Kategorie: / Biuro

Biuronimo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Biuronimo.pl
5 / 5 2019-03-11

Super, polecam!

5 / 5 2019-03-02

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam

4 / 5 2019-02-15

polecam, chociaż szybkość realizacji zamówienia mogłaby być lepsza (wyniosła 5 dni)

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-02-06

Szybko, sprawnie, dobre ceny.

5 / 5 2019-01-21

polecam

5 / 5 2019-01-10

profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem, polecam serdecznie

4 / 5 2019-01-08

Troche minus, ze musialem czekac bo nie bylo teczki w takim kolorze jak zamowilem. ale ogolnie polecam...

4 / 5 2018-12-30

oceniam ok.

5 / 5 2018-12-30

Ok zadowolona

5 / 5 2018-12-25

jestem bardzo zadowolona z obsługi, informacji i szybkiego terminu załatwienia.

5 / 5 2018-12-16

Bardzo profesjonalna transakcja. Na pewno będę wracać pod ten adres.

4 / 5 2018-12-14

Trochę trzeba było poczekać na produkty ale warto było. Paczka bardzo starannie zapakowana, świetna relacja jakości do ceny.

4 / 5 2018-12-11

Ja jestem zadowolony

4 / 5 2018-12-11

Był małe kłopoty z różnicą kwoty wpłaty a wartością na dokumencie FV, ale wszystko zostało wyjaśnione. Sugeruje dzwonić, bo na @ niestety nie dostawałem odpowiedzi.

5 / 5 2018-11-29

Szybka, nieskomplikowana obsługa.

5 / 5 2018-11-26

Polecam. Szybko i sprawnie, i towar zgodny z oczekiwaniami.

4 / 5 2018-11-23

Szybka obsługa profesjonalne podejście polecam

5 / 5 2018-11-22

Polecam

5 / 5 2018-11-19

wszytko ok

5 / 5 2018-11-11

Miła i fachowa obsługa. Polecam Bardzo

5 / 5 2018-11-08

polecam

5 / 5 2018-11-07

Oceniam na 5 :-)

5 / 5 2018-11-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-29

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-10-28

POLECAM

4 / 5 2018-10-25

Jakość, cena, obsługa klienta na wysokim poziomie. Termini realizacji trochę długi. Jeśli się komuś nie spieszy to bardzo dobry wybór. Polecam!!!

1 / 5 2018-10-23

Niezadowalająca obsługa

5 / 5 2018-10-20

Polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2018-10-18

Dodanie takiej opinii jest bardzo proste i szybkie

5 / 5 2018-10-15

zgodne z opisem na stronie ,szybko,sprawnie-polecam

5 / 5 2018-10-15

Polecam

5 / 5 2018-10-09

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-10-03

Wszystko zgodnie z opisem. POLECAM

5 / 5 2018-10-02

Sprawna i terminowa obsługa zamówienia. Bardzo dobry kontakt z Pracownikami.

4 / 5 2018-09-28

Profesjonalnie rzetelnie,polecam

5 / 5 2018-09-26

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-24

Bardzo profesjonalny sklep. Polecam

4 / 5 2018-09-15

Czekałam kilka dni na przesyłkę z powodów braków magazynowych. Po napisaniu maila, od razu uzyskałam odpowiedź kiedy planowana jest wysyłka więc kontakt ze sklepem bardzo dobry. Jedyne czego bym oczekiwała to informacja o planowanej wysyłce od razu, a nie po wysłaniu zapytania. Ale może się po prostu czepiam ... :)

4 / 5 2018-09-14

Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, jednak Biuronimo ma problem z określeniem czasu przesyłki. Na zamówienie z czasem dostarczenia 24H czekałem 8 dni. Jeśli poprawicie czas dostarczania produktów, będzie bardzo dobrze. Ogólnie polecam, ale zamawiam z buforem czasowym.

4 / 5 2018-09-13

Polecam

4 / 5 2018-09-03

długa wysyłka

3 / 5 2018-08-31

Produkty zamówione w niedzielę, wysyłka nastąpiła w piątek i dostarczono w poniedziałek, czyli 6 dnia roboczego, a nie jak deklaruje sklep, wysyłka w ciągu 48h. Niestety niemiłe doświadczenie przy pierwszym zamówieniu. Przesyłka niestety była niestarannie zapakowana. Dwa segregatory nie były złożone na zakładkę tylko jeden koło drugiego i niestety jeden uległ zgnieceniu...ale to już większa wina kuriera, bo pudełko było zgniecione. Mimo to polecam sklep, bo przyjmuję, że był to incydent, a oferta sklepu jest bogata i atrakcyjna cenowo :)

5 / 5 2018-08-27

Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-23

Szybka i sprawna obsługa. Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-08-23

Szybkość realizacji zamówienia godna podziwu-polecam.Jan

5 / 5 2018-08-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-08-08

Wszystko Ok i szybko

5 / 5 2018-08-02

super

5 / 5 2018-07-31

Szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam ten sklep.

4 / 5 2018-07-30

Wszystko tak jak być powinno

5 / 5 2018-07-14

Polecam

4 / 5 2018-07-12

Realizacja ok. Czas nieco wydłużony, być może z powodu Świąt.

5 / 5 2018-07-11

Wszystko ok. Błyskawiczna wysyłka. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-07-06

Kolejny, udany zakup. Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-07-04

OK ok ok

5 / 5 2018-06-29

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo miła obsługa i szybki termin realizacji

5 / 5 2018-06-23

Miłe zakupy

5 / 5 2018-06-21

szybko sprawnie

5 / 5 2018-06-19

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

1 / 5 2018-06-18

Nie polecam. Długa realizacja. Kontakt fatalny.

4 / 5 2018-06-17

Przyszło

4 / 5 2018-06-16

Polecam

5 / 5 2018-06-15

wszystko ok

5 / 5 2018-06-11

Polecam

5 / 5 2018-06-10

Wszystko zgodnie z oczekiwaniem. Polecam

3 / 5 2018-06-04

Wszystko ok. tylko małe ale, taśma montażowa miała być czarna a odebrałem szarą.

4 / 5 2018-06-01

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-25

wszystko ok!

5 / 5 2018-05-20

Wszystko szybki i sprawnie. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-19

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Polecam

5 / 5 2018-05-11

Bez problemow

5 / 5 2018-05-10

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

1 / 5 2018-05-08

Zaplacilam za zanowienie PayU. Potem dostalam przesylka "za pobraniem" jescie raz muszialam placic i dzwonic to firmy by uregulowaly blad. Na to dostalam jeden product mniej (ale zampwipny u zaplacony), jescie czekam na wytlomacznenie.

5 / 5 2018-05-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-03

transakcja przebiegła pomyslnie i towar zgodny z zamowieniem

4 / 5 2018-05-03

profesjonalna

5 / 5 2018-04-17

Super!

4 / 5 2018-04-14

jest ok!

4 / 5 2018-04-13

Sprawnie i bez zarzutów

5 / 5 2018-04-09

Oceniam na 5 :-)

5 / 5 2018-03-30

Szybka przesyłka i cudowne kredki. Mam kilka zestawów od różnych firm i ten zdecydowanie jest najlepszy, od tej pory wybieram już tylko Faber Castell.

5 / 5 2018-03-29

Polecam!!!

5 / 5 2018-03-27

Super towar! Polecam każdemu Sprzedającego!!!

5 / 5 2018-03-26

Szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-03-26

Biuronimo offered the lowest price for the Sharpie 28-pc set and had for sale a baby-friendly finger paint set. I bought these two and they were super generous by also adding another set of coloured markers of another brand. This is a great company to buy from and my only suggestion for improvement is probably to speed up the order fulfillment. Other than that, I am a very satisfied client. Will definitely buy more in the future.

5 / 5 2018-03-22

wszystko zgodne z zamówieniem, szybka realizacja, polecam

5 / 5 2018-03-13

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-12

Polecam

4 / 5 2018-03-08

Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, jednak Biuronimo ma problem z określeniem czasu przesyłki. Na zamówienie z czasem dostarczenia 24H czekałem 8 dni. Jeśli poprawicie czas dostarczania produktów, będzie bardzo dobrze. Ogólnie polecam, ale zamawiam z buforem czasowym.

5 / 5 2018-02-24

Profesjonalna Obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

super polecam

4 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka obsługa, polecam

5 / 5 2018-02-01

Polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2018-01-30

Transakcja bez zarzutu

4 / 5 2018-01-30

cena super jednakże przesyłka trochę długo

3 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-01-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, towar solidny w bardzo dobrej cenie, dobrze zabezpieczony do przesyłki.

5 / 5 2018-01-13

polecam

3 / 5 2018-01-07

Czas realizacji zamówienia dłuższy niż w regulaminie firmy.

4 / 5 2018-01-05

Polecam

5 / 5 2018-01-03

Świetna obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-01-02

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-01-01

bardzo gorąco polecam!

4 / 5 2017-12-25

zgodnie z opisem - sprawnie

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-14

Jednym zdaniem: Sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-12-13

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2017-12-09

Super

4 / 5 2017-12-06

Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam!

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna Obsługa

4 / 5 2017-11-16

Porządna jakość w rozsądnej cenie. Polecam!

5 / 5 2017-11-06

wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami

4 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-13

Profesjonalna, szybka i miła obsługa, otrzymany towar spełnia nasze oczekiwania. Polecam, polecam, polecam....

5 / 5 2017-10-12

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, polecam gorąco!!!!

5 / 5 2017-10-02

Polecam sklep bez wahania!

5 / 5 2017-09-27

Pozytywnie

5 / 5 2017-09-24

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-16

Podczas transakcji pojawily się problemy z płatnoscią PayU ale nie było w tym winy sprzedawcy. Wszystko zostało zalatwione szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-09-12

Bardzo miła i pomocna konsultantka.

5 / 5 2017-08-25

Polecam sklep! Wszystko sprawnie i szybko

4 / 5 2017-08-24

Szybka transakcja. Dziękuję.

5 / 5 2017-08-24

PROFESJONALNA OBSŁUGA. POLECAM

5 / 5 2017-08-13

Ciekawe produkty, szybka dostawa

5 / 5 2017-08-11

Wszystko jest ok

4 / 5 2017-08-10

długa wysyłka

5 / 5 2017-08-09

Profesjonalna i szybka obsługa. Gorąco polecam.

4 / 5 2017-08-07

Profesjonalnie, ale nie zbyt szybko. Liczyłam na szybszą dostawę do paczkomatu. Ogólnie polecam.

5 / 5 2017-07-25

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Miłe zakupy

5 / 5 2017-07-16

polecam

5 / 5 2017-06-23

Wszystko przeszło pomyślnie

5 / 5 2017-06-08

Super obsługa!

5 / 5 2017-06-07

Wszystko ok. Bardzo szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2017-06-06

Pełen profesjonalizm Polecam!

5 / 5 2017-06-05

Polecam zakupy u Tego sprzedawcy.

3 / 5 2017-06-01

Szybkie doreczenie.produkt zgodny z opisem. Produkt slabo zapakowany. Ale polecam

5 / 5 2017-05-28

Polecam.

5 / 5 2017-05-16

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-12

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-08

Transkacja przebiegła pomyślnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-04-15

ekstra

5 / 5 2017-04-10

okokok

5 / 5 2017-03-27

Bardzo fajny sklep. Nic dodać nic ująć. Przysłali całość w trzech paczkach, wszystko zapakowane idealnie tak że nie ma prawa nic się stać. Minusik malutki za to że faktury nie mogę pobrać elektronicznie i nie dostaję jej na email tylko w wersji papierowej - po za tym super.

Rzetelne opinie o Biuronimo.pl

Biuronimo.pl

Siedziba
Zielona Góra Nowy Kisielin

WWW
http://biuronimo.pl

Email
[email protected]

Telefon
68 328 40 70

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie