Kategorie: / Pozostałe

Biotech.intelishop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.00
opinie o Biotech.intelishop.pl
2019-01-12

UWAGA!!! TOWAR ZAPŁACONY !!! I NIC NIE PRZYSZŁO , ZERO JAKIEGOKOLWIEK KONTAKTU , WSZYSTKIE MAILE KTORE PRZYSZŁY BYŁY Z AUTOMATU. ZAKUPIŁEM URZĄDZENIE WIELOFUNKCYJNE BROTHER DCP-J315W DNIA 10.03.2013r. ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM WYGENEROWAŁY SIĘ MAILE O PRZYJĘCIU ZAMOWIENIA, NASTĘPNIE O ODNOTOWANIU WPŁATY I WYSŁANIU TOWARU DO DZIŚ DNIA NIC NIE OTRZYMAŁEM {27.03.2013) POMOCY JAK ODZYSKAC PIENIĄDZE????

1 / 5 2018-11-25

Uwaga, brak kontaktu po wpłacie za telewizor. Omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2018-11-06

Przestrzegam przed tym sklepem. Kontakt telefoniczny jest w prakryce nie możliwy, chyba że ktoś chce porozmawiać z automatyczną sekretarką. 4 marca złozyłem zamówienie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłki. Zrobiłem błąd płacąc z góry. 8 marca otrzymałem wiadomość, że przesyłka została wysłana i taki status widnieje na stronie internetowej. 12 marca, gdy przesyłka jeszcze nie dotrała, na mojego monitującego meila nijaki Pan Sylwester odpisał mi, że mieli wysłać przesyłkę pocztą i napisze do hurtu z zapytaniem co dzieje sie z przesyłką. Zacząłem podejrzewać, że paczka wcale nie została wysłana. 18 marca wysłałem meila z żadaniem podania numeru przesyłki nadanego przez pocztę i dalej cisza. Przestali odpowiadać nawet na meile. 19 marca wysłałem kolejnego meila i brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Dałem im czas do 25 marca na zrealizowanie zamówienia lub zwrot pieniędzy. Potem zgłaszam sprawę na policję. Omijajcie sklep Biotech.intelishop.pl szerokim łukiem.

2018-08-26

Również kupiłam produkt w tym sklepie 20.03.2013 i do dnia dzisiejszeg nie otrzymałam produktu!

2018-07-20

Również przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. 12.03.2013 zapłaciłem za tableta i do dzisiaj ( 22.03.2013) go nie otrzymałem. Brak jakiegokolwiek kontaktu ze sklepem, podany numer komórki nie odpowiada.

2018-06-08

zakupiłem tablet goclever t76 20 lutego 2013 i do tej pory tj. 11 marzec czekam na przesyłkę. Kontakt telefoniczny żaden, mailowy po moich interwencjach. Tłumaczenie sprzedającego, że paczka uległa uszkodzeniu niemożliwa do sprawdzenie ponieważ nie ma udostępnienia monitoringu przesyłki.Otrzymałem ostatnio maila, że wysłano do mnie sms potwierdzającego wysłanie paczki, natomiast ja żadnego sms nie otrzymałem. Podejrzewam, że sprawa znajdzie finał wiadomo gdzie. Szczerze przestrzegam przed tym sprzedawcą i proszę o kontakt z osobami w podobnej sytuacji.

5 / 5 2018-05-25

Kontakt mailowy bardzo dobry( tak było mi najwygodniej). Na wszystkie pytania uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi od pracownika sklepu. Realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Towar opakowany oryginalnie i zgodny z zamówieniem. Faktura przesłana e-mailem. Z pewnością skorzystam jeszcze w przyszłości z usług tego sklepu.

2018-05-01

Ja też zostałem tak potraktowany, bo nie dostałem TV, za który zapłaciłem.

2018-03-11

Totalna porażka,zakupiłem u nich tablet-syn zbierał na niego pół roku ):,przelew zrobiłem tego samego dnia,dostałem maila od sklepu że towar został wysłany i na tym koniec dobrych wiadomości...nie mam ani tabletu ani pieniędzy.Telefonu komórkowego nie odbierają,na maile nie odpisują a tel.stacjonarny zgłasza się automatyczna sekretarka.Widzę że nie tylko ja zostałem tak potraktowany.

2017-12-22

Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Zapłaciłem za tablet GK76 23.02.2013r.Do dziś nic.Ten gość zwodził mnie przez 3-tygodnie,a teraz cisza.Dla czego oni dalej zwodzą uczciwych ludzi,czy nie ma na nich bata?

1 / 5 2017-08-16

podpisuję się pod oboma negatywnymi opiniami sytuacja wypisz wymaluj jak w opisie

2 / 5 2017-07-16

TEN SKLEP TO JEDNA WIELKA ŚCIEMA. NIE POLECAM ROBIENIA ZAKUPÓW. W DNIU 11 MARCA 2013 TOKU ZAPŁACIŁEM PRZELEWEM ZA TABLET GOCLEVER TAB T76GPSTV I DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE OTRZYMAŁEM TOWARU.

Rzetelne opinie o Biotech.intelishop.pl

Biotech.intelishop.pl

Siedziba
Pustków

WWW
http://www.biotech.intelishop.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie