Kategorie: / Pozostałe

Bizuteriazegarki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bizuteriazegarki.pl
5 / 5 2019-03-13

Sklep godny zaufania. POLECAM

5 / 5 2019-03-07

Wszystko przebieglo sprawnie i bez niespodzisnek. Polecam

5 / 5 2018-12-08

z zakupu i obsługi jestem BARDZO zadowolona

5 / 5 2018-12-06

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność, wszystko doskonale i perfekcyjnie. Błyskawiczna wysyłka, znakomity kontakt, bardzo dobrze zabezpieczony przedmiot do wysyłki. POLECAM !!!

2018-11-23

Ekspresowa wysyłka, dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-10-02

Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Dostawa szybka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-09-18

Wszystko doskonale i perfekcyjnie. Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczony zegarek do wysyłki. POLECAM !!!

5 / 5 2018-06-18

Zakup dokonany w niedzielę o 19:30. Dostarczony do mnie we wtorek popołudniu. Przekaz informacji na wzorowym poziomie (nie spotkałem się z podobnym srewisem wcześniej). Towar zgodny z opisem, starannie zapakowany i zabezpieczony. Cena, bezkonkurencyjna! Same WOW, bez cukrzenia :) Polecam!

5 / 5 2018-05-30

Ekspresowa wysyłka jeszcze tego samego dnia, maile z informacjami co się dzieje z przesyłką. Nie ma się czego przyczepić, bardzo profesjonalna firma, polecam!

5 / 5 2018-03-07

Polecam ten sklep juz drugi raz zamawiam na tej stronie i nigdy się nie zawiodłam

5 / 5 2018-01-15

Polecam

5 / 5 2017-12-17

Towar zamówiony jednego dnia około poludnia trafił do mnie kolejnego już o 7 rano. Świetny kontakt ze sprzedawca. Polecam

2017-12-11

Wszystko jak należy

5 / 5 2017-06-03

Wszystko zgodne z zamówieniem,dobry kontakt,mega szybka wysyłka,polecam gorąco.

5 / 5 2017-04-14

Jestem zadowolona,wszystko sprawnie poszło . Polecam

Rzetelne opinie o Bizuteriazegarki.pl

Bizuteriazegarki.pl

Siedziba
Dęblin

WWW
http://www.bizuteriazegarki.pl

Email
[email protected]

Telefon
818830241

Komórka
608 627 448

Infolinia
-

Logowanie