Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

biocomplete.pl Opinie Klientów

4.73/5.00 - ilość ocen: 154
opinie o biocomplete.pl
5 / 5 2019-03-12

super

4 / 5 2019-03-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-11

Bardzo jestem zadowolona z przemiłej i solidnej obsługi.

5 / 5 2019-03-10

Bardzo sprawna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Gdy brakuje produktu pan telefonuje i uzgadnia co z tym zrobić. Super obsługa.

4 / 5 2019-02-20

Dobre zakupy

5 / 5 2019-02-19

Transakcja ok. Polecam

5 / 5 2019-02-07

Polecam zakupy w tym sklepie. Nie zawiodłam się - wszystko po raz kolejny bez zarzutu .

4 / 5 2019-02-04

Polecam

5 / 5 2019-01-29

Artykuły najwyższej jakości i doskonale zapakowane przed błyskawiczną wysyłką .Sklep przyjazny dla portfela .Polecam.

4 / 5 2019-01-27

:) ;)

5 / 5 2019-01-26

Nigdy się nie zawiodłem na sklepie ,przesyłka zawsze super , Polecam polecam .

5 / 5 2019-01-11

ok jest

5 / 5 2019-01-10

Super :)

5 / 5 2019-01-09

Szybko i bez problemów super

5 / 5 2019-01-06

Bardzo ludzkie podejście do klienta, fachowa wiedza, polecam.

5 / 5 2019-01-06

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2019-01-01

wszystko ok

5 / 5 2018-12-31

Szybka realizacja zamówienia.Polecam sklep.

4 / 5 2018-12-26

Jest OK

4 / 5 2018-12-26

profesjonalna obsluga,polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-12-17

Transakcja przebiegła sprawnie. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-11

Jak zawsze pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-12-11

Gorąco polecam

4 / 5 2018-12-11

Polecam zakupy w Biocomplete, wprawdzie transport trwał dłużej, ale może spowodował to okres przedświateczny.

4 / 5 2018-12-03

Jest OK

4 / 5 2018-12-03

Polecam

4 / 5 2018-12-03

Jjestem zadowolony z przebiegu calej tranzakcji,w przyszlosci napewno skorzystam z uslug

5 / 5 2018-11-30

super Polecam sklep

5 / 5 2018-11-25

Super

5 / 5 2018-11-23

wszystko w porządku

5 / 5 2018-11-14

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-12

Bardzo profesjonalna obsługa. POLECAM !!!!!

5 / 5 2018-10-26

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-10-17

szybko i sprawnie..polecam :)

5 / 5 2018-10-13

super

4 / 5 2018-10-06

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-10-04

Bardzo przyjazny konsumentom sklep.

5 / 5 2018-10-03

Polecam!!!

5 / 5 2018-09-21

Super !!!!!!! Polecam!!!!

4 / 5 2018-09-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-09-04

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-04

Polecam. Najtaniej.

4 / 5 2018-09-01

Ogromny wybór towarów, dobrze zapakowane, przesyłka mogłaby być ciut szybsza, niektórym produktom zbliża się termin przydatności do spożycia, całość zakupów na 4+

4 / 5 2018-08-27

wszystko ok

5 / 5 2018-08-27

Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-23

Szybko, sprawnie i wygodnie.

5 / 5 2018-08-22

100% satysfakcji

5 / 5 2018-08-22

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-08-21

Szybko i sprawnie, miła obsługa. Polecam !!

5 / 5 2018-08-12

Miła obsuga , szeroki asortyment i fachowe doradzstwo ☺

5 / 5 2018-08-07

Bardzo dobry sklep! Szybka wysyłka. Bez problemów! Towar zgodny z opisem. Polecam!

4 / 5 2018-08-06

super

5 / 5 2018-08-04

Super :) Szybko, profesjonalnie - mogę szczerze polecić!

5 / 5 2018-08-01

jest OK

5 / 5 2018-08-01

profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-26

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zabezpieczony i zapakowany. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-20

Zamówienie złożone 21 marca ok. godz. 14:40 a następnego (!) dnia w południe było już u mnie! Nie wiem, jak to możliwe, ale nie zastanawiam się i POLECAM! :)

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalna obsługa , szybki transport. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Polecam!

4 / 5 2018-07-08

Zawsze zadowolona z zakupów, kontaktu oraz miłej bezproblemowej obsługi :-)

5 / 5 2018-07-02

Jak zawsze wszystko na plus Super.Polecam.

5 / 5 2018-06-17

Błyskawiczna dostawa, konkurencyjne ceny, szeroki asortyment

5 / 5 2018-06-16

Transakcja zrealizowana bardzo szybko, a zależało mi na czasie. Duży plus. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej POLECAM.

5 / 5 2018-06-13

wszystko ok

5 / 5 2018-05-31

Duży asortyment jeśli chodzi o suplementy diety i zdrową żywność. Paczka super zapakowana i szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-05-31

Wszystko poszło szybko i bez problemu.

4 / 5 2018-05-30

Szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-05-21

Polecam zakupy ,dostawa bardzo szybka

5 / 5 2018-05-20

Jak zwykle rzetelnie i szybko

5 / 5 2018-05-18

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, dobre produkty. Polecam!

5 / 5 2018-05-11

Dobrze zaopatrzony sklep i profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2018-05-04

Polecam!!!

5 / 5 2018-04-25

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-24

Profesjonalny zakupy. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-04-22

Szybko i profesjonalnie , zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-04-18

Dostawa wybranych prze zemnie produktów przyszła do mnie w ekspresowym tempie już po raz trzeci. Możliwość zapłaty przy odbiorze to dla mnie wygoda. Taką metodę preferuję. Rewelacyjnie szybko i sprawnie. Polecam. Jestem pod wrażeniem.

5 / 5 2018-04-15

Wszelkie marzenia i życzenia są spełniane. Czuję się przez ten sklep traktowana jak najlepszy i najważniejszy gość a nie klient. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy, jakoś i szybkość realizacji zamówienia natychmiastowa. Polecam !

5 / 5 2018-04-02

Polecam!!!!

5 / 5 2018-04-01

polecam!

5 / 5 2018-03-18

Szybko,towar zgodny z oczekiwaniami polecam

5 / 5 2018-03-03

Ekstra ceny i szybka wysyłka. Polecam zakupy

5 / 5 2018-03-03

Super

4 / 5 2018-03-02

Nie mam zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2018-02-19

Transakcja szybka bez problemów

5 / 5 2018-02-19

polecam

4 / 5 2018-02-17

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie, profesjonaliści.Ponadto trzeba podkreślić szybkość realizacji. Podziękowania

4 / 5 2018-02-14

Wszystko przebiegło dobrze. Ale w ofercie jest, ze produkt pochodzi z Rosji i za taki zaplaciłam,a otrzymany pochodzacy z Estonii

5 / 5 2018-02-13

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-12

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep. Pomocna obsluga z ogromna wiedza na temat suplementow.

3 / 5 2018-02-10

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-02-07

Z przyjemnością wystawiam jak najlepszą ocenę. Zakupy w tym sklepie to pełny profesjonalizm. Polecam !!

5 / 5 2018-02-07

Polecam

4 / 5 2018-01-28

Po przyjęciu zamówienia skontaktowano się ze mną w celu potwierdzenia i podania terminu dostawy

5 / 5 2018-01-21

Wszystko zgodnie z zamówieniem, realizacja w terminie. Polecam:)

5 / 5 2018-01-19

Polecam sklep jak najbardziej

4 / 5 2018-01-08

OK naprawdę jest OK

5 / 5 2018-01-04

Bardzo dobrze

4 / 5 2018-01-02

wszystko O.K.

5 / 5 2017-12-28

wszystko jak należy ,bez negatywnych uwag ,dziękuję

4 / 5 2017-12-24

Jest OK

5 / 5 2017-12-23

Super

4 / 5 2017-12-23

Profesjonalna, kulturalna obsługa. Bardzo dobrze zapakowany towar.Przyzwoite ceny. Polecam.

5 / 5 2017-12-22

Polecam!!!

5 / 5 2017-12-17

Dużo zamawiam, ale zwykle nie wystawiam opinii. Jednak w tym przypadku byłem tak bardzo pozytywnie zaskoczony, że muszę wystawić 5+ :) Na sklep natrafiłem w internecie przypadkiem i zdziwiły mnie tak duże promocje. Na próbę zamówiłem parę produktów i od tamtej pory zioła kupuję tylko tu. Wysyłka jest wręcz ekspresowa. O 16:14 złożyłem i opłaciłem zamówienie, a już o 16:27 otrzymałem numer do śledzenia paczki. Następnego dnia paczka była u mnie o 18:24 :)

5 / 5 2017-12-14

Swietny Sklep

3 / 5 2017-12-11

Poniewaz nie było na stanie tego co zamówiłam.Otrzymałam w zamian niby ten sam produkt, po przetestowaniu okazało sie że jest zupełnie innym produktem,którego nie chciałam. kontaktowałam sie ze sprzedawca na razie bez odzewu.

5 / 5 2017-12-08

Wszystko profesjonalnie!

5 / 5 2017-11-21

Wrócę ponownie, polecam!

5 / 5 2017-11-06

Duży pozytyw

5 / 5 2017-11-02

Wszystko super szybko sprawnie miło, duże zaopatrzenie sklepu więc kupiłam wszystko od jednego sprzedawcy.polecam

5 / 5 2017-10-30

Dobra sprawa

5 / 5 2017-10-13

Polecam w 100%!

5 / 5 2017-10-12

Profesjonalna obsługa, expressowa wysyłka, polecam w 100%

4 / 5 2017-10-08

Polecam

5 / 5 2017-10-06

Jak zwykle bardzo szybka i rzetelna obsługa

5 / 5 2017-09-30

Bez zastrzeżeń, wszystko szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2017-09-28

Jestem zadowolona, trochę bałaganu na stronie internetowej ale sklep i tak polecam

5 / 5 2017-09-27

super sprawnie i z dobrą obługą działu klienta

5 / 5 2017-09-24

przesyłka szybka, profesjonalna obsługa. Polecam w 100%

5 / 5 2017-09-22

Super! Polecam.

5 / 5 2017-09-19

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-09-12

Profesjonalna obsługa,szybka transakcja,polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-08-31

Szybka i sprawna obsługa, polecam

5 / 5 2017-08-23

Bardzo szybko ,powiadomienie na e-mail ,tak jak obiecali :-)

5 / 5 2017-08-20

Bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Szczerze polecam !

5 / 5 2017-08-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. POLECAM!

5 / 5 2017-08-12

Polecam sklep ze względu na obsługę klienta oraz szybkość przesyłki.

5 / 5 2017-08-04

Profesjonalna obsługa , miły kontakt z właścicielem, szybka dostawa. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-02

Polecam!!!!!

5 / 5 2017-07-28

Polecam bardzo

4 / 5 2017-07-23

Polecam. Obsługa profesjonalna.

5 / 5 2017-07-22

Rewelacja, polecam w 100%

5 / 5 2017-07-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-12

Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Słowem, Profesjonalizm W KAŻDYM DETALU. Tak trzymać. Pozdrawiam:-)

5 / 5 2017-07-11

Błyskawiczna dostawa, konkurencyjne ceny, szeroki asortyment

4 / 5 2017-07-10

Polecam

5 / 5 2017-07-01

szybka wysylka, dobry kontakt, polecam

5 / 5 2017-06-27

Super szybko, jestem zadowolona z obsługi i z produktu, który używam od dawna ale nigdy nie dostałam ulotki w języku polskim. Bardzo dziękuję

5 / 5 2017-06-26

Wysyłka ekspresowa i bardzo solidnie zapakowana! Polecam! :)

5 / 5 2017-06-24

Wszystko super.

5 / 5 2017-06-16

Pyszne produkty, wszystko super, łatwy kontakt z obsługą klienta, polecam i skorzystam ponownie!

4 / 5 2017-06-15

Otrzymałem zakupione artykuły zgodnie z zamówieniem. W tego rodzaju produktach ważna jest data ważności. Suplementy są przydatne do spożycia do 2021 roku. Polecam zdecydowanie ten sklep, gdyż oferuje produkty najwyższej jakości.

4 / 5 2017-05-30

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Bardzo dobra i serdeczna obsługa, fachowa pomoc. Polecam

5 / 5 2017-05-08

Serdecznie polecam, przesyłka błyskawiczna, towar najlepszej jakości!

5 / 5 2017-04-27

Tym razem wszystko się zgadzało.

5 / 5 2017-04-22

Wszystko przebiegło bez problemów, jak zawsze. Polecam!

3 / 5 2017-04-16

Na paczce nie było informacji, aby nią nie rzucać tylko w środku na butelce z nalewką ziołową przez co jej cześć się wylała. Nie dość że 50ml za duża kwotę to przez bezmyślność pakujacych połowę pieniędzy wylala się do paczki.

5 / 5 2017-04-15

Bardzo solidna firma - szybko wysyła przesyłki i profesjonalnie podchodzi do każdego klienta.

5 / 5 2017-04-02

Bardzo dobry sklep + cenne porady Pani prowadzącej sklep, polecam !

5 / 5 2017-03-30

Wszystko przebiegło sprawnie, jak zawsze. Gorąco polecam.

Rzetelne opinie o biocomplete.pl

biocomplete.pl

Siedziba
GDYNIA

WWW
http://biocomplete.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
48 603 260 205

Infolinia
-

Logowanie