Kategorie: / Żywność

Biobrain.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Biobrain.pl
5 / 5 2019-03-08

Dobry kontakt, szybka reakcja na wiadomości mail'owe. Towar bez zarzutu.

2019-02-15

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-20

Szybka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-19

Jestem zadowolona z kupionych produktów.

5 / 5 2019-01-10

Polecam!

5 / 5 2018-12-17

Super Sklep, polecam

2018-12-05

Mimo iż od zakupu minęło wiele dni, wciąż jestem w głębokim szoku - ten sklep zasługuje na medal za obsługę.

5 / 5 2018-11-16

Szybka, profesjonalna obsługa

2018-11-13

dobra, towar przyszedł zgodnie z zamówieniem, niewielkie zastrzeżenia co do transportu, czy zapakowania, ponieważ woda jest w kartonach, niektóre z nich były rozklejone, przypuszczam, ze położono na paczce za duży ciężar, pod którym opakowania popękały

2018-11-12

To moje pierwsze ale na pewno nie ostatnie zakupy w BioBrain

2018-10-18

Bardzo przyjazne miejsce do robienia zdrowych zakupów.

5 / 5 2018-10-10

Zakup zgodny z opisem. transakcja udana. szybka dostawa. POLECAM !

2018-10-07

Bardzo dobra, fachowa obsługa z dużą wiedzą i pasją. Jestem ogromnym fanem sklepu od sierpnia 2015 roku!

5 / 5 2018-10-01

Super towar w bdb cenach, dobry wybór produktów. Wrócę na pewno po owoce suszone jak i ryż pełnoziarnisty.

2018-09-24

Bardzo dobry, solidny

2018-09-12

Bardzo rzetelny sklep, przesyłka idealnie zapakowana, wysyłka natychmiastowa, rewelacyjna obsługa (chat). Dość szeroki asortyment.

5 / 5 2018-09-06

Super sklep. Nigdy nie spotkalem sie ze sklepem ktory by tak dbal o klientow. Szczegolnie dziekuje pani z ktora rozmawialem przez telefon i dziekuje za mily prezent. Pozdrawiam

2018-08-16

Nadaje się ;)

5 / 5 2018-06-18

Szeroki asortyment, przystępne ceny, a także profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa.

5 / 5 2018-06-13

wszystko ok

5 / 5 2018-06-01

Świetny kontakt z klientem. siper produkty. Polecam!

5 / 5 2018-06-01

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Jestem usatysfakcjonowana.

5 / 5 2018-05-22

Extra kontakt, szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm.

2018-04-29

Extra

2018-04-12

Fajny sklep

5 / 5 2018-04-01

Szybko i bez problemów. polecam!!!

5 / 5 2018-03-29

Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-03-25

Gorąco polecam! Szybko i sprawne.

2018-03-16

Fajny sklep

5 / 5 2018-03-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Polecam to innym.

2018-01-28

Bardzo przyjemna obsługa. Fajny sklep zlokalizowany w dostępnym miejscu.

2018-01-16

b. pozytywna

5 / 5 2017-12-26

Szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-12-07

Szybko, sprawnie i smaczne zdrowe produkty!

2017-11-19

co mnie zbulwersowało to, że kraj pochodzenia jednego z produktów, które zamówiłam, nie zgadza się z tym, co jest w opisie na stronie internetowej sklepu, na razie wstrzymuję się z zakupami

5 / 5 2017-11-06

Szybka realizacja zamówienia, szeroki asortyment.

2017-11-01

Sklep b. solidny.zyczliwy klientom.

5 / 5 2017-10-19

Bardzo dobra obsługa - szybka.

5 / 5 2017-10-18

szybka, sprawna obsługa, towar perfekcyjnie zapakowany

5 / 5 2017-10-14

Polecam!

5 / 5 2017-09-20

Jak zwykle szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam!

2017-09-18

Rzetelny i kompetentny sprzedawca.

5 / 5 2017-09-16

jest ok

5 / 5 2017-09-08

Super, jestem bardzo zadowolona.

2017-09-06

Wszystko sprawnie

5 / 5 2017-08-26

ok

5 / 5 2017-07-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Szeroki wybór produktów. Polecam

5 / 5 2017-07-17

Wszystko super, polecam, o czym zapomnieli, doslali na swój koszt dzień później.

5 / 5 2017-07-12

Polecam z całego serducha. Transakcja przebiegła bezproblemowo

5 / 5 2017-06-14

jest ok.

5 / 5 2017-06-07

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam !

5 / 5 2017-05-31

Mega szybko i profesjonalnie. Bardzo polecam.

2017-05-25

w skali od 0 do 6 sklep moge ocenic na 3,5 tylko ze wzgledu na mila pania ktora tam pracuje. Zamówilam trzy rózne masła zaplacilam i czekalam na przesylke. Zadzwonila do mnie mila pani i przeprosila ze jednego masla nie maja na stanie. Coz ... Paczka dotarla ... z dwoma maselkami z cyego jedno bylo otwarte i olej (maslo sie chzba roywarstwilo) wzlal sie do pacyki.

5 / 5 2017-05-08

Jak najbardziej POLECAM !!! Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów. Super sklep.

5 / 5 2017-04-30

polecam

5 / 5 2017-04-26

super sklep

5 / 5 2017-04-07

Jak zwykle szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam!

5 / 5 2017-04-06

opinia jak najbardziej pozytywna, polecam ten sklep!

Rzetelne opinie o Biobrain.pl

Biobrain.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.biobrain.pl

Email
[email protected]

Telefon
+ 48 500 610 331

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie