Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dom / Żywność

Biosklep.com.pl Opinie Klientów

4.74/5.00 - ilość ocen: 239
opinie o Biosklep.com.pl
4 / 5 2019-03-23

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-20

Szybko i tanio

5 / 5 2019-03-16

Profeska. Szybko. Polecam.

4 / 5 2019-03-14

Polecam! Bardzo dokładnie zapakowany każdy produkt, transakcja bez problemów.

5 / 5 2019-03-11

Polecam sklep Wszystko na czas i odpowiedzi także od razu.

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalna obsluga. Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka dostawa.

5 / 5 2019-03-04

Polecam

5 / 5 2019-03-04

Zadowolona z przebiegu zamówienia

5 / 5 2019-03-03

Błyskawiczna wysyłka, butelki z olejami bardzo dobrze zabezpieczone przed transportem. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2019-03-03

Szybka i sprawna transakcja

5 / 5 2019-03-02

Polecam!

5 / 5 2019-03-02

Kupuję regularnie i zawsze wszystko super. Polecam zakupy

5 / 5 2019-02-28

Bardzo polecam

5 / 5 2019-02-25

polecam

5 / 5 2019-02-24

Polecam zakupy

5 / 5 2019-02-19

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2019-02-17

transakcja szybka wszystko zgodne z zamówieniem

4 / 5 2019-02-15

Bardzo fajny sklep, który zdecydowanie polecam. :) Świetny asortyment. Paczka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona. :)

5 / 5 2019-02-12

Polecam jak najbardziej. Szybko i zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2019-02-06

transakcja ok

5 / 5 2019-02-01

Duży wybór, sprawna obsługa ✨

4 / 5 2019-01-31

profesjonalna obsluga. Polecam.

4 / 5 2019-01-31

polecam

5 / 5 2019-01-31

Polecam

5 / 5 2019-01-30

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI.

4 / 5 2019-01-30

Bardzo dobry sklep. Polecam.

5 / 5 2019-01-28

Nic dodać, nic ująć .

5 / 5 2019-01-26

Polecam, wszystko ok.

5 / 5 2019-01-22

Bardzo sprawna obsługa, znakomity zakup. Polecam!

4 / 5 2019-01-15

Wszystko super.

5 / 5 2019-01-13

Transakcja handlowa przebiegła pomyślnie .Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-12-19

Profesjonalna obsługa i szybko dostarczona przesyłka

5 / 5 2018-12-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-11

super, zawsze korzystam

4 / 5 2018-12-10

Wszystko ok, fajnie by było, gdyby produkty nie byly pakowane w folię bombelkową tylko w tekturę lub coś innego w duchu zero waste.

5 / 5 2018-12-09

jest OK

5 / 5 2018-12-03

fajny sklep szybka realizacja zamówienia polecam

4 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-30

wszystko ok

5 / 5 2018-11-29

Jest ok

4 / 5 2018-11-28

Bardzo dobry sklep duży asortyment profesjonalna obsługa i wzorowy kontakt z czystym sumieniem mogę polecić sklep

4 / 5 2018-11-19

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-11-14

Duży wybór, sprawna obsługa ✨

5 / 5 2018-11-09

Jak zwykle jestem zadowolona. Szeroki asortyment, dobre ceny.

5 / 5 2018-11-05

Polecam

5 / 5 2018-11-02

Polecam

4 / 5 2018-11-02

Wszystko zgodnie z planem

5 / 5 2018-10-31

Polecam

5 / 5 2018-10-30

Wszystko było OK

4 / 5 2018-10-28

Polecam zakupy w tym sklepie, rzetelne podejście do klienta, towar zgodny z zamówieniem. Dziękuje i pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-24

Bez problemowo.

4 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-14

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-10-11

Złożenie zamówienia i otrzymanie przesyłki sprawne i szybkie.

5 / 5 2018-10-10

Polecam

5 / 5 2018-10-09

Polecam

5 / 5 2018-10-08

Polecam sklep.

5 / 5 2018-10-06

Polecam

4 / 5 2018-10-05

Szybka obsługa, przesyłka dotarła sprawnie na miejsce. Produkty zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-10-04

Sklep godny polecenia. Szybka i profesjonalna obsługa. Bogata i aytakcyjms oferta towarowa

5 / 5 2018-09-30

Polecam

5 / 5 2018-09-25

super

5 / 5 2018-09-22

Polecam, szybka realizacja i super produkty. Każdy znajdzie coś dla siebie.

4 / 5 2018-09-13

Solidnie zapakowany towar, wysyłka w ciągu 48 godzin. Polecam.

3 / 5 2018-09-07

Długi czas oczekiwania (5dni) . Kurier kazał sobie zejść po przesyłkę (4 piętro), bo wnosi do 20kg a paczka wazyla 20.05kg

5 / 5 2018-09-06

Od 2 lat perfekcyjnie trzymacie wysoki poziom. Dziękuję.

4 / 5 2018-09-06

beata

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Polecam. Jak zawsze zadowolona

4 / 5 2018-08-25

Troszkę długi czas oczekiwania Ale mimo to jest ok

5 / 5 2018-08-25

Na pewno jeszcze wiele razy zrobię zakupy w Biosklepie, polecam

5 / 5 2018-08-16

super, zawsze korzystam

5 / 5 2018-08-15

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-08-11

Troszkę długi czas oczekiwania Ale mimo to jest ok

5 / 5 2018-08-09

Jestem zadowolona:)

4 / 5 2018-08-04

szeroki asortyment, produkty wysokiej jakości, 10/10

5 / 5 2018-08-03

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, bogaty asortyment i dobre ceny.

5 / 5 2018-07-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-14

Ok wszystko

5 / 5 2018-07-11

Polecam!!!

5 / 5 2018-07-11

świetny sklep, na pewno jeszcze będę zamawiała.

5 / 5 2018-07-08

Super. Na 5+

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa

3 / 5 2018-07-02

Wszystko spoko tylko wysyłka trochę długo.

5 / 5 2018-07-02

Szybka transakcja,polecam

5 / 5 2018-06-29

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia.Bardzo dobrze zabezpieczone produkty w paczce. Pełen profesjonalizm! Polecam zakupy w tym sklepie! :)

4 / 5 2018-06-27

polecam

4 / 5 2018-06-26

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-25

Świetny sklep ze świetnymi produktami

5 / 5 2018-06-13

szybko, sprawnie i rzetelnie. wszystkie produkty które kupiłam są przepyszne.

5 / 5 2018-06-11

Szybka wysylka profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-06-06

Polecam

4 / 5 2018-06-04

Polecam sklep, szeroki asortyment - super

5 / 5 2018-05-29

super...gorąco polecam

4 / 5 2018-05-28

Polecam zakupy

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsluga. Wzoroea transakcja

5 / 5 2018-05-26

Mega szybka, dobrze za0ak9wana paczka

5 / 5 2018-05-26

super

5 / 5 2018-05-24

Polecam

5 / 5 2018-05-23

ok bardzo dobrze

5 / 5 2018-05-22

Produkt przyszedł błyskawicznie i przynosi efekt :)

5 / 5 2018-05-09

Szybko, sprawnie, solidnie. Korzystałam już wcześniej, równie udanie.

4 / 5 2018-05-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-07

100% satysfakcji

4 / 5 2018-05-06

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2018-04-25

Zamówienie wysłane zostało dość szybko, dotarło bez problemu

5 / 5 2018-04-23

Super sklep.

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-04-19

Dziękuję.

4 / 5 2018-04-15

Polecam. Tanio i solidnie.

4 / 5 2018-04-15

Polecam

5 / 5 2018-04-14

Szybko i profesjonalnie jak zawsze!!!

5 / 5 2018-04-12

Polecam bardzo.

5 / 5 2018-04-11

Ok

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-10

Polecam !!!

5 / 5 2018-04-03

sklep bardzo dobry , polecam

4 / 5 2018-04-01

Super

5 / 5 2018-03-31

Wszystko przebieglo sprawnie

5 / 5 2018-03-30

wszystko ok

4 / 5 2018-03-27

nie podobało mi się to że orzeszki arachidowe z datą do czerwca 2019 były niedobre zjełczałe reszta była ok.

5 / 5 2018-03-26

Przesylka doszła bardzo szybko.towar zgodny z opisem..jakość zapakowania również oceniam na plus.Polecam w 100%

5 / 5 2018-03-26

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-24

Super sklep.

5 / 5 2018-03-24

Profesjonalna obsługa,szybka realizacja zamówienia, towar nie uszkodzony i zgodny z opisem,polecam

5 / 5 2018-03-23

Bez problemowo.

5 / 5 2018-03-21

Bardzo lubię ten sklep, dobre ceny i szybka przesyłka, polecam!

5 / 5 2018-03-17

bez problemu

5 / 5 2018-03-14

Nie pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2018-03-12

Wszystko szybko i bez problemu. Będę tu robić zakupy w razie potrzeby bez wahania.

5 / 5 2018-03-10

szybko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-03-07

Wszystko ok, duży wybór, polecam !

5 / 5 2018-02-24

Polecam!

5 / 5 2018-02-19

bardzo bogata oferta

5 / 5 2018-02-14

Polecam

4 / 5 2018-02-14

Dobry wybór

4 / 5 2018-02-14

Jak zwykle w 100% jestem zadowolona :)

5 / 5 2018-01-28

Super !

5 / 5 2018-01-27

polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2018-01-21

Polecam

4 / 5 2018-01-16

wszystko w porządku.

4 / 5 2018-01-10

Dobre produkty w dobrych cenach

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-06

Polecam, wszystko super

5 / 5 2017-12-30

Transakcja przebiegła pomyślnie I bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2017-12-27

Jest bardzo dobrze

5 / 5 2017-12-22

B dobra obsługa

5 / 5 2017-12-21

Wszystko bez problemu przebiegło

5 / 5 2017-12-17

Wszystko idealnie.

4 / 5 2017-12-13

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-12-13

świetne załatwienie sprawy.

4 / 5 2017-12-12

polecam

5 / 5 2017-12-11

Pozytywna,

5 / 5 2017-12-07

Wszystko przebiegło dobrze. Polecam!

5 / 5 2017-12-07

Super

5 / 5 2017-12-06

WSZYSTKO W PORZĄDKU

5 / 5 2017-12-05

Jestem zadowolona z dużego wyboru w sklepie ,chociaż nie wszystkie produkty były dostępne, ale będę jeszcze próbować.Dokładny opis produktów.

5 / 5 2017-12-01

Wszystko Ok jak zawsze

5 / 5 2017-11-26

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI.

5 / 5 2017-11-19

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-11-10

Polecam jak najbardziej. Szybko i zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-11-01

Jak zawsze pełna profeska. Polecam.

5 / 5 2017-10-30

Polecam !!!

5 / 5 2017-10-29

Wszystko bez zarzutu! Szybka dostawa.

4 / 5 2017-10-25

Polecam☺

5 / 5 2017-10-20

Bardzo dobra

5 / 5 2017-10-17

Polecam!!!

5 / 5 2017-10-14

Tranzakcja przebiegła pomyslnie, towar zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej!

5 / 5 2017-10-10

Polecam

5 / 5 2017-10-02

Jak zwykle wszystko bez zarzutu - i towar, i szybka wysyłka, i nawet ekologiczne wypełnienie przestrzeni między produktami w paczce.

5 / 5 2017-09-30

Jestem zadowolona ale jeden produkt (olejek różany) jest zakupem nietrafionym

5 / 5 2017-09-22

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2017-09-21

Butelka była zbita ale reklamacja została przyjęta i zrealizowana błyskawicznie. Znakomicie!

5 / 5 2017-09-20

Super

2017-09-19

polecam

4 / 5 2017-09-15

Polecam zakupy

4 / 5 2017-09-15

Dobry sklep,z bogatym asortymentem i profesjonalną obsługą.

4 / 5 2017-09-14

Polecam

4 / 5 2017-09-04

Polecam

4 / 5 2017-08-24

Polecam sklep- obsługa szybka i konkretna.

5 / 5 2017-08-23

Szybko i sprawnie

4 / 5 2017-08-19

Polecam

5 / 5 2017-08-17

Szybko i sprawnie !

5 / 5 2017-08-15

Polecam, będę korzystał w przyszłości.

5 / 5 2017-08-14

Polecam.

5 / 5 2017-08-07

Wszystko poszło bez zastrzeżeń polecam bardzo. Przesyłka doszła aż za wcześnie :p

5 / 5 2017-08-03

Gorąca polecam

5 / 5 2017-08-02

Szybko zrealizowane zamowienie, dostawa o czasie , nastepnego dnia, produkt swiezy , dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2017-08-02

Jak zawsze bardzo dobry sklep, jakość, obsługa

5 / 5 2017-07-30

Super

5 / 5 2017-07-30

ok ok ok

5 / 5 2017-07-28

Super sklep

4 / 5 2017-07-27

obsluga reaguje na uwagi oraz jest dostepna w razie potrzeby

5 / 5 2017-07-18

Szybko i profesjonalnie! Bezpiecznie - można zamawiać!

5 / 5 2017-07-16

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-07-12

Polecam - szybko i sprawnie ;)

5 / 5 2017-07-11

Polecam

5 / 5 2017-07-11

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. To juz kolejny raz, kiedy kupujé wlasnie w tym sklepie. Polecam kazdemu.

5 / 5 2017-07-10

Produkty dobrej jakości, przesyłka zgodna z opisem. Polecam

5 / 5 2017-07-09

Wszystko od początku do końca przebiegło poprawnie.

Rzetelne opinie o Biosklep.com.pl

Biosklep.com.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.biosklep.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 714 12 12

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie