Kategorie: / Artykuły Medyczne

bitmed.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o bitmed.com.pl
5 / 5 2022-05-20

nicole

sympatyczny pełen profenalizmu sklep a szczególnie współpraca z Panem Łukaszem dziekuje -polecam

5 / 5 2019-03-22

Polecam. Bardzo miła współpraca!

5 / 5 2019-03-14

Realizacja zamówienia bardzo szybka , dostawa na czas ,towar pierwszej jakości . Polecam wszystkim .

5 / 5 2019-03-06

Szczerze polecam :)

5 / 5 2019-02-22

Wszystko odbywało się profesjonalnie, od początku do końca utrzymałem świetny kontakt z panem Łukaszem, który udzielał mi cennych porad dotyczących najlepszego wyboru. Gorąco polecam ten sklep - jest naprawdę dobry.

5 / 5 2019-02-16

Szybko, sprawnie i w konkurencyjnej cenie. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-05

Polecam

5 / 5 2019-01-16

Sympatyczna oraz profesjonalna obsługa :) Polecam !!!!!!!

5 / 5 2019-01-16

Super

2019-01-14

OK!

5 / 5 2019-01-13

Bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-07

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie , gorąco polecam

5 / 5 2018-12-19

Podczas dokonywania zakupów napotkano niewielki problem techniczny z przetwarzaniem płatności przez serwis zewnętrzny, jednak obsługa sklepu szybko i fachowo go rozwiązała, bez negatywnego wpływu na ocenę.

5 / 5 2018-12-19

Podczas robienia zakupów napotkaliśmy niewielki problem techniczny z przetwarzaniem płatności przez serwis zewnętrzny. Jednak obsługa sklepu natychmiast i profesjonalnie rozwiązała tę sprawę, i nie miało to żadnego wpływu na naszą ocenę.

5 / 5 2018-12-16

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Towar bardzo dobrej jakości. Wszystkim polecam. Zakupy w Bitmed to czysta przyjemność.

5 / 5 2018-12-06

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt z przedstawicielem, wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-12-03

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar dotarł w całości. Polecam

2018-12-01

W porządku.

5 / 5 2018-11-29

Towar i sama transakcja SUPER !

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalizm i rzetelność.

5 / 5 2018-11-15

wszystko super!!! dobre ceny, duży wybór, polecam zakupy w sklepie bitmed

5 / 5 2018-11-15

Firma godna polecenia i zaufania. Wykazują profesjonalne podejście do klienta, współpraca z nimi to czysta przyjemność.

5 / 5 2018-11-13

Usługa, której jakość jest bardzo wysoka - pełna profesjonalizmu. Pracownicy cierpliwie udzielają odpowiedzi na zadawane pytania i oferują atrakcyjne ceny, szczególnie w porównaniu z innymi firmami konkurencyjnymi. Osobiście, oceniam ich na piątkę z plusem.

2018-11-09

Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-11-09

Wszystko w należytym porządku. Szybko oraz bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Pełen profesjonalizm od zamówienia po dostawę towaru. Szybko i kompleksowo.

5 / 5 2018-11-02

Profesjonalny sprzet i obsluga. Serdecznie polecam!

2018-10-04

Elastyczna oferta cenowa, dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-29

jestem bardzo zadowolona. szybko, sprawnie

2018-09-26

Bardzo fachowa i miła obsługa.

5 / 5 2018-09-25

polecam, fachowa i szybka obsługa

5 / 5 2018-09-17

Polecam wszystkim zakupu u nich dobra, jakość sprzętu no i oczywiście obsługa na najwyższym poziomi !!!

5 / 5 2018-09-13

Fantastyczny i szybki kontakt. Dobre doradztwo. Indywidualne podejście do klienta. Ekspresowa realizacja i rzetelność.

2018-08-22

rewelacja

2018-08-07

Przejrzysta oferta

5 / 5 2018-07-31

wspaniała, profesjonalna obsługa. Polecam !!!

5 / 5 2018-07-13

Samo zamowienie przebiegło szybko i bezproblemowo. Cenę po krótkich negocjacjach dostałem najlepszą spośród wszystkich innych ofert.

5 / 5 2018-07-07

Bardzo serdecznie rekomenduję! Obsługa jest profesjonalna, wykazuje ogromną wiedzę i doświadczenie. Zwraca się indywidualnie do klienta. Kontakt z przedstawicielem jest bardzo dobry! Sprzęt, którego dostarczają, jest wysokiej jakości i dostępny w bardzo atrakcyjnych cenach!

5 / 5 2018-07-07

Bardzo polecam! Obsługa jest profesjonalna i posiada ogromną wiedzę oraz doświadczenie. Każdy klient jest traktowany indywidualnie. Kontakt z przedstawicielem jest bardzo dobry! Sprzęt oferowany jest wysokiej jakości i dostępny w atrakcyjnych cenach!

5 / 5 2018-07-01

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam !!!

5 / 5 2018-06-25

Niedawno kupiłam stół do masażu o nazwie Panda. Paczka przybyła bardzo szybko, a obsługa była miła i profesjonalna - z pewnością działają w tej branży od dłuższego czasu. Mężczyzna, z którym rozmawiałam, był w stanie udzielić mi porad i odpowiedzieć na wszystkie moje pytania dotyczące tego produktu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-16

Wszystko przebiegło, sprawnie i uczciwie, Jestem zadowolony. Bede polecał zakupy.

5 / 5 2018-06-12

polecam

5 / 5 2018-06-11

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-06-06

bardzo dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2018-05-29

Polecam zakupy w BIT MED, fachowe doradztwo i szybka realizacja zamówienia.

0 / 5 2018-05-20

Bardzo wartościowa firma, która jest niezawodna i godna zaufania. Przejęcie się klientem to dla nich priorytet, będąc w stałym kontakcie, pytając i przede wszystkim udzielając cennych porad. Zdecydowanie polecam firmę PsiKot, zajmującą się profesjonalną rehabilitacją zwierząt.

5 / 5 2018-05-15

Pozytywna

5 / 5 2018-05-10

Polecam!

5 / 5 2018-05-10

Polecam. Kontakt szybki i sprawny

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalna obsługa. Polecam !!!!!

5 / 5 2018-05-04

super polecam

5 / 5 2018-04-20

Pełen profesjonalizm. Sprzęt wysokiej jakości i realizacja zamówienia bez zarzutów.

2018-04-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-04-07

Profesjonalna obsługa

0 / 5 2018-04-03

Ta firma wyróżnia się wspaniałą obsługą klienta. Oferują pomoc w realizacji zamówienia, które jest nietypowe, oraz dają możliwość negocjacji. To wszystko sprawia, że w przyszłości nadal będę współpracować z tą firmą.

0 / 5 2018-04-03

Ta firma wyróżnia się profesjonalną obsługą, która pomaga w realizacji nietypowego zamówienia i umożliwia negocjacje. Dzięki temu, zdecydowałem się na kontynuowanie współpracy z nią w przyszłości.

5 / 5 2018-03-18

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-13

Jestem bardzo zadowolony z mojego kontrahenta, BITMED. Nabyłem dwie różne maszyny, a Pan Łukasz Breczko okazał się niezwykle godnym zaufania. Część urządzeń dostarczył osobiście, co jest dobrym rozwiązaniem dla profesjonalnego sprzętu. W ten sposób minimalizuje się ryzyko uszkodzeń, które mogą się zdarzyć przy transporcie kurierskim. Pan Łukasz stosuje tę praktykę, co zdecydowanie zasługuje na polecenie. Zachęcam do dokonywania zakupów w tej firmie.

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegła pomyślenie. Gorąco polecam!!!!

2018-02-15

Świetna obsługa, bardzo dobry kontakt, dobre ceny.

5 / 5 2018-02-04

Wszystko ok z zamówieniem. Solidna firma. Polecam

5 / 5 2018-01-29

Super

5 / 5 2018-01-27

Bardzo miła, rzetelna obsługa. Świetny kontakt z klientem. Zakupiony sprzęt najwyższej jakości. Myślę że będę wracać do tego sprzedawcy. Polecam!!!

5 / 5 2018-01-24

Super obsługa. Profesjonalne doradztwo. Szybki kontakt. Szkoda, że nie ma więcej takich sklepów. Polecam!

5 / 5 2018-01-23

polecam. Partner godny zaufania

5 / 5 2018-01-15

Szybka sprawna realizacja, świetny kontakt.

5 / 5 2018-01-13

Super

5 / 5 2017-12-28

Współpraca na najwyższym poziomie. Profesjonalne doradztwo, fachowa obsłucha, wysokiej jakości produkty.

5 / 5 2017-12-11

Polecam.

5 / 5 2017-12-08

Szybka realizacja, profesjonalne podejście do klienta. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-25

Fachową obsługa szybka realizacja zlecenia! Polecam

5 / 5 2017-11-24

Rzetelnie, profesjonalnie, z dbaniem o klienta :) Tak powinno być :) Wiele firm powinno się od Was uczyć :)

2017-11-18

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-13

Bardzo szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-11-12

Bardzo się cieszę z zakupu i całej procedury. Właściciel osobiście dostarczył przesyłkę, gdy był w drodze do mojego domu. To niewątpliwie zasługuje na duży plus!

5 / 5 2017-11-02

Miła szybka obsługa

2017-10-30

Solidnie, rzeczowo, indywidualne podejście do klienta.

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa-POLECAM

5 / 5 2017-10-24

wszystko ok

5 / 5 2017-10-01

Mam świetne stosunki z dyrektorem handlowym, Panem Łukaszem, utrzymujemy bardzo dobry kontakt zarówno przez telefon, jak i przez e-mail. Jakość produktów jest naprawdę satysfakcjonująca. Chętnie polecam Sklep BitMed z wielką przyjemnością!

5 / 5 2017-10-01

Mam świetne relacje z dyrektorem handlowym, panem Łukaszem. Bez względu na to, czy kontaktuję się z nim telefonicznie czy mailowo, zawsze jestem zadowolony z naszej komunikacji. Jakość produktów, które oferuje Sklep BitMed, jest bardzo satysfakcjonująca. Z całą pewnością polecam!

5 / 5 2017-09-28

sklep bardzo profesjonalny. Bardzo dobry kontakt z handlowcem. Jak najbardziej godny polecenia!

5 / 5 2017-09-19

wzorcowo obsłużona, w szybkim tempie, produkt super

5 / 5 2017-09-18

POZYTYWNA

2017-09-14

bardzo dobry

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Rzetelne i fachowe doradztwo ze strony przedstawiciela sklepu. Polecam!

5 / 5 2017-09-03

Pracownicy sklepu posiadają ogromną wiedzę na temat sprzętu i obsługują klientów na najwyższym poziomie. Jedyne, co mogłoby być lepsze, to szybszy czas realizacji zamówienia (ponieważ musieliśmy sprowadzić sprzęt na specjalne życzenie), ale warto było czekać. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-03

Pracownicy mieli bardzo duże umiejętności w zakresie znajomości sprzętu, obsługa była doskonała. Można by się jednak zastanawiać nad tym, jak przyspieszyć czas realizacji (zwłaszcza w przypadku zamawiania sprzętu na specjalne życzenie), choć warto było poczekać. Gorąco polecam!!!

2017-08-13

10/10

5 / 5 2017-08-09

Polecam

5 / 5 2017-08-01

BITMED to firma, która wyróżnia się doskonałym kontaktem, pomocą i doradztwem. Jestem ogromnie zadowolony z ich profesjonalnej obsługi i szybkości realizacji mojego zamówienia. Oferowany przez nich sprzęt jest najwyższej jakości. Zdecydowanie polecam ich usługi w 100%.

5 / 5 2017-07-20

Polecam wszystkim

5 / 5 2017-07-15

Pan Łukasz był bardzo profesjonalny i utrzymywał ze mną stały kontakt. Sprzęt, który otrzymałam, był zgodny z opisem, a dostawa odbyła się ekspresowo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego doświadczenia. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2017-07-06

Szybka i profesjonalna obsługa. Wstępne wyliczenie całego zamówienia dostałem tego samego dnia. Mogę polecić w 100%.

2017-07-01

Serdecznie polecam. Kompetentna i rzeczowa obsługa. Nie pierwszy i nie ostatni raz korzystam z usług bitmed

5 / 5 2017-07-01

Wszystko idealnie profesjonalna obsługa ekspresowa wysyłka super produkt polecam

5 / 5 2017-06-13

Polecam każdemu zakupy sprzętu medycznego w tym sklepie. Profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny to główne zalety.

5 / 5 2017-06-04

Polecam sklep Bitmed. Wanna do masażu wirowego spełnia moje oczekiwania

5 / 5 2017-05-27

bardzo dobra i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-27

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-26

Bardzo szybka realizacja zakupów z informacja mejlową o wysyłce.

5 / 5 2017-05-19

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wszystko odbyło się szybko i bezproblemowo. Polecam wszystkim i sam na pewno wrócę !!!

5 / 5 2017-04-16

Rzetelnie,sprawnie,szybko.Polecam

5 / 5 2017-04-10

Zamówiony sprzęt dotarł szybko, produkty zgodne z opisem na stronie. Polecam :)

2017-04-09

Bez problemowo

5 / 5 2017-04-08

Profesjonalnie!!! Szybko,sprawnie z wysoką kulturą!!! Godne polecenia.

Rzetelne opinie o bitmed.com.pl

bitmed.com.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://bitmed.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 570645807 +48 570645808

Komórka
+48 570645807 +48 570645808

Infolinia
-

Logowanie