Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Żywność

Biogo.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 161
opinie o Biogo.pl
5 / 5 2019-03-21

Paczka wyslana za granice . Szybka obsluga.Szybka dostawa. Dobry towar.Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-03-19

Firma naprawde godna polecenia

5 / 5 2019-03-14

Zdecydowanie polecam, rzetelny sprzedawca.

5 / 5 2019-03-11

Rzetelna firma działa jak w opisie

5 / 5 2019-03-01

Polecam

4 / 5 2019-02-24

Polecam

5 / 5 2019-02-15

Transakcja okazało się że szybka i przyjemna. Profesjonalna miła obsługa. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2019-02-13

Transakcja szybka profesjonalna, wszystko OK

5 / 5 2019-02-11

Bardzo dobre jakościowo produkty, świetnie zapakowane i szybko przesłane. Polecam.

5 / 5 2019-02-09

Wszystko poszlo ok

5 / 5 2019-02-05

WszystkoOK

5 / 5 2019-01-28

Sklep spełnia życzenia klientów, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2019-01-17

Profesjonalna obsluga. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-09

polecam

5 / 5 2019-01-03

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam

4 / 5 2018-12-26

Polecanko

4 / 5 2018-12-25

Polecam wszystko było super tylko odbiór daleko.Proszę dołączyć do odbioru punkt Przemków Pl. Wolności .

4 / 5 2018-12-22

gdyby nie zamieszanie z paczkomatem Im post byłoby idealnie

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-30

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-11-29

Jestem zadowolona w pełni z zakupów

4 / 5 2018-11-24

ogólnie dobrze

4 / 5 2018-11-18

wszystko ok

5 / 5 2018-11-18

super

5 / 5 2018-11-17

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalnie pod kazdym względzie.

5 / 5 2018-11-13

Szybka i sprawna obsługa.

4 / 5 2018-11-13

Wszystko ok , w miare szybko

5 / 5 2018-11-12

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-11

Szybko i sprawnie dostarczone zamowienie

4 / 5 2018-11-09

Jest ok

5 / 5 2018-11-09

Szybko, sprawnie, dokladnie

5 / 5 2018-11-03

polecam

5 / 5 2018-10-30

Polecam!

5 / 5 2018-10-29

wszystko ok

5 / 5 2018-10-17

Polecam!

5 / 5 2018-10-15

Szybka realizacja zamówienia. Odbiór przesyłek bezproblemowy. Polecam

5 / 5 2018-10-12

Szeroki wybór towaru,dobre ceny,ekologiczne papierowe torby do pakowania, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-05

Polecam!

5 / 5 2018-10-05

Wszystko było ok.

5 / 5 2018-09-26

Super!

4 / 5 2018-09-22

Jestem zadowolona i w przyszłości na pewno skorzystam z usług firmy

4 / 5 2018-09-21

polecam

4 / 5 2018-09-19

super polecam

5 / 5 2018-09-12

Bez zarzutu!

5 / 5 2018-09-11

Super

5 / 5 2018-09-09

Polecam

5 / 5 2018-09-07

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2018-09-03

Polecam!

4 / 5 2018-08-31

POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

5 / 5 2018-08-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam:)

5 / 5 2018-08-16

Super sklep i obsługa pozdrawiam

5 / 5 2018-08-05

polecam

5 / 5 2018-07-31

wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-07-25

dostawa szybko, sprawnie. polecam!

5 / 5 2018-07-21

Profesjonalnie, szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-07-21

Profesionalna obsługa. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-19

Bardzo polecam

4 / 5 2018-07-04

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna bsługa, szybka realizacja zamowienia. Jak najbardziej polecam I dziękuję za obsługę.

4 / 5 2018-07-01

Kolejne udane zamówienie

5 / 5 2018-06-29

Wszystko w jak najlepszym porządku, dziękuję i polecam. Super obsługa i ogromny asortyment.

5 / 5 2018-06-28

Transakcja okazało się że szybka i przyjemna. Profesjonalna miła obsługa. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-06-19

Szybko, profesjonalnie, Polecam

5 / 5 2018-06-18

Wszystko ok. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-14

Patrycja

5 / 5 2018-06-13

Ok polecam

5 / 5 2018-06-10

Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-04

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-22

Świetna obsługa, sklep godny polecenia ja na pewno skorzystam

5 / 5 2018-05-17

polecam zakupy dla znajomych w Waszym sklepie

5 / 5 2018-05-14

super produkty i błyskawiczna wysyłka jak zawsze na 6

5 / 5 2018-05-12

Polecam, profesjonalnie i szybko. Super.

4 / 5 2018-05-12

polecam.

5 / 5 2018-05-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalna szybka obsługa, z pewnością polecę sklep znajomym i sama zrobię zakupy.

4 / 5 2018-04-23

Przebieg zamówienia jak czas odebrania produktu - bardzo dobry.

5 / 5 2018-04-22

polecam

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-15

Warto w tym sklepie kupować:)

5 / 5 2018-03-30

Polecam,!!!!!!

5 / 5 2018-03-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-23

Polecam

5 / 5 2018-03-22

Obsługa profesjonalna polecam sklep jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-18

polecam

5 / 5 2018-03-15

Super

5 / 5 2018-03-14

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-12

Świetnie zapakowana przesyłka,błyskawiczny czas dostawy. Gorąco polecam! :)

5 / 5 2018-03-09

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam!

3 / 5 2018-03-06

polecam zakupy znajomym. ciekawy asortyment i dobe ceny. sklepie stacjonarnym mila i profesjonalna obsluga.

5 / 5 2018-03-05

Super.

5 / 5 2018-03-04

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-03-02

Kilkakrotne zakupy w sklepie przebiegały zawsze pomyślnie :) Znalazłam swój ulubiony eco sklep. Polecam !

5 / 5 2018-02-27

Jest ok

5 / 5 2018-02-24

Wszystko prawidłowo

5 / 5 2018-02-16

Polecam!

5 / 5 2018-02-15

polecam

5 / 5 2018-02-14

Bardzo dobrze

4 / 5 2018-02-08

Zamawialem korzeń mniszka lekarskiego. Otrzymałem kwiat mniszka.

5 / 5 2018-02-05

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-02-02

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Jestem bardzo zadowolona z transakcji, będę polecać :)

5 / 5 2018-01-22

Kupuję w tym sklepie. Przesyłka zawsze jest zgodna z zamówieniem. Zapakowana profesjonalnie. Nadana błyskawicznie.

5 / 5 2018-01-16

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z produktami w korzystnych cenach. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-01-13

polecam

5 / 5 2018-01-10

Wszystko sprawnie , jak nalezy . Polecam

5 / 5 2018-01-10

ok jestem zadowolona

5 / 5 2017-12-25

Elegancko

5 / 5 2017-12-18

Profesjonalna obsługa dobrze funkcjonująca platforma

5 / 5 2017-12-17

Super ! Idealnie zapakowane i błyskawiczna dostawa

5 / 5 2017-12-15

Super

5 / 5 2017-12-14

To były pierwsze zakupy i zapewne nie ostatnie . Jestem zadowolona z obsługi i jakości produktów . Polecam

4 / 5 2017-12-07

Polecam

5 / 5 2017-12-05

Przesyłka dobrze monitorowania zgodna zamówieniem.

5 / 5 2017-12-01

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-11-30

Jestem bardzo zadowolona zarówno z szybkiej realizacji przesyłki, jak i z jakości produktów.

5 / 5 2017-11-24

Produkty b dobrej jakości.

5 / 5 2017-11-11

Jestem zadowolona z zakupów i obsługi. Polecam!

5 / 5 2017-11-06

Super

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-01

Wszystko ok, szczerze polecam

5 / 5 2017-10-31

goraco polecam

5 / 5 2017-10-30

Szybko, sprawnie, dokladnie

5 / 5 2017-10-25

Sprawnie działający sklep internetowy z szerokim asortymentem!

5 / 5 2017-10-18

Dobry sklep, dobry zakup. Polecam z przyjemnością!

5 / 5 2017-10-15

12345

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2017-09-18

Przesyłka dotarła

5 / 5 2017-09-06

Szczerze polecam.

4 / 5 2017-08-25

Profesjinalne podejście do klienta. Szybka realizacja zamówienia oraz wysyłka.

5 / 5 2017-08-20

Mega szybko i super, bezproblemowo polecam

5 / 5 2017-08-17

Polecam

4 / 5 2017-08-13

Wszystko to co zamówiłem dostałem. Polecam!

4 / 5 2017-07-25

Jakość obsługi bardzo dobra, szybkość realizacji zamówienia również.

4 / 5 2017-07-24

Zadowolony

5 / 5 2017-07-01

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-06-28

Transakcja szybka i zgodna z zmówieniem

5 / 5 2017-06-22

polecam

5 / 5 2017-06-17

Wszystko ok

4 / 5 2017-06-15

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-06-13

Jak najbardzej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-11

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-01

Szybko, łatwo i pysznie. :)

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-05-31

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-05-26

Polecam

4 / 5 2017-05-21

Myślałem, że troszkę szybciej przyjdzie (zamówiłem i opłaciłem w środę), ale przesyłka była już we wtorek, więc i tak szybko (nie doczytałem, że samo też załatwianie trwa 2 dni robocze). Ale poza tym wszystko ok, jestem też zadowolony z tego, co zamówiłem.

5 / 5 2017-05-16

Polecam zakupy w tym sklepie!!

5 / 5 2017-05-14

Wszystko wporzadku

3 / 5 2017-05-14

zamówienie nr 143191 połowa zamówionych produktów ( bataty ) zepsuta, spleśniała.

5 / 5 2017-05-13

Zadowolona

5 / 5 2017-05-12

Jesteś super :)

5 / 5 2017-04-30

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko sprawnie i szybko.

4 / 5 2017-04-29

Polecam.

5 / 5 2017-04-25

Solidna firma i sprawna i terminowa realizacja zamówienia

5 / 5 2017-04-24

Jestem b.zadowolona.

5 / 5 2017-04-20

Polecam

5 / 5 2017-04-04

Świetnie, robi wrażenie.

5 / 5 2017-03-28

Gorąco polecam! Zawsze będę tu wracać!

5 / 5 2017-03-27

Ekspresowa wysyłka, wszystko zgodnie z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

Rzetelne opinie o Biogo.pl

Biogo.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.biogo.pl

Email
[email protected]

Telefon
880-800-111

Komórka
880-800-111

Infolinia
880-800-111

Logowanie