Kategorie: / Pozostałe

Blackgames.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o Blackgames.pl
2018-10-12

Transakcja idealna. Towar zgodny z opisem, oryginalnie zabezpieczony folią. Wysłany kilka godzin po zaksięgowaniu wpłaty. Mimo braku rejestracji szczegółowe informacje o etapach wysyłki. Martwiłam się, że gra nie dotrze przed Świętami. Niepotrzebnie.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo szybka przesyłka i profesjonalne podejście do klienta, a do tego bonusy w środku, zamówię coś jeszcze na pewno :)

2018-08-18

Sklep jest porządny. Bez pitolenia, owijania w bawełnę i zbędnego spamu. Jest zamówienie, od razu biorą się za jego realizację i wysyłają paczkę. Wysyłka w ciągu paru godzin, dostawa na drugi dzień. Sam pracuję w dużym sklepie internetowym i wiem jak obsługa powinna prawidłowo przebiegać i tutaj właśnie tak jest. Dzięki!

2 / 5 2018-07-27

Towar uszkodzony. Po odesłaniu z reklamacją dostałem odpowiedź, że będę musiał czekać 2-3 tygodnie na naprawę. Z pytaniem o możliwość odstąpienia od umowy dostałem odpowiedź negatywną. Dopiero po próbie odstąpienia od umowy i wyproszeniu przyspieszenia całej sprawy dostałem nowy towar. Pomimo atrakcyjnych cen, zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2018-06-30

Błyskawiczna wysyłka. Zamówiłem w czwartek w nocy, w sobotę dysk był już u mnie. Pomimo braku rejestracji w sklepie, powiadomienia o kazdej zmianie dot. statusu zamówienia. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-30

SUPER SKLEP!!! POLECAM BARDZO, JA SAMA BĘDĘ CZĘSTO ZAGLĄDAŁA, GDY BĘDZIE MI COŚ POTRZEBNE.

2018-01-05

Pierwszy raz skorzystalem ze sklepu i nie mam absolutnie zadnych uwag co do zamowienia, a przesylka z dnia na dzien, wiec chetnie wystawiam pozytywna opinie dla tego sklepu/sprzedawcy :) dodatkowo sklep przesylal mailem aktualizacje statusu zamowienia wraz z nr listu przewozowego.

5 / 5 2017-12-29

Sklep jest świetny! Rok temu zamawiałem grę Ghost Recon Future Soldier. Przesyłka przyszła szybko i sprawnie. Sklep ciągle był ze mną w kontakcie. W czasie dostarczania produktu przez kuriera otrzymałem ok 2 mail'i o m.in. przewidywanym czasie realizacji itd. Niestety pudełko dotarło, w co najwyżej dobrym stanie, bowiem było trochę pogniecione lecz to już raczej wina kuriera. Poza tym wszystko było w tej edycji jaką zamawiałem. Ogółem - polecam! :D

5 / 5 2017-12-20

Rewelwcja szybko sprawnie bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-11-22

Bardzo solidnie zabezpieczona paczka, przystępne ceny, produkt doszedł szybko i jest zgodny z zamówieniem. Przez cały czas miałam informacje co się dzieje z paczką. Jako gratis smycz i kalendarzyk (bardzo miło :D). Full profesjonalizm, wszystko jak najbardziej na plus. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-08-04

Transakcja przebiegła wzorowo.Szybka wysyłka i ku mojemu zaskoczeniu extra prezent w przesyłce od sklepu! Szczerze polecam i pozdrawiam zespół BLACKGAMES.

5 / 5 2017-07-08

Wczoraj rano zamówione, dziś w południe dostarczone. Zgodnie z opisem- produkt plus gratis smyczka do telefonu i kalendarz. Na pewno jeszcze kiedyś coś w tym sklepie zamówię. Błyskawicznie szybko, tanio i bez problemow.

5 / 5 2017-06-18

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi klienta, jak i szybkości realizacji zamówienia. Zamówione przedmioty były zgodne z opisem oraz dotarły do mnie w stanie nienaruszonym, a to za sprawą solidnego zapakowania. Na pewno będę tam często kupował. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-04-14

Jakiś czas temu zamawialem dwie gry i chcialbym kazdemu polecic ten sklep! Szybka wysyłka, ladnie opakowane, i dodatkowo smycz i kalendarz (fajny dodatek!). Polecam wszystkim!

3 / 5 2017-04-13

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie! Otrzymałem grę z okładką w jakimś dziwnym języku (chyba hiszpańskim), mimo że na obrazku na stronie okładka była po angielsku. Po odstąpieniu od umowy i odesłaniu towaru nie otrzymałem całości należnej mi kwoty. Sprzedawca nie odpowiadał na meile, a przez telefon był arogancki. Porażka.

Rzetelne opinie o Blackgames.pl

Blackgames.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.blackgames.pl

Email
[email protected]

Telefon
(071) 342 21 51

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie