Kategorie: / Artykuły Medyczne

bitmed.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o bitmed.com.pl
5 / 5 2022-05-20

nicole

sympatyczny pełen profenalizmu sklep a szczególnie współpraca z Panem Łukaszem dziekuje -polecam

5 / 5 2019-03-22

Polecam. Bardzo miła współpraca!

5 / 5 2019-03-14

Realizacja zamówienia bardzo szybka , dostawa na czas ,towar pierwszej jakości . Polecam wszystkim .

5 / 5 2019-03-06

Szczerze polecam :)

5 / 5 2019-02-22

Pełen profesjonalizm, od początku do końca świetny kontakt z panem Łukaszem który doradzał który wybór dla mnie będzie najlepszy. Polecam, bardzo dobry sklep.

5 / 5 2019-02-16

Szybko, sprawnie i w konkurencyjnej cenie. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-05

Polecam

5 / 5 2019-01-16

Sympatyczna oraz profesjonalna obsługa :) Polecam !!!!!!!

5 / 5 2019-01-16

Super

2019-01-14

OK!

5 / 5 2019-01-13

Bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-07

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie , gorąco polecam

5 / 5 2018-12-19

W trakcie zakupów wystąpił drobny problem techniczny z realizacją płatności przez zewnętrzny serwis, ale został on rozwiązany błyskawicznie i profesjonalnie przez obsługę sklepu - bez wpływu na ocenę.

5 / 5 2018-12-16

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Towar bardzo dobrej jakości. Wszystkim polecam. Zakupy w Bitmed to czysta przyjemność.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt z przedstawicielem, wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar dotarł w całości. Polecam

2018-12-01

W porządku.

5 / 5 2018-11-29

Towar i sama transakcja SUPER !

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalizm i rzetelność.

5 / 5 2018-11-15

wszystko super!!! dobre ceny, duży wybór, polecam zakupy w sklepie bitmed

5 / 5 2018-11-15

Firma godna polecenia i zaufania. Wykazują profesjonalne podejście do klienta, współpraca z nimi to czysta przyjemność.

5 / 5 2018-11-13

Obsługa na wysokim poziomie - pełen profesjonalizm. Cierpliwie odpowiadają na pytania i mają super ceny - w porównaniu z konkurencja. jak dla mnie piątka z plusem

2018-11-09

Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-11-09

Wszystko w należytym porządku. Szybko oraz bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Pełen profesjonalizm od zamówienia po dostawę towaru. Szybko i kompleksowo.

5 / 5 2018-11-02

Profesjonalny sprzet i obsluga. Serdecznie polecam!

2018-10-04

Elastyczna oferta cenowa, dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-29

jestem bardzo zadowolona. szybko, sprawnie

2018-09-26

Bardzo fachowa i miła obsługa.

5 / 5 2018-09-25

polecam, fachowa i szybka obsługa

5 / 5 2018-09-17

Polecam wszystkim zakupu u nich dobra, jakość sprzętu no i oczywiście obsługa na najwyższym poziomi !!!

5 / 5 2018-09-13

Fantastyczny i szybki kontakt. Dobre doradztwo. Indywidualne podejście do klienta. Ekspresowa realizacja i rzetelność.

2018-08-22

rewelacja

2018-08-07

Przejrzysta oferta

5 / 5 2018-07-31

wspaniała, profesjonalna obsługa. Polecam !!!

5 / 5 2018-07-13

Samo zamowienie przebiegło szybko i bezproblemowo. Cenę po krótkich negocjacjach dostałem najlepszą spośród wszystkich innych ofert.

5 / 5 2018-07-07

Gorąco polecam ! Profesjonalna obsługa z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem ! Sprzęt wysokiej jakości w bardzo dobrych cenach !

5 / 5 2018-07-01

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam !!!

5 / 5 2018-06-25

Ostatnio zamówiłam stół do masażu Panda, przesyłka doszła błyskawicznie, bardzo miła i kompetentna obsługa - widać, że są już w branży od lat. Pan z którym rozmawiałam potrafił mi doradzić i odpowiedzieć na wszystkie pytania dotyczące produktu. Polecam!

5 / 5 2018-06-16

Wszystko przebiegło, sprawnie i uczciwie, Jestem zadowolony. Bede polecał zakupy.

5 / 5 2018-06-12

polecam

5 / 5 2018-06-11

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-06-06

bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-29

Polecam zakupy w BIT MED, fachowe doradztwo i szybka realizacja zamówienia.

2018-05-20

Firma godna polecenia. Solidna i rzetelna. Dbają o klienta, dzwonią, dowiadują się a tym bardziej DORADZAJĄ... Serdecznie polecam. PsiKot- rehabilitacja zwierząt

5 / 5 2018-05-15

Pozytywna

5 / 5 2018-05-10

Polecam!

5 / 5 2018-05-10

Polecam. Kontakt szybki i sprawny

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalna obsługa. Polecam !!!!!

5 / 5 2018-05-04

super polecam

5 / 5 2018-04-20

Pełen profesjonalizm. Sprzęt wysokiej jakości i realizacja zamówienia bez zarzutów.

2018-04-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna obsługa

2018-04-03

Fachowa obsługa . Pomoc w realizacji niestandardowego zamówienia oraz możliwość negocjacji to wyróżnia tę firmę i powoduje , że w przyszłości będę dalej z nią współpracować.

5 / 5 2018-03-18

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-13

Bardzo dobry kontrahent. Kupiłem w BITMED dwa różne urządzenia. Pan Łukasz Breczko to bardzo solidna osoba. Niektóre urządzenia przywozi osobiście. Wiadomo, że profesjonalny sprzęt czasami nie warto dostarczać przez firmy kurierskie. Dla ochrony przed uszkodzeniem lepiej dostarczyć to osobiście. I tak robi Pan Łukasz. Polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegła pomyślenie. Gorąco polecam!!!!

2018-02-15

Świetna obsługa, bardzo dobry kontakt, dobre ceny.

5 / 5 2018-02-04

Wszystko ok z zamówieniem. Solidna firma. Polecam

5 / 5 2018-01-29

Super

5 / 5 2018-01-27

Bardzo miła, rzetelna obsługa. Świetny kontakt z klientem. Zakupiony sprzęt najwyższej jakości. Myślę że będę wracać do tego sprzedawcy. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-24

Super obsługa. Profesjonalne doradztwo. Szybki kontakt. Szkoda, że nie ma więcej takich sklepów. Polecam!

5 / 5 2018-01-23

polecam. Partner godny zaufania

5 / 5 2018-01-15

Szybka sprawna realizacja, świetny kontakt.

5 / 5 2018-01-13

Super

5 / 5 2017-12-28

Współpraca na najwyższym poziomie. Profesjonalne doradztwo, fachowa obsłucha, wysokiej jakości produkty.

5 / 5 2017-12-11

Polecam.

5 / 5 2017-12-08

Szybka realizacja, profesjonalne podejście do klienta. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-25

Fachową obsługa szybka realizacja zlecenia! Polecam

5 / 5 2017-11-24

Rzetelnie, profesjonalnie, z dbaniem o klienta :) Tak powinno być :) Wiele firm powinno się od Was uczyć :)

2017-11-18

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-13

Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-11-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz wszelkiej formalności. Pan właściciel miał po drodze do mojego adresu wiec przesyłkę doreczyl osobiście. Bardzo na plus!

5 / 5 2017-11-02

Miła szybka obsługa

2017-10-30

Solidnie, rzeczowo, indywidualne podejście do klienta.

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa-POLECAM

5 / 5 2017-10-24

wszystko ok

5 / 5 2017-10-01

Bardzo dobra relacja z dyrektorem handlowym Panem Łukaszem, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Jakość produktów bardzo zadowalająca. Polecam Sklep BitMed z ogromną przyjemnością !

5 / 5 2017-09-28

sklep bardzo profesjonalny. Bardzo dobry kontakt z handlowcem. Jak najbardziej godny polecenia!

5 / 5 2017-09-19

wzorcowo obsłużona, w szybkim tempie, produkt super

5 / 5 2017-09-18

POZYTYWNA

2017-09-14

bardzo dobry

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Rzetelne i fachowe doradztwo ze strony przedstawiciela sklepu. Polecam!

5 / 5 2017-09-03

Bardzo dobra wiedza sprzedawców o sprzęcie, super obsługa. Czas realizacji mógłby być trochę szybszy (sprzęt sprowadzony na życzenie), ale opłacało się czekać. Polecam!!!

2017-08-13

10/10

5 / 5 2017-08-09

Polecam

5 / 5 2017-08-01

BITMED świetny kontakt, pomoc i doradztwo. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi i szybkości realizacji zamówienia. Sprzęt najwyższej jakości. Polecam 100 %

5 / 5 2017-07-20

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-15

Profesjonalna obsługa, Pan Łukasz pozostawał ze mną w ciągłym kontakcie. Sprzęt zgodny z opisem i ekspresowe dostarczenie :-) Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-06

Szybka i profesjonalna obsługa. Wstępne wyliczenie całego zamówienia dostałem tego samego dnia. Mogę polecić w 100%.

2017-07-01

Serdecznie polecam. Kompetentna i rzeczowa obsługa. Nie pierwszy i nie ostatni raz korzystam z usług bitmed

5 / 5 2017-07-01

Wszystko idealnie profesjonalna obsługa ekspresowa wysyłka super produkt polecam

5 / 5 2017-06-13

Polecam każdemu zakupy sprzętu medycznego w tym sklepie. Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny to główne zalety.

5 / 5 2017-06-04

Polecam sklep Bitmed. Wanna do masażu wirowego spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2017-05-27

bardzo dobra i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-27

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-26

Bardzo szybka realizacja zakupów z informacja mejlową o wysyłce.

5 / 5 2017-05-19

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Polecam wszystkim i sam na pewno wrócę !!!

5 / 5 2017-04-16

Rzetelnie,sprawnie,szybko.Polecam

5 / 5 2017-04-10

Zamówiony sprzęt dotarł szybko, produkty zgodne z opisem na stronie. Polecam :)

2017-04-09

Bez problemowo

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalnie!!! Szybko,sprawnie z wysoką kulturą!!! Godne polecenia.

Rzetelne opinie o bitmed.com.pl

bitmed.com.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://bitmed.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 570645807 +48 570645808

Komórka
+48 570645807 +48 570645808

Infolinia
-

Logowanie