Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Finanse i ubezpieczenia

Bizon Capital Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bizon Capital
5 / 5 2019-03-16

Pełen profesjonalizm. Super pod każdym względem, doskonały kontakt z klientem. Błyskawiczne działanie. 100% zadowolenia.

0 / 5 2019-02-28

Pragne zachęcić do skorzystania z usług tej firmy, gdyż jest odpowiedzialna i posiadająca wiedzę. Pracownicy są bardzo uprzejmi i sympatyczni, jednocześnie precyzyjnie wykonują swoją pracę. Zawsze gotowi do udzielenia pomocy i odpowiedzi na ewentualne wątpliwości lub pytania. Wydaję najwyższą pozytywną opinię, także ze względu na doskonałe produkty proponowane przez Bizona - pozostają bezkonkurencyjni na rynku. W pełni polecam!

5 / 5 2019-01-13

Firma bardzo solidna szybko działająca polecam

5 / 5 2019-01-11

Super!

5 / 5 2018-10-12

Jestem miło zaskoczony sposobem w jaki pracownicy Firmy wykazali się profesjonalizmem, cierpliwością oraz gotowością do pomocy i dostosowania się do moich potrzeb. Gorąco polecam Firmę wszystkim, ponieważ ich szybkie działanie pozwoliło mi osiągnąć zyski z mojego zainwestowanego kredytu.

5 / 5 2018-10-12

Jestem mile zaskoczony tym, jak profesjonalnie pracownicy Firmy się zachowują. Oprócz tego, są bardzo cierpliwi, chętni do udzielenia pomocy i umiejętnie dopasowują się do naszych potrzeb. Gorąco polecam tę Firmę wszystkim wokół, ponieważ ich szybkie działanie pomogło mi zyskać na moim inwestowanym kredycie.

2018-10-01

Przemiła, sprawna obsługa. Błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2018-08-31

Świetny kontakt, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Bardzo elastyczna firma, stwarzająca wiele możliwości w obszarze finansów. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Polecam szybka i fachowa obsługa na najwyższym poziomie dyspozycyjność od strony firmy bardzo korzystna pomoc na starcie..

5 / 5 2018-05-08

Ta firma jest godna zaufania i uczciwa. Pracownicy działają sprawnie i szybko, załatwiając wszystkie sprawy. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy i z przyjemnością polecam ją moim znajomym.

5 / 5 2018-05-08

Firma jest godna zaufania i wiarygodna. Jej pracownicy skutecznie i szybko załatwiają wszelkie sprawy. Jestem niezwykle zadowolona z naszej współpracy i gorąco polecę tę firmę moim przyjaciołom.

5 / 5 2018-04-10

"Znam wiele firm finansowych, ale Bizon Capital jest najlepsza z nich. Podziwiam ich życzliwość, otwartość i wzajemne zrozumienie, a także atrakcyjną ofertę i kulturę ich przedstawicieli. Jestem pod wrażeniem ich elastyczności i gotowości do pomocy klientom. Wykorzystując ich usługi, czujesz się jakbyś rozmawiał z kims bardzo przyjaznym i wspierającym. Z pełną odpowiedzialnością polecam ofertę i usługi Bizon Capital. :)"

0 / 5 2018-03-24

Ta firma jest godna polecenia, ponieważ nie nalicza żadnych odsetek za opóźnienie spłaty i nie natrętnie dzwoni ani nie pyta dlaczego spłata została opóźniona, co daje nam komfort. Odsetki dotyczące preparatów są bardzo niskie. Chętnie korzystam z usług tej firmy. Barbara

0 / 5 2018-03-24

Ta firma jest godna polecenia, ponieważ nie nalicza żadnych odsetek za opóźnienia w spłacie i nie nękają nas telefonicznie ani nie pytają dlaczego spóźniamy się z płatnościami, co daje nam poczucie komfortu. Ponadto, odsetki, które pobierają za korzystanie z ich usług, są bardzo niskie. Osobiście chętnie korzystam z ich usług. - Barbara

5 / 5 2018-02-07

super

5 / 5 2018-01-13

Z ręką na sercu polecam Bizona-a! Korzystam z ich pożyczek, które są jasne i przejrzyste. Z bankiem nie byłoby tak łatwo.

5 / 5 2018-01-10

ok

5 / 5 2018-01-02

Polecam! Sprawna i mega szybka obsługa. Pełny profesjonalizm,

5 / 5 2017-12-21

Super!

5 / 5 2017-12-13

Firma wykazuje dużą przychylność wobec klienta. Całkowicie angażuje się w celu zaoferowania rozwiązania, które w jak największym stopniu odpowiada oczekiwaniom osoby zainteresowanej pożyczką. Gorąco zachęcam do skorzystania z ich usług!

5 / 5 2017-11-28

Ta firma jest niezwykle wiarygodna i przyjemna w kontakcie z elastycznym podejściem do klienta. Bardzo polecam ją, ponieważ łatwo można uzyskać wsparcie finansowe, co często umożliwia podjęcie pierwszych działań w biznesie MLM lub przyspieszenie jego rozwoju.

5 / 5 2017-11-28

Ta firma jest niezwykle solidna i przyjazna, a także elastyczna w podejściu do klientów. Gorąco ją polecam ze względu na łatwe uzyskanie wsparcia finansowego, które często umożliwia dokonanie pierwszego kroku w biznesie MLM lub przyspieszenie rozwoju własnego biznesu.

5 / 5 2017-11-17

Jestem niezwykle zadowolona z sposobu, w jaki pracownicy firmy Bizon traktują klientów - są bardzo uprzejmi, partnerzy w współpracy i okazują szacunek. Dodatkowo, oferta Bizona jest bardzo korzystna.

5 / 5 2017-11-07

Pełen profesjonalizm, wiedza, przemiły kontakt.

5 / 5 2017-10-23

Bardzo profesjonalne podejście, wszystko zostało jasno wyjaśnione, przekazanie środków odbyło się szybko, komunikacja z klientem była pomocna i obsługa na najwyższym poziomie. Z całego serca polecam. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-23

Bardzo profesjonalne podejście, wszystko zostało dokładnie i zrozumiale wyjaśnione. Przelew został wykonany szybko, a kontakt z klientem oraz obsługa były na najwyższym poziomie. Szczerze polecam tę usługę. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-17

Pełny profesjonalizm,fachowe doradztwo,szybkie załatwianie formalności.SUPER!!!!!

5 / 5 2017-09-13

Jestem bardzo zadowolony za profesjonalną obsługę oraz szybki przelew pieniędzy na konto.

5 / 5 2017-09-05

Bizon Capital jest firmą, którą gorąco polecam. Korzystam z ich usług od około półtora roku i doceniam ich rzetelność. Zawsze troszczą się o zadowolenie klienta i osoby związane z nimi są otwarte na wszelkie sugestie. Dodatkowo, mają elastyczną ofertę produktową.

5 / 5 2017-09-05

Bizon Capital to firma, którą serdecznie polecam. Korzystam z jej usług od około półtora roku i doceniam rzetelność oraz wiarygodność tego przedsiębiorstwa. Zawsze dbają o zadowolenie klienta, a przedstawiciele firmy są otwarci na wszelkie sugestie. Dodatkowo, są elastyczni, jeśli chodzi o ich ofertę produktów.

5 / 5 2017-08-08

Super firma i kompetentni pracownicy, bardzo szybko załatwiają sprawę. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam firmę każdemu

5 / 5 2017-07-28

Polecam każdemu kto chce szybką pożyczke.Obsługa błyskawiczna czytelna umowa ,sprawna obsługa.

5 / 5 2017-07-18

pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-28

Bizon Capital to przedsiębiorstwo, które spełnia oczekiwania swoich klientów, będąc w stanie dopasować właściwy produkt finansowy do indywidualnych potrzeb. Współpraca z nimi jest przyjemna i miła. Pracownicy są wspaniali. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-28

Firma Bizon Capital jest doskonała w spełnianiu oczekiwań swoich klientów, umiejętnie dobierając odpowiednie produkty finansowe do indywidualnych potrzeb. Ich współpraca jest przyjemna i miła, a pracownicy są naprawdę wspaniali. Gorąco polecam!

0 / 5 2017-06-01

Myślę, że się w niej zakochałam :-) Jest naprawdę poważna, kompetentna i uprzejma obsługa klienta. Szybko i sprawnie załatwiła umowę, a ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Ta firma zasługuje na polecenie, a ich certyfikaty są zasłużone. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję, Ewa Lukasek.

0 / 5 2017-06-01

Mam wrażenie, że zakochałam się w niej :-) Poważne, profesjonalne i uprzejme podejście do obsługi klienta, przyjemne i szybkie załatwienie umowy, a ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Firma zdecydowanie godna polecenia, a certyfikaty spełnione zasłużenie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Ewa Lukasek.

5 / 5 2017-05-06

Bardzo profesjonalna, skuteczna w działaniu. Miła obsługa. gorąco polecam!!!! K.Benroth

5 / 5 2017-04-15

Obsługa jest bardzo przyjazna i uprzejma, zawsze szybko udziela odpowiedzi na moje pytania i rozwiązuje wszelkie problemy. Dostosowują się do moich indywidualnych potrzeb jako klienta. Jestem bardzo zadowolona z dotychczasowej współpracy i zamierzam ją kontynuować.

5 / 5 2017-04-11

Jestem bardzo zadowolony z pewnej polskiej firmy, która jest wiarygodna. Średnio co 3 miesiące biorę dwie pożyczki na zakupy. Firma ta oferuje pożyczki nie tylko na opłacenie rachunków za towary i usługi, ale również na cele prywatne. Szybko i sprawnie załatwiają wszystkie formalności. Pożyczka może być spłacona w ustalonym terminie lub nawet wcześniej. Jeśli chwilowo nie ma się gotówki, pożyczkę można przedłużyć. Dla osób zajmujących się sprzedażą bezpośrednią, jest to świetna opcja, nawet dla początkujących. Uważam, że jest to lepsze rozwiązanie niż pożyczka w banku, ponieważ w firmie Bizon istnieją dodatkowe opcje, których bank nie oferuje. Gorąco polecam wszystkim firmę Bizon. Jest to renomowana firma na rynku, która zyskuje coraz większą popularność.

5 / 5 2017-04-04

Zdecydowanie polecam skorzystanie z oferty firmy Bizon Capital. Są oni idealnym wyborem, gdyż działają szybko, profesjonalnie i naprawdę można na nich polegać. Obsługują klientów z pełnym zaufaniem, wykonując swoje zadania podczas miłej i rzeczowej komunikacji. Wystarczy miła rekomendacja, aby przekonać się o ich doskonałej jakości usług.

5 / 5 2017-04-04

Zdecydowanie warto skorzystać z oferty firmy Bizon Capital. Mogę śmiało polecić jej usługi, ponieważ są wykonane idealnie, w ekspresowym tempie oraz profesjonalnie. Można na pełne zaufanie liczyć na obsługę, która jest nie tylko miła, ale również skoncentrowana na sprawach merytorycznych. Powiem to jeszcze raz - gorąco polecam!

Rzetelne opinie o Bizon Capital

Bizon Capital

Siedziba
Warszawa

WWW
http://bizoncapital.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 400 21 34

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie