Kategorie: / Komputery

Bino.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.70
opinie o Bino.pl
2019-03-14

Wszystko Błyskawicznie Super !!!!Serdecznie Polecam i Pozdrawiam Załogę Sklepu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-09

Polecam ten sklep, wysyłka ekspresowa, szybki kontakt.

5 / 5 2018-11-27

Szybko i sprawnie, towar w porządku. Polecam

5 / 5 2018-11-20

Bardzo dobry kontakt meilowy, szybka sprawna i miła obsługa. W 4h miałem już produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-20

bardzo fajny sklep, wszystko ok

5 / 5 2018-07-23

Szybkość, kompetencja, fachowa, konkretna i miła obsługa. Towar w oryginalnym, nienaruszonym pudełku. Jak najbardziej polecam wszystkim ten sklep.

2018-02-19

dobra

5 / 5 2018-01-05

Fachowa obsługa. Polecam

2017-12-05

Sprzedają coś czego nie mają.

2017-10-16

Obsługa niczym z filmów Barei. Panów trzeba by wysłać na szkolenie z obsługi klienta!

1 / 5 2017-09-09

Obsługa Fatalna , zamawiałem 6 akumulatorków , zrobiłem przelew natychmiast . W meilu poinformowano mnie ze wyjdą na drugi dzień . Dziś mija tydzień - dowiedziałem się ,że towaru nie ma . Kompletny brak kontaktu , totalna oleka klienta , nawet przeprosin brak . kupie sobie w niemczech bedzie szybciej

2017-08-09

Transakcja zrealizowana pomyślnie. Niska cena produktu - Steelseries 6gv2.

1 / 5 2017-07-16

Beznadziejny sklep zero kontaktu z kupującym czas oczekiwania na dostępny produkt powyżej tygodnia.

2 / 5 2017-06-09

Nie polecam, złożyłem zamówinienie na drukarkę kolor OKI ( ok 4 tys zł ) - sklep informował o statusie dostępny, po moim zamówieniu - po upływie prawie 3 dni sklep anulował moje zamówienie, a cenę drukarki na stronie zmienił na !!! znacznie wyższą - polski standard

3 / 5 2017-04-17

Oferują produkty, których nie mają. Na stronie sklepu informują o kilku sztukach, a dopiero po kilku dniach okazuje się, że towaru nie ma. Odradzam.

Rzetelne opinie o Bino.pl

Bino.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bino.pl

Email
[email protected]

Telefon
12-260-11-00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie