Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Finanse i ubezpieczenia

Bizon Capital Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bizon Capital
5 / 5 2019-03-16

Pełen profesjonalizm. Super pod każdym względem, doskonały kontakt z klientem. Błyskawiczne działanie. 100% zadowolenia.

2019-02-28

Zachęcam do skorzystania z usług tej firmy, ponieważ jest rzetelna i kompetentna. Kontakt z obsługującymi bez zarzutu, bardzo życzliwy i sympatyczny, a zarazem konkretny. Zawsze natychmiastowa pomoc i odpowiedź na ewentualne pytania czy wątpliwości. Daję najwyższą możliwą pozytywną ocenę, również ze względu na fakt proponowanych przez Bizona produktów - są właściwie bezkonkurencyjni na tym rynku. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-01-13

Firma bardzo solidna szybko działająca polecam

5 / 5 2019-01-11

Super!

5 / 5 2018-10-12

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalnością działania pracowników Firmy, cierpliwością, chęcią pomocy i dopasowania potrzeb do realów. Polecam Firmę dookoła ponieważ dzięki szybkości działania, zyskałem na zainwestowanym kredycie.

2018-10-01

Przemiła, sprawna obsługa. Błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-08-31

Świetny kontakt, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Bardzo elastyczna firma, stwarzająca wiele możliwości w obszarze finansów. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Polecam szybka i fachowa obsługa na najwyższym poziomie dyspozycyjność od strony firmy bardzo korzystna pomoc na starcie..

5 / 5 2018-05-08

Firma wiarygodna, rzetelna. Sprawy załatwiane są przez pracowników sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Tą Firmą i bardzo chętnie polecam swoim znajomym.

5 / 5 2018-04-10

Firma Bizon Capital to najlepsza firma finansowa, jaką znam. A znam sporo z racji prowadzonej przeze mnie działalności. Życzliwość, otwartość i wzajemne zrozumienie to obok bardzo atrakcyjnej oferty i kultury przedstawicieli Bizon Capital bardzo mocne strony tej firmy. Imponuje mi elastyczność i chęć pomocy swoim klientom. Korzystając z usług Bizon Capital ma się wrażenie, że zawieramy bliską znajomość z kimś niesamowicie życzliwym i wspierającym. Polecam ofertę i usługi Bizon Capital z całą odpowiedzialnością. :)

2018-03-24

Firma godna polecenia ponieważ nie nalicza zadnych odsetek za opoznienienie splaty i nie wydzwania i nie pyta dlaczego jest późnienie splaty to daje .konfort. Odsetki dot zalaty za preparaty.t sa bardzo niskie Chetnie korzystam z usług . Barbara

5 / 5 2018-02-07

super

5 / 5 2018-01-13

Z ręką na sercu polecam Bizona-a! Korzystam z ich pożyczek, które są jasne i przejrzyste. Z bankiem nie byłoby tak łatwo.

5 / 5 2018-01-10

ok

5 / 5 2018-01-02

Polecam! Sprawna i mega szybka obsługa. Pełny profesjonalizm,

5 / 5 2017-12-21

Super!

5 / 5 2017-12-13

Firma jest bardzo przychylna klientowi. Dokłada wszelkich starań, aby oferta jak najbardziej spełniała oczekiwania osoby zainteresowanej pożyczką. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-28

Firma bardzo solidna , przyjazna z elastycznym podejściem do klienta . Bardzo polecam bo jest to wsparcie finnansowe łatwe w uzyskaniu , bardzo często umożliwiające zrobienie pierwszego kroku w biznesie MLM lub przyspieszenie rozwoju biznesu.

5 / 5 2017-11-17

Jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta, współpracy partnerskiej i szacunku, jakim darzą klientów pracownicy Bizon oraz korzystnej oferty jaką przedstawia Bizon.

5 / 5 2017-11-07

Pełen profesjonalizm, wiedza, przemiły kontakt.

5 / 5 2017-10-23

Pełen profesjonalizm, wszystko fajnie wytłumaczone, przelew szybko zrealizowany, kontakt z klientem pomoc i obsługa na najwyższym poziomie. Szczerze polecam. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-17

Pełny profesjonalizm,fachowe doradztwo,szybkie załatwianie formalności.SUPER!!!!!

5 / 5 2017-09-13

Jestem bardzo zadowolony za profesjonalną obsługę oraz szybki przelew pieniędzy na konto.

5 / 5 2017-09-05

Bardzo polecam Bizon Capital . Korzystam z jej usług już ok 1,5 roku i cenię solidność firmy. Zawsze dba o dobro klienta i osoby ją reprezentujące są otwarte na wszelkie sugestie. Poza tym są elastyczne jeśli chodzi o ofertę produktową.

5 / 5 2017-08-08

Super firma i kompetentni pracownicy, bardzo szybko załatwiają sprawę. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam firmę każdemu

5 / 5 2017-07-28

Polecam każdemu kto chce szybką pożyczke.Obsługa błyskawiczna czytelna umowa ,sprawna obsługa.

5 / 5 2017-07-18

pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-28

Bizon Capital firma, która wychodzi na przeciw oczekiwaniom swoich klientów, potrafiąca dobrać odpowiedni produkt finansowy pod potrzebę danej osoby. Miła i przyjemna współpraca. Wspaniali ludzie. Polecam!

2017-06-01

Chyba się w niej zakochałam :-) tak poważnie, fachowa i kulturalna obsługa klienta, przyjemne i ekspresowe załatwienie umowy i żadnych uwag z mojej strony. Firma godna polecenia a certyfikaty zasłużone. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Ewa Lukasek

5 / 5 2017-05-06

Bardzo profesjonalna, skuteczna w działaniu. Miła obsługa. gorąco polecam!!!! K.Benroth

5 / 5 2017-04-15

Przyjazna i miła obsługa, szybka odpowiedz na pytania, problemy, indywidualne podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i będą kontynuować.

5 / 5 2017-04-11

Sprawdzona polska firma, z której jestem bardzo zadowolony. Na zakupy średnio biorę dwie pożyczki co 3 miesiące. Firma udziela również pożyczki na cele prywatne nie tylko na opłacenie rachunków za towary i usługi. Wszystko przebiega szybko i sprawnie. Pożyczkę można spłacić w określonym terminie lub wcześniej. Jeśli na daną chwilę nie mamy gotówki istnieje możliwość jej przedłużenia. Dla osób zajmujących się sprzedażą bezpośrednią jest to świetne rozwiązanie. Nawet dla osób dopiero rozpoczynających swoją przygodę z sprzedażą. Jest to na pewno lepsze dużo lepsze rozwiązanie niż pożyczka gotówkowa w banku. W baku nie ma takich możliwości jakie daje nam BIZON Serdecznie polecam wszystkim. Firma wyróżnia się na rynku i dzięki temu staje się coraz bardziej rozpoznawalna.

5 / 5 2017-04-04

Każdemu polecam skorzystanie z usług firmy Bizon Capital. Najwłaściwsze słowa, to: idealnie, błyskawicznie, profesjonalnie, z pełnym zaufaniem, miło, rzeczowo, itp. Jeszcze raz polecam!

Rzetelne opinie o Bizon Capital

Bizon Capital

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bizoncapital.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 400 21 34

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie