Kategorie: / Ogród / Dom

Birdsoflove.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.54
opinie o Birdsoflove.pl
5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna obsługa, sklep OK, szybka transakcja

2019-03-12

Towar spełnił moje oczekiwania.

2019-03-05

bez zastrzeżeń

5 / 5 2019-01-30

Wszystko jak najlepiej, przesyłka bardzo dobrze zapakowana dzięki czemu noe musicie się martwić o szklane rzeczy :) polecam

2019-01-23

Paczka z produktami bardzo dobrze spakowana,niestety bardzo długi czas oczekiwania na paczkę.paczka miała zawierać gratis-koniec końców okazało się że gratisa.niestety nie będzie gdyż nie mają na stanie.......

2019-01-06

Sklep oceniam bardzo bardzo pozytywnie. Transakcja została zrealizowana błyskawicznie! Zakupione lustro było tak solidnie zabezpieczone na czas przesyłki (kurier), że około pół godziny zajęło mi zdjęcie wszystkich folii :-) Przesyłka bezpiecznie dotarła pod mój adres. Bardzo dziękuję :-)

5 / 5 2018-12-20

Super

2018-12-09

Długi czas oczekiwania na przesyłkę był skutkiem zrezygnowania z zamówienia. Sklep nie poinformował o braku towaru w magazynie.

2018-12-09

Wystawiają towar, którego nie maja. Proponują zamiennik. Towar wysyłany raz w tygodniu w piątki.

5 / 5 2018-12-04

Polecam

5 / 5 2018-10-31

Bardzo szybko, profesjonalna obsługa dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-10-23

Polecam

5 / 5 2018-10-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-10

Jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-09-29

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Miła obsługa szybka wysyłka

2018-09-12

Jest problem z tym sklepem,nie radze zamawiac u nich towaru.Bardzo dlugo oczekuje sie na towar,a ostatnie zamowienie musialam non stop dzwonic kiedy go wysla ,powiedzieli ze w krotce,okazalo sie ze wogole nie ma tego towaru za co przepraszaja a teraz nie moge oddzyskac z powrotem pieniedzy,musze sie o nie prosic wydzwaniac ale z zodebraniem tel. tez maja problem .Jestem rozczarowana

5 / 5 2018-08-11

Pufa przepiękna :) towar zgodny ze zdjęciem i opisem. Błyskawiczna wysyłka. Polecam !!!

5 / 5 2018-08-09

Wszystko ok.

2018-08-01

Oszuści , nie dostarczyli opłaconego zamówienia, nie odpowiadają na maile i nie odbierają telefonów!!!

5 / 5 2018-07-03

Polecam

5 / 5 2018-06-29

Polecam

2018-06-22

Świetny kontakt, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-06-19

Pełny profesjonalizm, nic lepiej zrobić się nie da.

5 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy . Szybka dostawa , reklamowałam produkt i bardzo szybka i rzetelna obsługa Nowy produkt mialam juz w 3 dni. Polecam!!!

5 / 5 2018-06-07

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka, a towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-03

Super polecam

2018-05-30

podawany czas realizacji już jest długi, po dwóch dniach informacja, że towar u dostawcy jest uszkodzony i sugerują zwrot pieniędzy. Tymczasem na stronie towar nadal jest dostępny. Czekamy na zwrot wpłaty...

5 / 5 2018-05-21

Szkatułka jest piękna! Szybka realizacja zamówienia, polecam!

2018-05-19

Spoko

5 / 5 2018-05-16

bezproblemowe zakupy, towar zgodny z opisem. polecam sklep i życzę wielu klientów.

5 / 5 2018-04-21

Bardzo szybka wysyłka, kosz bardzo ładny. Polecam.

2018-04-16

Czas realizacji: zamiast 3 dni, ponad tydzień

5 / 5 2018-04-09

Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Polecam zakupy.

3 / 5 2018-03-08

12 grudnia zamówiłam prezent dla córki. 19 grudnia dostałam dopiero wiadomość od sklepu, że ich dostawca poinformował, iż zamówiony towar jest uszkodzony. Odstąpiono więc od realizacji zamówienia. Wynika z tego, że sprzedają towar, który nie mają na stanie, a ich tępo odpowiedzi było oszałamiająco powolne. Na rynku jest tyle rzetelnych sprzedawców, że nie warto współpracować z tak fatalną firmą. ODRADZAM!!!!

5 / 5 2018-03-08

SUPER

2018-03-03

Kontakt z sklepem bardzo dobry , zamówienie przyszło prawie w terminie . Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-12

Pełen profesjonalizm. Polecam!

2 / 5 2018-02-09

Sklep masakra, zero odpowiedzi, nagle anuluja zamowienie. nie polecam po miesiacu czekania rozczarowanie.

2 / 5 2018-01-31

Nie polecam. Nie dość, że po zaksięgowaniu wpłaty słuch o zamówieniu zaginął i musiałam sama dopytywać się o jego status, to koniec końców nie zostało ono zrealizowane, ponieważ produkt nagle okazał się uszkodzony i oczywiście był jedną jedyną dostępną sztuką. Wiem, że przypadki chodzą po ludziach, ale w takich sytuacjach sprawny i profesjonalny kontakt z klientem złagodziłby niesmak, a tutaj niestety go zabrakło.

5 / 5 2018-01-27

Polecam

5 / 5 2018-01-25

Polecam ;)

1 / 5 2018-01-19

Brak towaru od 10 dni. Brak odpowiedzi na wysłany mail. NIE POLECAM ROBIENIE ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE. W przyszłym tygodniu zgłaszam sprawę na policji. Formularz wystawiania opinii wymusza zaznaczenie jakości zapakowanej przesyłki pomimo jej braku. Żenujące !!!!

5 / 5 2018-01-18

Zamówione produkty są bardzo ładne, jestem zadowolona z zakupu, jedyny minus to czas realizacji zamówienia. Zamówiłam kuriera, a przesyłkę dostałam po 2 tygodniach. Po telefonie do sklepu dowiedziałam się, że nie mają u siebie rzeczy, które zamówiłam i dopiero będą sprowadzać.

2018-01-15

zamówienie złożyłam 27.11.2018 r. -dostałam dwie wiadomości: pierwsza paczka w pakowaniu(do 4.12.2018) po moim zapytaniu, ile jeszcze potrwa pakowanie -przyszła druga wiadomość: paczka wysłana. Równocześnie okazało się, że paczka nie została wysłana-bo nie ma zamówionych towarów, które nadal są w ofercie. Należność za paczkę opłaconą 27.11.2018 r. miałam mieć zwróconą na konta: dzisiaj tz. 11.12.2018 r. jeszcze jej nie ma.

2018-01-07

Wszystko O.K. Pozdrowienia !

2 / 5 2018-01-05

Nie polecam towar wystawiony na stronie czekałam na wysyłkę , żadnej informacji musiałam zadzwonić sama i spytać co się dzieje z towarem a Pani mnie poinformowała , ze towar jest uszkodzony i wysyłka nie zostanie zrealizowana

5 / 5 2017-12-08

Polecam

5 / 5 2017-11-30

Polecam sprzedawcę

2017-11-14

Kiepsko

5 / 5 2017-10-04

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-10-03

Super sklep, towar zgodny z zamówionym, miła obsługa, przystępne ceny. POLECAM.

5 / 5 2017-09-25

POLECAM

5 / 5 2017-09-05

wszystko ok

2017-08-26

Jest problem z tym sklepem,nie radze zamawiac u nich towaru.Bardzo dlugo oczekuje sie na towar,a ostatnie zamowienie musialam non stop dzwonic kiedy go wysla ,powiedzieli ze w krotce,okazalo sie ze wogole nie ma tego towaru za co przepraszaja a teraz nie moge oddzyskac z powrotem pieniedzy,musze sie o nie prosic wydzwaniac ale z zodebraniem tel. tez maja problem .Jestem rozczarowana

5 / 5 2017-08-04

Pełny profesjonalizm, nic lepiej zrobić się nie da.

2017-07-15

Produkt, który zamówiłam dotarł do mnie z kilkudniowym opóźnieniem. Wstępnie otrzymałam informację ze sklepu o terminie planowanej przesyłki, który nie został dotrzymany. Na kilkukrotne próby uzyskania informacji na temat stanu mojego zamówienia byłam zbywana zapewnieniami o oddzwonieniu, którego ani razu się nie doczekałam. Poza tym otrzymany produkt okazał się chińską tandetą nie wartą ceny, którą zapłaciłam.

5 / 5 2017-07-11

Polecam

2017-07-04

Produkt zgodny z zamówieniem. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-06-10

polecam

2 / 5 2017-05-30

Nie polecam zakupów w tym sklepie.Informacja o braku zamawianych przedmiotów po około3 tygodniach.

5 / 5 2017-05-09

Wszystko zgodnie z opisem i ustaleniami. Polecam.

2 / 5 2017-04-28

Kupowałem komplet Filiżanka Ze Spodkiem 450 Cc Dark Grey, w 3 różnych sklepach na prezent (nigdzie nie było więcej jak 3 szt), były drogie (w Birdsoflove.pl za 2 szt. 117 zł ) ale posłali używane, bez fabrycznych eleganckich opakowań. Takich sklepów nie polecam. Adam Zięba

5 / 5 2017-04-27

Szczerze mogę polecić, zarówno jakość towaru, jak i obsługę. Szybko i bezproblemowo, a do tego dobra jakość towaru.

5 / 5 2017-03-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

Rzetelne opinie o Birdsoflove.pl

Birdsoflove.pl

Siedziba
Ożarów Mazowiecki

WWW
https://birdsoflove.pl/

Email
[email protected]

Telefon
511271271

Komórka
511271271

Infolinia
-

Logowanie