Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Bizutik.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o Bizutik.pl
5 / 5 2021-12-02

Biżuteria pięknie zapakowana z odręcznie napisanym podziękowaniem za zakup i słodkim upominkiem. Wszystko super , polecam !

5 / 5 2019-03-22

Wygodne zakupy. Atrakcyjna cena - ładna, elegancka biżuteria.

5 / 5 2019-03-16

Super sklep i pięknie zapakowany produkt

5 / 5 2019-03-12

jak co roku jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-26

Produkt super,cena tez bardzo dobra.Obsluga fantastyczna.Czas dostawy bezkonkurencyjny

5 / 5 2019-02-23

Biżuteria piękna, wygląda jeszcze lepiej niż na stronie internetowej. Transakcja przebiegła wzorowo.

5 / 5 2019-02-22

Polecam

5 / 5 2019-02-18

Ten sklep jest naprawdę godny polecenia. Wysyłka odbywa się bardzo szybko, a produkty oferowane przez tę firmę są w pełni zgodne z opisem. Dodatkowo, dodatkowym plusem jest to, że firma do zamówienia dołącza w gratisie jakiś upominek. Dla mnie to jest absolutnie niesamowite.

5 / 5 2019-02-18

Ten sklep jest warty polecenia. Wysyłka odbywa się bardzo szybko. Produkty tej firmy są w pełni zgodne z opisem. Dodatkowym plusem jest to, że firma do zamówienia dołącza upominek. Dla mnie to jest rewelacyjne.

5 / 5 2019-02-17

Bardzo ładna biżuteria, efektowne wzornictwo. Przesyłka prześlicznie zapakowana (pudełeczka, kokardki) z odręcznym podziękowaniem za zakup! Polecam!

5 / 5 2019-02-11

Rewelacyjnie szybko zrealizowane zamówienie, pełny profesjonalizm, słodko zapakowane kolczyki. Polecam!

5 / 5 2019-02-11

Super profesjonalnie, pięknie zapakowane, szybko. Polecam każdemu Biżutik.pl

4 / 5 2019-01-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-16

Bez żadnych zarzutów ;)

5 / 5 2019-01-16

Ok.polecam

5 / 5 2019-01-15

Naprawdę śliczne kolczyki . Zapakowane bardzo starannie i jeszcze dodatkowo z życzeniami światecznymi i miłym dodatkiem. Dziekuję

5 / 5 2019-01-12

Towar zgodny z zamówieniem i prezentacją zdjęciową na stronie internetowej. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-12

Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany i wysoka jakośc produktu.Polecam.

5 / 5 2019-01-09

Sklep traktuje klienta profesjonalnie, utrzymując dobrą komunikację zarówno telefoniczną, jak i mailową. Zapewnia szczegółowy opis każdego produktu oraz dodaje zdjęcia, aby można było zobaczyć jego wygląd. Rozmiary produktów zawsze zgadzają się z opisem, a ceny są przystępne. Dodatkowo, do każdego zakupu dołączany jest bilecik z informacją o składzie biżuterii (materiał i kamień) oraz eleganckie pudełko.

5 / 5 2019-01-09

Ten sklep traktuje klientów profesjonalnie, a nasza komunikacja zarówno telefoniczna, jak i mailowa jest bardzo dobra. Udostępniamy dokładny opis produktu i zdjęcia, dzięki czemu można zobaczyć jak wygląda i dowiedzieć się o jego szczegółach. Rozmiar produktu odpowiada temu, co zostało opisane. Nasze ceny są w normie, a do każdego zakupu dołączamy bilecik z opisem biżuterii, w którym znajdują się informacje o użytych metalach i kamieniach. Dodatkowo, produkt jest pakowany w eleganckie pudełko.

5 / 5 2018-12-25

bransoletka super wykonana

5 / 5 2018-12-12

Peofesjonalna obsługa. Elegancko zapakowana paczka. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-06

Bardzo profesjonalna obsługa , finezyjne zapakowanie przesyłki

5 / 5 2018-12-04

Profesjonalna obsługa fachowa. Polecam

4 / 5 2018-11-25

Bardzo ładne pierścionki - na pewno jeszcze oś kiedyś kupię, przesyłka dobrze zapakowana... polecam

5 / 5 2018-11-23

Super jakość, super obsługa, super ceny! Polecam!

5 / 5 2018-11-19

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-14

Polecam zakupy. Szybka realizacja. Przesyłka dobrze zapakowana a do tego gratis, który wywołał uśmiech na twarzy. Wszystko na wysokim poziomie.

4 / 5 2018-11-09

Profesjonalna obsługa.. Polecam zakup w tym sklepie , biżuteria bardzo ładna :-)

5 / 5 2018-11-05

Profesjonalna obsługa, rewelacyjna koncepcja pakowania przesyłki z dodatkowym upominkiem. Polecam

5 / 5 2018-11-05

Super sklep z bogata oferta. Lubie promocje. Szybka realizacja zamowienia. Bardzo dobrze zapakowane przesylki.

5 / 5 2018-11-02

Biżuteria zgodnie z opisem, pięknie zapakowana, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-11-01

Super sklep, polecam :-)

5 / 5 2018-10-29

Szybka dostawa, wszystko pięknie zapakowane, brawo!

4 / 5 2018-10-22

Pięknie zapakowana biżuteria!

5 / 5 2018-10-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Dobre produkty za niewielka cene. Edytka jest zachwycona

5 / 5 2018-09-25

Super

5 / 5 2018-09-24

Agata

4 / 5 2018-09-07

profesjonalna obsługa. Pięknie zapakowana biżuteria.

5 / 5 2018-09-03

Drugie zakupy w Państwa sklepie przyniosły mi ogromną satysfakcję. Wybrana i dostarczona biżuteria spełniła moje oczekiwania, a pomysł z słoneczkiem na pudełku był doskonały. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-03

Korzystałem już drugi raz z Waszego sklepu i jestem niezwykle zadowolony. Biżuteria, którą wybrałem i otrzymałem, była dokładnie taka, jakiej oczekiwałem. Dodatkowo, pomysł z umieszczeniem słoneczka na pudełku był rewelacyjny. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2018-09-03

Profesjonalna obsługa, pięknie zapakowany towar.

5 / 5 2018-08-30

Zamawiałam w "Biżutiku" już kolejny raz. Jeszcze wrócę. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-08-19

Zamówienie zostało wykonane bardzo szybko. Biżuteria została zapakowana w piękne paczuszki, ozdobione uroczymi wstążeczkami - na skali od 1 do 10 zdecydowanie daję 10 i nawet więcej niż to!

5 / 5 2018-08-19

Zamówienie zostało wykonane niezwykle szybko. Biżuteria została zapakowana w piękne pudełka, które były ozdobione uroczymi wstążkami. Ocena, która może być przyznana na skali od 1 do 10, to zdecydowanie 10 lub nawet więcej!

5 / 5 2018-08-04

szybka przesyłka, kolczyki śliczne, czekoladka gratis :)

5 / 5 2018-07-27

Bardzo dobry sprzedawca! Biżuteria została pięknie zapakowana i dołączony gratisowy, wspaniały aniołek sprawił mojej córce dużo radości! Produkt jest wysokiej jakości i ma przystępną cenę. Gorąco polecam wszystkim!

5 / 5 2018-07-27

Doskonały sprzedawca! Biżuteria została pięknie opakowana, a dołączony darmowy, niezwykły aniołek sprawił dużą radość mojej córce! Produkt jest bardzo wysokiej jakości i cenowo przystępny. Polecam go wszystkim!

5 / 5 2018-07-20

Bardzo mila, profesjonalna i szybka obsluga. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-07-19

Polecam!!!

5 / 5 2018-07-18

Kamień trochy jaśniejszy jak na zdjęciu i prawie nie widać koloru po założeniu. Reszta wszystko ok!

5 / 5 2018-07-14

Bardzo dobry

5 / 5 2018-07-03

Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Gdybym miał możliwość, zasugerowałbym więcej gwiazdek. Dostawa przebiegła bez żadnych komplikacji, a paczka została pięknie zapakowana, z dodatkowymi bonusami. W razie potrzeby firma zapewniła błyskawiczny kontakt mailowy, a obsługa klienta była na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-06-26

Gdybym miał możliwość, dałbym więcej gwiazdek. Dostawa przebiegła bez żadnych trudności, a paczka została pięknie zapakowana i zawierała dodatkowe prezenty :). W przypadku potrzeby, firma natychmiastowo odpowiadała na moje maile, a obsługa klienta była na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-06-18

Biżuteria dostępna na stronie biżutik.pl jest nie tylko piękna, ale również oryginalna. Dodatkowo, jest bardzo starannie zapakowana, co dodaje jej jeszcze więcej uroku. Dostawa odbywa się bardzo szybko, a firma dba o swoich klientów na każdym etapie realizacji zamówienia. Zdecydowanie polecam wszystkim zakupy w tym sklepie, ponieważ za każdym razem jest to prawdziwa przyjemność.

5 / 5 2018-06-18

Polecam korzystanie z biżutik.pl, ponieważ oferują tam piękna i unikalna biżuterię, która jest zapakowana w niezwykle estetyczny sposób. Dodatkowo, dostawa jest niezwykle szybka, a obsługa klienta dba o nas na każdym etapie zamówienia. Zakupy w tym sklepie zawsze sprawiają prawdziwą przyjemność.

5 / 5 2018-06-17

Sklep jest naprawdę świetny - otrzymałam zamówione produkty bardzo szybko, a do tego zostały one pięknie zapakowane jak prezent. Byłam miło zaskoczona, bo pierwszy raz dostałam taką estetyczną przesyłkę. Z całego serca polecam ten sklep - zrobiło mi to ogromną przyjemność.

5 / 5 2018-06-17

Bardzo szybko dostałam zamówione produkty w super sklepie, a do tego były one pięknie zapakowane jak prezent. Byłam mile zaskoczona, ponieważ pierwszy raz otrzymałam tak ładną przesyłkę. Zdecydowanie polecam ten sklep z dużą przyjemnością.

5 / 5 2018-06-12

profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-10

Polecam

5 / 5 2018-06-04

Profesjonalna obsługa.szybka realizacja zamówienia Paczka została zapakowana bardzo ładnie . Poleciłabym sklep z wielką chęcią.

5 / 5 2018-05-28

Dostawa była niezwykle szybka. Prezent był starannie zapakowany, a uśmiechnięte słońce na pudełku z podziękowaniem było urocze. Produkt sam w sobie był przepiękny. Gdybym miała możliwość, dałabym więcej niż pięć gwiazdek bez żadnych wątpliwości. Z pewnością będę polecać ten sklep. Bardzo dziękuję!

5 / 5 2018-05-21

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-05-21

Szybko, i na temat....

5 / 5 2018-05-20

Wszystko ok!

5 / 5 2018-05-18

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-14

bardzo ładne kolczyki pięknie opakowane, do tego miły drobiazg. POLECAM BARDZO.

5 / 5 2018-05-12

Bardzo polecam.

5 / 5 2018-05-11

To jest mój pierwszy raz wchodząc w sklep i na pewno nie będzie ostatni. Biżuteria jest piękna. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona sposobem, w jaki została zapakowana. Czas dostawy był również bardzo szybki. Z całego serca polecam.

5 / 5 2018-05-11

To jest moje pierwsze doświadczenie z tym sklepem i na pewno nie ostatnie. Biżuteria jest przepiękna. Jestem przyjemnie zaskoczona sposobem, w jaki została zapakowana. Realizacja zamówienia odbyła się bardzo szybko. Z całego serca polecam.

5 / 5 2018-05-09

Bardzo polecam. Dostawa błyskawiczna, zamówiony produkt b. ładny i starannie wykonany.

5 / 5 2018-05-08

super

5 / 5 2018-04-28

Rewelacja :-D gorąco polecam

4 / 5 2018-04-17

Jestem zadowolona z pierścionka,jest taki jak na zdjęciu,rozmiar też pasuje jest starannie wykonany.

5 / 5 2018-04-09

Profesjonalna obsługa. Biżuteria starannie, pięknie zapakowana. Polecam zakupy w Biżutiku.

5 / 5 2018-04-09

Polecam naprawdę super biżuteria..

5 / 5 2018-03-30

Obsługa wspaniała i bardzo pomocna. Zamówiony towar został wysłany jeszcze tego samego dnia i dotarł do mnie już następnego dnia. Nigdy wcześniej nie widziałem tak profesjonalnie zapakowanego produktu, który od razu robi wrażenie. Zdecydowanie polecam ten sklep. :)

5 / 5 2018-03-30

Pracownicy są fantastyczni i zawsze gotowi do udzielenia pomocy. Produkt został wysłany jeszcze w tym samym dniu i dostarczony już kolejnego. Naprawdę nigdy nie spotkałem się z tak dokładnie zapakowanym produktem, robił wrażenie. Gorąco polecam ten sklep. :)

5 / 5 2018-03-15

Pierścionek zgodny z opisem, przesyłka szybko dostarczona, pięknie zapakowane i dodatkowo miły gest w postaci czekoladki. Zdecydowanie polecam ten sklep :-)

5 / 5 2018-03-12

Dostawa była sprawnie przeprowadzona, bez żadnych kłopotów. Bardzo doceniam miły sposób, w jaki przesyłka została zapakowana. Biżuteria, którą zakupiłem, wygląda jeszcze piękniej w rzeczywistości niż na zdjęciu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-12

Jestem zadowolony/a z szybkiego i bezproblemowego dostarczenia mojej przesyłki. Cieszę się również z sympatycznego sposobu zapakowania paczki. Biżuteria, którą zakupiłam wygląda jeszcze piękniej w rzeczywistości niż na zdjęciu. Gorąco polecam tę firmę!

5 / 5 2018-03-05

Szybko,sprawnie, polecam,

5 / 5 2018-03-05

Wysoka jakość produktu, ładne wykonanie, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam zakupy w sklepie biżutik.

4 / 5 2018-03-04

To taki dziwny detal, ale gdy kupuje się biżuterię i otrzymuje się ją w elegancko zapakowanych pudełkach z kokardką, to trochę nieładnie, że widoczna jest cena wewnątrz pudełka. Ale ogólnie rzecz biorąc, jest to bardzo dobre.

4 / 5 2018-03-04

To może wydawać się głupie, ale gdy kupuje się biżuterię i otrzymuje ją pięknie zapakowaną w szkatułkę z kokardką, trochę przygnębia, że wewnątrz widoczna jest cena. Jednak poza tym, to świetnie.

5 / 5 2018-03-04

Jestem niezwykle zadowolona. Przesyłka została pięknie zapakowana, a w niej były dodatkowe drobiazgi pod choinkę, co było bardzo miłym gestem. Dodatkowo, pierścionek jest naprawdę piękny. Chciałabym bardzo podziękować wszystkim szefom i członkom zespołu oraz złożyć życzenia zdrowych i radosnych świąt oraz sukcesów w Nowym Roku. Zamierzam regularnie odwiedzać Państwa stronę, mając nadzieję na znalezienie kolejnych pięknych rzeczy. – Anna

5 / 5 2018-02-23

Profesjonalna obsluga. Piękna biżuteria. Efektownie zapakowana. Polecam...

5 / 5 2018-02-23

Super

5 / 5 2018-02-17

Kupię jeszcze parę błyskotek.

5 / 5 2018-02-05

Rzetelnie i profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-02-02

Profesjonany, przemily kontrahent. Pokecam wszystkim.

5 / 5 2018-01-18

Biżuteria dotarła w pięknym opakowaniu z cudowną karteczką. :) Super!!

5 / 5 2018-01-15

Swetna obsluga. Rewelacyjne produkty. Bombowo zapakowane. Gratuluje. Mikosc mojego zycia jest zachwycona kolczykami!

5 / 5 2018-01-14

Polecam, szybka wysyłka, biżuteria pięknie zapakowana.

5 / 5 2018-01-10

Ekspresowa wysyłka. Bardzo sympatyczna niespodzianka po odpakowania paczki. Miła i rzetelna obsługa.

5 / 5 2018-01-08

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2018-01-04

Super obsluga kolczyki fajne coreczka szczesliwa

5 / 5 2017-12-29

polecam. super.

5 / 5 2017-12-26

Byłam zaskoczona pięknym opakowaniem produktu, pierścionek przepiękny! Bardzo polecam!

5 / 5 2017-12-22

Nigdy wcześniej nie miałam okazji widzieć tak estetycznie zapakowanego przesyłki! Jestem zachwycona! Dodatkowo, przesyłka dotarła błyskawicznie! Nie mogło być lepiej! Gorąco polecam i zdecydowanie polecam kolejny raz!

5 / 5 2017-12-12

Bardzo bdobra i szybka obsługa,biżuteria bardzo estetycznie zapakowana-polecam

5 / 5 2017-11-26

Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa. Życzę samych sukcesów i dużo klientów. Pozdrawiam cieplutko Joanna

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalizm 100%. Polecam

5 / 5 2017-11-22

Jestem zachwycona. Biżuteria jest przepiękna i niepowtarzalna. Wysoka jakość wykonania. Obsługa zamówień na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam :-)

5 / 5 2017-11-20

Wow, jestem zachwycony! Biżuteria jest przepiękna i została wysłana i dostarczona bardzo szybko, pomimo dużego zamieszania przed świętami. Dodatkowo otrzymałem darmowe gadżety i miły, osobisty dopisek - taki sposób obsługi klienta chciałbym otrzymywać w każdym sklepie! Daję temu miejscu najwyższą ocenę, a nawet z plusem!

5 / 5 2017-11-20

Wow! Ta biżuteria jest niesamowita, przyszła i została dostarczona błyskawicznie, pomimo dużego zgiełku przedświątecznego. Do tego dostałem jeszcze darmowe gadżety i miły, osobisty dopisek - taki traktowanie powinno być standardem w każdym sklepie! Zasługują na najwyższą ocenę!

5 / 5 2017-11-12

Wszystko OK.

5 / 5 2017-11-06

Profesjonalnie, szybko... Polecam

5 / 5 2017-11-01

Świetny sklep. bardzo profesjonalna obsługa,. pięknie i bezpiecznie zapakowany towar. Kolczyki prześliczne, córka zachwycona. POLECAM!!

5 / 5 2017-10-28

Polecam zakupy, piękna biżuteria i trafiają się promocje.

4 / 5 2017-10-28

Polecam.. Biżuteria piękna.

5 / 5 2017-10-27

Bardzo polecam.

5 / 5 2017-10-22

Bardzo gorąco polecam sklep ze względu na ich profesjonalną obsługę. Objetinki mi się spodobały - pudełko było pięknie zapakowane, z delikatną wstążeczką, a w środku czekała na mnie słodka niespodzianka w postaci czekoladki. Naprawdę zachwycił mnie ten produkt.

5 / 5 2017-10-22

Bardzo polecam sklep ze względu na doskonałą obsługę. Moje zakupy tam były bardzo udane. Otrzymałam pięknie zapakowane pudełko, z ozdobną wstążeczką oraz niespodziankową czekoladką w środku. Wzorzec produktu mi się bardzo podobał.

5 / 5 2017-10-16

profesjonalna obsługa pięknie zapakowany towar,polecam

5 / 5 2017-10-15

Od wielu lat jestem bardzo zadowolona z wszystkich zakupów, które robię na stronie Biżutik.pl. Biżuteria, której tam nabawiam, jest nie tylko piękna, ale również bardzo niedroga. Co więcej, do każdego zamówienia zawsze dołączany jest miły, słodki upominek.

5 / 5 2017-10-15

Wspaniały sklep i przemiła obsluga, a biżuteria wyjątkowa. Polecam!

5 / 5 2017-10-14

Bardzo polecam!

5 / 5 2017-10-12

Zakup udany.Bardzo miła niespodzianka od sklepu w gratisie -bylo miło.Napewno skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2017-10-11

Przyjemny, profesjonalny i niedrogi sklep z biżuterią.

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa . Szybka i miła realizacja zamówienie ze świąteczną niespodzianką .Polecam

5 / 5 2017-10-01

Świetna obsługa i piękna biżuteria

5 / 5 2017-09-29

Całe zakupy w jak najlepszym porządku. I szósta gwiazdka za opakowanie zakupów :)

5 / 5 2017-09-24

Szybko,sprawnie,pięknie zapakowane

5 / 5 2017-09-21

Bardzo polecam sklep Biżutik. Każdy aspekt tego miejsca ooznacza profesjonalizm - mają piękne kolczyki, zaskakujące prezenty, a ich obsługa jest świetna! Na pewno jeszcze nie raz będę tu wracać po zakupy.

5 / 5 2017-09-21

Chciałbym gorąco zarekomendować sklep Biżutik. To miejsce, gdzie profesjonalizm jest obecny we wszystkich aspektach. Mają przepiękne kolczyki, coś, czego się nie spodziewasz, oraz doskonałą obsługę. Na pewno jeszcze niejednokrotnie będę tu wracać, żeby coś kupić.

5 / 5 2017-09-12

Jestem zachwycona zakupem. Cudownie zapakowany! Na pewno skorzystam z usług nie raz i nie dwa :D

5 / 5 2017-09-04

Profesjonalna obsługa polecam , korzystam dwa razy w roku od kilku lat .

4 / 5 2017-09-03

Polecam serdecznie

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa sklepu produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciem. Całość na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-08-29

Zamawiałam już w Biżutiku kilka razy. Bardzo dobry, szybki i przyjemny kontakt, biżuteria przychodzi ładnie zapakowana, taka jak w opisie. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-08-25

DZIĘKUJĘ.

5 / 5 2017-08-25

Piękna biżuteria z ametystami. Gustownie zapakowane. Polecam w 100 %

5 / 5 2017-08-23

Szczerze polecam

5 / 5 2017-08-23

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-21

Bardzo dobry design, szybka wysyłka, każda przesyłka zapakowana jak na prezent - polecam!

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna obsluga,pieknie pakowane zamòwienia.Czas dostarczenia bardzo szybki i super produkty.

5 / 5 2017-08-18

Polecam sprzedającego.

5 / 5 2017-08-17

Zostałem miło zaskoczony i jeszcze raz dziękuje.

5 / 5 2017-08-17

Polecam.

5 / 5 2017-08-14

zakupy udane, przebieg zakupów bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-08-10

Biżuteria zgodna z opisem, eleganckie opakowanie, szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-09

Najlepsza, pomocna obsługa, szybka realizacja.

5 / 5 2017-08-05

Chciałabym serdecznie polecić zakupy! Kiedy zamówiłam kolczyki, spodziewałam się zaledwie małej paczki owinątej w zwykłą kopertę. Jednak to, co otrzymałam, przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Biżuteria jest przepiękna, a sposób, w jaki została zapakowana, jest jeszcze lepszy - jakby to był niespodziewany prezent. :) :)

5 / 5 2017-08-05

Polecam zakupy! Gdy zamawiałam kolczyki, spodziewałam się jedynie niewielkiej przesyłki, zapakowanej w zwykłą kopertę. Jednak to, co otrzymałam, całkowicie przerosło moje oczekiwania. Biżuteria jest przepiękna, a sposób, w jaki została zapakowana, jest jeszcze lepszy - jak nieoczekiwany prezent. :) :)

5 / 5 2017-08-05

Zakupione kolczyki są bardzo ładne i pięknie zapakowane. Osługa sklepu przemiła. Polecam wszyskim:)

5 / 5 2017-07-21

Profesjonalne, miło, polecam

5 / 5 2017-07-16

Kolejny raz robiłam zakupy w Waszym sklepie i nie byłem rozczarowany. Wasze usługi są pełne profesjonalizmu! Robienie zakupów u Was to czysta przyjemność! Jesteście najlepsi na rynku i powinni wszyscy brać Was za wzór. Fantastycznie! Kontynuujcie w ten sposób! Pozdrawiam!

5 / 5 2017-07-13

Pięknie zapakowany towar.Profesjonalna i szybka usługa.No i jeszcze prezent.Polecam!

4 / 5 2017-06-27

Dzisiaj otrzymałam paczkę ze zamówionymi przedmiotami. W środku znajdowały się dwie pary pięknych kolczyków z naturalnym kamieniem, które były bardzo ładnie zapakowane i zabezpieczone. Dodatkowo, w paczce był również bilecik z opisem biżuterii. Serdecznie polecam ten sklep, ponieważ osoba obsługująca była bardzo miła i szybko odpowiadała na wszystkie pytania dotyczące mojego zamówienia. Na pewno jeszcze wielokrotnie będę tam zamawiać.

5 / 5 2017-06-17

Zakupy w Biżutiku są przyjemne, wszystko jest starannie zapakowane, a dodatkowe atrakcje są naprawdę pyszne. Świąteczny aniołek jest absolutnie zachwycający, trafienie w dziesiątkę.

5 / 5 2017-06-15

Profesjonalna obsługa kolczyki pięknie zapakowane jestem zadowolona.Polecam

5 / 5 2017-06-14

Wspaniała obsuga, biżuteria elegancko zapakowana, piekna, zgodna z opisem i zdjęciem. Jestem niesamowicie zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2017-06-11

super sklep. polecam

5 / 5 2017-06-03

Polecam ten sklep!!!

5 / 5 2017-05-22

bezproblemowo

4 / 5 2017-05-16

Wyjątkowa biżuteria, polecam.

5 / 5 2017-05-11

Bardzo polecam!

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalizm, szybka transakcja :) towar zgodny z zamówieniem. Dodatkowo przemiła niespodzianka :) gorąco polecam :)

5 / 5 2017-05-05

Te fascynujące produkty są zupełnie inne niż te dostępne w popularnych sklepach sieciowych. Niestety, te, które mnie najbardziej zainteresowały, już się wyprzedały. Jednakże, przesyłka była świetnie zapakowana, a także dołączony był bilecik z nazwą kamienia użytego w biżuterii. Dodatkowo, dostawa przebiegła bardzo szybko. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-05

Ta sklep ma w swojej ofercie niezwykłe produkty, które nie są dostępne w popularnych sieciówkach. Niestety, te, które mnie najbardziej interesowały, już się wyprzedały. Jednak wszystko, co zamówiłam, było świetnie zapakowane, a dołączony bilecik z nazwą kamienia w biżuterii był miłym dodatkiem. Ponadto, bardzo szybko zostało dostarczone. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-01

Bardzo polecam ten sklep. Bardzo podobał mi się sposób, w jaki zapakowano pierścionek, który jest piękny i duży. Była w nim również miła niespodzianka w postaci aniołka. Obsługa była bardzo profesjonalna.

5 / 5 2017-05-01

Na pewno mogę polecić ten sklep. Szczególnie podobał mi się sposób, w jaki zapakowano pierścionek - jest on nie tylko uroczy, ale również duży, a w środku znajduje się mała niespodzianka w postaci aniołka. Obsługa była również bardzo profesjonalna.

5 / 5 2017-04-28

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-27

wszystko git

5 / 5 2017-04-27

Produkt ładny, w dobrej cenie. Polecam.

5 / 5 2017-04-21

Kolczyki są wykonane w sposób niezwykle estetyczny. Opakowanie jest idealnie zrobione i pięknie prezentuje się jako prezent. Mimo że cena, za jaką został zakupiony był bardzo niska, opakowanie wyglądało wyjątkowo dobrze. Dodatkowo, zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko. Od dawna nie byłam tak zadowolona z zakupów. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-11

Polecam! Szybka przesyłka, biżuteria zgodna z opisem na stronie www, pięknie zapakowana.

5 / 5 2017-04-08

polecam

5 / 5 2017-04-03

Jeśli chodzi o jakość opakowania paczki, to naprawdę przewyższa wszelkie oczekiwania. Osobiście oceniłabym to zdecydowanie wyżej, ponieważ nie tylko ręcznie narysowano na pudełku uśmiechnięte słońce, ale wewnątrz znalazłam pyszną czekoladę Lindt, a kolczyki zostały zapakowane w urocze pudełeczko i przewiązane kokardką w kropki. Wiem, że sama sobie to zamówiłam, ale dawno nie spotkałam się z tak miłymi niespodziankami. Poczucie radości od razu mnie ogarnia :) Pozdrawiam :)

5 / 5 2017-03-30

Niesamowita niespodzianka, kolczyki dotarły bardzo szybko i przepięknie spakowana, cudownie i to w dniu moich imienin!:) Super, dziękuję :)

Rzetelne opinie o Bizutik.pl

Bizutik.pl

Siedziba
Kraków

WWW
https://www.bizutik.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 384 80 40

Komórka
660 414 017

Infolinia
-

Logowanie