Kategorie: / Pozostałe

Biurozakupy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Biurozakupy.pl
5 / 5 2019-03-25

Wszystko ok.

2019-03-19

Szybcy i wściekli!

5 / 5 2019-03-12

Pełen profesjonalizm. Na pewno będę korzystać systematycznie. Polecam Wszystkim

5 / 5 2019-02-19

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-02-18

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Wszystkie artykuły zgodnie z zamówieniem. Czas wysyłki niestety uległ wydłużeniu, ale to zapewne w związku z długim weekendem. Polecam.

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalnie zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2019-01-08

Polecam

1 / 5 2019-01-03

Towar niezgodny z widocznym na zdjęciu (tańszy model) trudno uwierzyć w zapewnienia obsługi że nie miała świadomości,czyli zwykłe oszustwo,nie polecam i ostrzegam przed praktykami tej firmy.

2019-01-03

Wszystko w porządku i sprawnie.

5 / 5 2018-12-21

szybko i profesjonalnie

2 / 5 2018-12-14

Swoja opinię już wystawiłem,ale powtórzę jeszcze raz jestem zawiedziony i czuję się oszukany przez firmę biurozakupy.pl. Przedmiot który otrzymałem nie był przedmiotem który zamówiłem a tańszym jego odpowiednikiem,takie praktyki nazywam po imieniu czyli oszustwem i pokrętne tłumaczenia obsługi że nie mieli świadomości wkładam między bajki. Nie polecam firmy i przestrzegam przed praktykami przez nią stosowanymi.

5 / 5 2018-12-11

Świetne ceny, bardzo szybka wysyłka. Oryginalny produkt.

5 / 5 2018-12-01

szybka i profesjonalna obsługa, mily kontakt z sprzedawca.... bardzo szybka i sprawna przesyłka, Polecam

5 / 5 2018-11-29

PROFESJONALNA OBSŁUGA

5 / 5 2018-11-21

Polecam!

2018-11-03

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-11-02

Atrakcyjne ceny, szybka wysyłka

5 / 5 2018-11-01

Bardzo szybka i przyjazna klientowi obsługa

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalnie i szybko. Dziękujęmy

2018-10-06

Część rzeczy była brudna (zakurzona), blok techniczny pogięty (do wyrzucenia) bo paczka źle zapakowana. Wizytownik zielony a nie czarny jak chciałem. Słowem porażka.

2018-09-28

Zamówienie zrealizowano bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-09-23

Szybko, sprawnie, dodatkowo otrzymałem mały gratis. Jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-09-23

Polecam.

5 / 5 2018-09-08

wszystko ok

2018-08-27

wszystko ok!

5 / 5 2018-08-16

polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-08-13

Jak zwykle ekspresowo i profesjonalnie, bardzo dziękuję.

5 / 5 2018-08-13

Mega szybka i sprawna obsługa. Przyjemnie pracować z kimś takim.

5 / 5 2018-08-12

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-03

szybko i profesjonalnie

2018-07-19

W sam raz

5 / 5 2018-07-12

Polecam, mają asortyment, którego szukałam, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-07

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-29

Jestem zadowolony z transakcji.

5 / 5 2018-06-27

Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Szybko sprawnie i bezproblemowo, polecam

2018-06-20

Jeżeli kiedykolwiek będę miał kupić tusz online to na pewno u WAS !!!!

5 / 5 2018-06-07

Profesjonalna obobsługa.Polecam.

5 / 5 2018-05-29

Zero problemów. Polecam

5 / 5 2018-05-21

Profesjonalna obsługa na każdym etapie. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-05-19

super kontakt z klientem !!!! to bardzo ważne

5 / 5 2018-05-16

POLECAM.

5 / 5 2018-05-16

polecam

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa. Sympatyczny kontakt z klientem. Towar bez zastrzeżeń. Szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-04-12

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-04-11

Polecam :)

2018-03-26

Dostarczono towar nie zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-22

Jestem zadowolony z pozuomu obsługi

5 / 5 2018-03-12

Super sprzedawca polecam

5 / 5 2018-03-07

Jestem zadowolona z zakupów, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-20

Szybko, sprawnie Ok!

5 / 5 2018-02-06

polecam

2018-01-04

.....

5 / 5 2017-12-23

szybka i pomyślna transakcja.

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalna obsługa, polecam gorąco

5 / 5 2017-11-17

Jestem naprawdę zadowoloną z zakupów studentką! :)

5 / 5 2017-10-09

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-30

super

2017-09-27

kolejny udany zakup

2017-09-22

bez kłopotów.

5 / 5 2017-09-17

Korzystne ceny, duży wybór i bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-08-13

Wszystko super, towar bezpiecznie zapakowany, szybka wysyłka, brak zastrzeżeń. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-11

Profesjonalna obsługa, gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-01

zakup OK, POLECAM!

5 / 5 2017-07-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-16

SZYBKA PROFESJONALNA OBSŁUGA , JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW DOKONANYCH W TYM SKLEPIE, POLECAM

5 / 5 2017-07-13

Korzystna cena i dobry kontakt, polecam

5 / 5 2017-07-13

bezproblemowo, szybko, POLECAM !!!

5 / 5 2017-07-01

Sztbka dostawa, produkty dostarczone zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep!

2017-06-18

Towar zgodny z opisem,ale długi czas oczekiwania

2017-06-04

Dziękuję. Bedę korzystał.

5 / 5 2017-05-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-08

super

2017-04-29

Faktura była doczepiona tak, że widać było dobrze dane na przesyłce. Poza tym - bez zarzutu.

2017-04-26

Dobre jakościowo i cenowo przedmioty. Opóźniona wysyłka, ale do przeżycia. Przyjemna obsługa klienta poprzez e-mail.

5 / 5 2017-04-10

polecam!

5 / 5 2017-04-09

Wszystko zgodne z opisem, solidnie zapakowane, przesyłka dotarła na drugi dzień, bardzo polecam. To nie pierwszy mój zakup już w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Biuro będę zaopatrywać tylko tutaj :)

2017-03-28

.....

Rzetelne opinie o Biurozakupy.pl

Biurozakupy.pl

Siedziba
Jaworzno

WWW
http://www.biurozakupy.pl

Email
[email protected]

Telefon
515033616

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie