Kategorie: / Dom / Pozostałe

Biuro-dom.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Biuro-dom.pl
5 / 5 2019-03-22

polecam sklep

5 / 5 2019-03-19

Polecam zakup w tej firmie

5 / 5 2019-03-14

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Polecam

5 / 5 2019-02-07

Profesjonalne

5 / 5 2019-02-01

Polecam sklep.

2019-01-16

Zadowolona

5 / 5 2019-01-09

Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo dobry kontakt. Polecam Serdecznie

2018-11-24

Nie zaksiegowano wplaty nikt nie skontaktowal sie ze mna. Zamowienie by lezalo gdybym nie zadzwonil co sie dzieje

5 / 5 2018-11-08

Bardzo miła obsługa! Dziękuję i polecam!

5 / 5 2018-11-05

Wszystko w najlepszej jakości.Polecam !

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-21

polecam ten sklep- sprawna obsługa, w razie jakichkolwiek pytań kontaktują się telefonicznie, towar dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-10-20

Jestem zadowolona z zakupu, transakcja zrealizowana szybko i bardzo sprawnie. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-10-17

Transakcja przebiegła bezproblemowo, szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem :) Polecam

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna i miła obsługa. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i rzetelnie. Produkt dobrej jakości, solidnie zapakowany. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-14

Super

5 / 5 2018-10-08

Polecam

5 / 5 2018-10-07

Wszystko ok.dostawa szybka.Polecam

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna obsługa, szybko doręczona przesyłka, bardzo polecam.

5 / 5 2018-09-23

Super szybko i dokładnie

5 / 5 2018-09-12

Super !!!!!! Polecam

5 / 5 2018-07-21

Jak najbardziej polecam zakupy ! Szybka realizacja , odpowiednie ceny

2018-07-20

dobry

2018-07-20

Bardzo dobra

5 / 5 2018-07-15

Wszystko szybko i sprawnie:)

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam sklep. Natomiast kurier firmy kurierskiej geis - bezczelny, arogancki i mam nadzieję, że więcej się nie spotkamy.

5 / 5 2018-06-08

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, l towar zgodny.

5 / 5 2018-06-07

Bardzo dobre krzesła w super cenie!

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalna obsługa,transakcja przebiegła bez zakłóceń,polecam wszystkim zakupy u tego dostawcy.

5 / 5 2018-05-24

OK

5 / 5 2018-05-20

Polecam z czystym sercem

5 / 5 2018-05-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-16

Wszystko ok

2018-05-15

Bardzo dobry

2018-04-27

bdb

5 / 5 2018-04-24

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-18

Profesjonalna obsługa,tranzakcja przebiegła bezproblemowo,gorąco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-03

Wszystko OK. Doskonały kontakt z Doradcą, wyczerpujące i przejrzyste odpowiedzi.

5 / 5 2018-03-28

Bardzo szybko otrzymałam towar. Zero problemów. Szczerze POLECAM.

2018-03-26

Bardzo dobra

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna obsługa.Przesyła została dostarczona szybko i sprawnie.Zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania. Polecam innym do korzystania z usług sklepu.

5 / 5 2018-03-20

Ok

5 / 5 2018-03-19

Jak najbardziej polecam ten sklep pełen profesjonalizm sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2018-02-24

Wszystko ok, polecam!!!

5 / 5 2018-01-30

Transakcja sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-01-28

Wszystko zgodnie z opisem Polecam

5 / 5 2018-01-15

Bardzo profesjonalnie, polecam !!!

5 / 5 2018-01-11

W sumie ok

5 / 5 2018-01-08

Rzetelna firma z szybką dostawą. Polecam.

5 / 5 2018-01-07

profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-12-30

Bardzo ładne, dobrej jakości krzesła. Polecam

5 / 5 2017-12-27

Sklep wybrałam przypadkowo i nie zawiodłam się ,profesjonalna obsługa,czytelny opis złożenia krzesła.Polecam.

2017-12-26

Towar dobrej jakości, spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2017-12-24

Super.Polecam

5 / 5 2017-12-23

Szybko i sprawnie. Polecam !

2017-12-20

Wszystko zgodne z zamówieniem

5 / 5 2017-12-01

Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-24

super

2017-11-22

Bardzo dobra komunikacja i bezproblemowa obsługa. Zamówienie zgodne z opisem. Zamówieona pościel bardzo przyjemna, dobra jakościowo satyna i w przystępnej cenie oczywiście w porównaniu z niektórymi sklepami stacjonarnymi. pozdrawiam cały zespół Mirat s.c.

5 / 5 2017-11-20

Bardzo miły kontakt ,Pani przesympatyczna, a kiedy wystąpił mały błąd zadzwoniła i przeprosiła. Naprawdę polecam krzesła również super pięknie się prezentują w mojej jadalni.

5 / 5 2017-10-17

OK.WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU.POLECAM.!

5 / 5 2017-10-14

Fajne krzesła, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-09-19

transakcja przebiegła pomyślnie.Towar zgodny z opisem. jestem zadowolony. Polecam

5 / 5 2017-09-15

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-08-23

Polecam

2017-08-06

extra

5 / 5 2017-07-18

Polecam Super Sklep

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa!!!! mega pozytyw!!! dziękujemy

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalnie

2017-06-23

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-17

Bardzo profesjonalny sklep.

2017-06-04

wszystko ok:)

5 / 5 2017-05-24

Polecam

5 / 5 2017-05-16

Polecam

5 / 5 2017-05-13

Super sklep

5 / 5 2017-05-02

Polecam zakupy w tym sklepie, szybko, sprawnie i rzetelnie.

5 / 5 2017-05-01

ok

2017-04-12

Super, fajnie polecam każdemu

5 / 5 2017-04-10

Bardzo miło, szybko i sprawnie przeprowadza transakcja. Polecam!

2017-04-05

Pozytywnie

5 / 5 2017-03-29

wszystko OK, niskie ceny

Rzetelne opinie o Biuro-dom.pl

Biuro-dom.pl

Siedziba
Stargard

WWW
http://biuro-dom.pl/

Email
-

Telefon
0723698626

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie