.

5 / 5 2018-10-08

Jestem zadowolony, nie musiałem nawet zakładać konta, ponieważ miałem wybór, wybrałem to prostsze rozwiązanie. Zamówiony towar dotarł do mnie odpowiednio zabezpieczony i oznakowany.

5 / 5 2018-09-30

JEST SUPER. polecam

5 / 5 2018-09-23

W sklepie kupiłam odkurzacz Zelmer. Transakcja była bardzo szybko zrealizowana. Towar dotarł bez uszkodzeń i sprawny. Z transakcji i towaru jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-06

Sprzedawca uczciwy, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Polecam

2018-05-31

Transakcja przebiegła bezproblemowo i sprawnie.

2018-04-16

Kontakt, obsługa bardzo dobra, dostawa błyskawiczna. Po prostu sam pozytyw.

5 / 5 2018-01-08

W sklepie Bingo24 dokonałem zakupu odkurzacza piorącego. Towar zgodny z opisem, w dobrej cenie i bardzo dobrej jakości. Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka towaru. Jestem zadowolony, jednak polecam właścicielowi sklepu poprawić jakość przesyłania informacji co się dzieje z pieniędzmi i przesyłką. Brak było informacji, że pieniążki zostały zaksięgowane i że przesyłka została wysłana w dniu.... . Jednak jak wysłałem maila z zapytaniem co się dzieje z przesyłką, otrzymałem natychmiast wyczerpującą odpowiedź. Tzn, że przesyłka już została wysłana. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten sklep wysyłkowy "Bingo24". Dziękuję i pozdrawiam. Zbyszek K.

5 / 5 2017-12-20

Super dziś odebrałam szatkownicę Zelmer jestem zadowolona-polecam

5 / 5 2017-10-28

Sprawnie, szybko, sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2017-08-22

Jestem zadowolony, nie musiałem nawet zakładać konta, ponieważ miałem wybór, wybrałem to prostsze rozwiązanie. Zamówiony towar dotarł do mnie odpowiednio zabezpieczony i oznakowany.

5 / 5 2017-06-27

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-04-05

Bardzo dobry sklep.Błyskawiczna wysyłka.Pełen profesionalizm.Żadnych uwag. -Polecam kupującym.

Rzetelne opinie o Bingo24.com.pl

Bingo24.com.pl

Siedziba
Głogów

WWW
http://www.bingo24.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie