Kategorie: / Odzież i Obuwie

Blancz.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Blancz.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam ! Dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka.

2019-03-20

Sklep godny polecenia

2019-03-19

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-03-17

WSZYSTKO SUPER TAK JAK NALEZY SIE !!! :)

2019-03-17

wszystko się zgadzało, błyskawiczna dostawa

2019-03-16

RZETELNI, NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŃ

2019-03-14

Sklep godny polecenia - błyskawiczna dostawa, towar 1 klasa

5 / 5 2019-03-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z produktu. Gorąco Polecam!!!

5 / 5 2019-03-09

Transakcja przebiegła doskonale. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-06

super

5 / 5 2019-03-06

Wszystko przebiegło bardzo szybko i bezproblemowo

2019-02-25

Polecem :)

5 / 5 2019-02-19

Bardzo rzetelny sprzedawca, super kontakt. Można dojść do porozumienia w każdej kwestii w miłej atmosferze. Buty bardzo dobrej jakości, Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-18

Szybka przesyłka, super kontakt. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-18

Szybko, sprawnie!!! Polecam!!!

5 / 5 2019-02-13

OK

2019-01-26

solidny

5 / 5 2019-01-21

Super

2019-01-18

Pierwszy raz kupowałam w tym sklepie. Mogę wystawić jedynie 6:) Towar zgodny z opisem, przesyłka ekspresowa.

2019-01-10

Sklep jest w porządku.Transakcja sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2019-01-09

obsługa szybka i fachowa

5 / 5 2018-12-30

Jestem zadowolona ze sklepu, moje zamowienie zoslo zrealizowane bardzo szybko;)

2018-12-25

Realizacja zamówienia nie była możliwa

5 / 5 2018-12-21

Polecam.

5 / 5 2018-12-21

szybka wysyłka. wszystko w porządku.

2018-12-12

pelen profesionalizm...

5 / 5 2018-11-20

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie zgodnie z oczekiwaniami, wszystko super.

5 / 5 2018-11-19

SUPER EKSPRESOWA DOSTAWA,POLECAM W 100 % !!!

5 / 5 2018-11-04

sprawnie i szybko towar zgodny z opisem polecam

5 / 5 2018-10-23

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Zrealizowana dość szybko. Dobry kontakt. Zamówiony towar w 100% spełnia moje oczekiwanie. Na pewno jeszcze wrócę.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-21

sprawnie szybko towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-07

Jestem zadowolona z zakupu butów. Bez problemu przebiegła transakcja i wysyłka. Wszystko było ok. Polecam w 100% sklep.

5 / 5 2018-10-01

Super szybka wysyłka, miły kontakt, szybka wymiana oraz zwrot gotówki POLECAM ten serwis ;)

5 / 5 2018-10-01

Dobry sklep, szybko otrzymałam zamówiony produkt i był on dokładnie taki, jaki być powinien.

5 / 5 2018-09-30

Dostawa szybka, buty oryginalne i w świetnym stanie. Polecam ten sklep

2018-09-30

Ekspresowa wysyłka,buty zgodne z opisem ,serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-09-29

Wszystko przebiegło bez problemów - szybka dostawa, towar zgodny.

5 / 5 2018-09-23

super kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem, na pewno tu wróce! Polecam

5 / 5 2018-09-17

pełna satysfakcja z zakupów! POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-14

Jestem zadowolona z transakcji. Towar zgodny z opisem :-)

5 / 5 2018-09-12

Polecam

5 / 5 2018-09-10

Przesylka bardzo dobrze zabezpieczona. Zakupione buty bez widocznych wad. Wszystko w jak najlepszym porzadku. Polecam.

5 / 5 2018-09-02

OK

5 / 5 2018-08-24

Polecam

5 / 5 2018-08-16

Tak szczerze to pierwszy raz kupowałem na stronie blancz.pl Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-08-16

Żadnych zastrzeżeń, szybka obsługa

5 / 5 2018-08-14

Polecam!

2018-08-01

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-07-31

Dobry kontakt ze sprzedawcą , wszystko ok, polecam

2018-07-21

Sklep z dużym wyborem markowych produktów w atrakcyjnych cenach.

5 / 5 2018-07-19

Jak najbardziej polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dobra obsługa klienta bardzo polecam

2018-07-10

idealny sklep serdecznie polecam

5 / 5 2018-07-06

Polecam!!!

5 / 5 2018-07-01

Plecak nike super!!! Dostawa ekspresowa.Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-29

Dobra obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-06-29

szybka dostawa :)

2018-06-28

Wysokiej jakości obsułga. Dobra dostępność towaru.

5 / 5 2018-06-27

Moje pierwsze zamówienie w tym sklepie. Wszystko na razie ok, więc nie narzekam.

5 / 5 2018-06-26

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z zamówieniem, POLECAM!

5 / 5 2018-06-21

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem,polecam!

2018-06-10

Serdecznie polecam!

2018-06-03

Serdecznie polecam sklep. Błyskawiczne realizowanie transakcji i bardzo solidny towar.

5 / 5 2018-06-03

Świetny kontakt. Na bieżąco informują o tym co się dzieje z towarem. Swierny sklep. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Zakupy przebiegły pomyślnie. Polecam

2018-05-22

OK!

2018-05-21

Jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2018-05-18

Sklep cały na ogól bardzo ok , dobry kontakt , raz zamowilem i jestem zadowolony :) cenowo tez super - i co najwazniejsze ze mysle ze to taki skateshop na wzor " starej daty " ze tak powiem :) czyli skateshopów z lat 90-tych atakie lubie i szanuje najbardziej , oj stare czasy ile decków i sie polamalo i kolek do rolek zjezdzilo :) Polecam w 100% i oby mieli szerszy asortyment

5 / 5 2018-05-15

Jestem bardzo zadowolona, polecam.

5 / 5 2018-05-08

Świetna obsługa i podejście do klienta, łatwy kontakt i szybkie, konkretne odpowiedzi. Polecam :)

5 / 5 2018-05-07

Wszystko OK! POLECAM!

5 / 5 2018-05-07

Super realizacja zamówienia- szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-04-28

szybka wysyłka, bez problemów

2018-04-26

wystawiam komentarz pozytywny

5 / 5 2018-04-23

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-04-20

Przesyłka ekspresowa. Towar jak najbardziej zgody z opisem. Polecam

5 / 5 2018-04-14

SUPER SZYBKO

5 / 5 2018-04-13

Sklep godny polecenia. Szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Szybka dostawa, super kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2018-03-13

Super. Zamówienie na czas

2018-03-07

Sklep godny polecenia,towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-03-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca , błyskawiczna wysyłka- jedendzień i towar u klienta , w drugim końcu Polski.Przystępne ceny. Polecam

2018-02-26

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-02-25

Generalnie sklep działa bez zarzutu, szybko się robi zakupy. Produkty dokładnie takie jak na zdjęciach.

5 / 5 2018-02-23

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.

2018-02-13

Bezproblemowe zakupy.

5 / 5 2018-02-10

Szybka wysyłka, łatwość w składaniu zamówienia.

2018-02-09

BARDZO DOBRY!!!!!

5 / 5 2018-02-07

Szybka i sprawna dostawa towaru, bez problemu z wymianą rozmiaru i jej dostawą.

5 / 5 2018-02-04

Bardzo polecam, jestem zadowolona (:

5 / 5 2018-02-02

fachowo i szybko

5 / 5 2018-01-28

Szybka wysyłka. Szybki kontakt. Produkt zgodny z opisem :) POLECAM!

5 / 5 2018-01-26

Super szybka dostawa i super buty

5 / 5 2018-01-23

Bardzo dobry towar oraz ceny polecam ten sklep :)

5 / 5 2018-01-22

Wszystko szybko, rzetelnie, bez komplikacji. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-01-19

Łatwy kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-16

Miłe zaskoczenie, błyskawiczna wysyłka. Z przyjemnością tu wrócę po kolejne zakupy. Polecam i dziękuję.

5 / 5 2018-01-10

polecam zakupy w tym sklepie, kontakt mailowy bez zarzutu, szybka wysyłka

2018-01-09

Nie mam żadnych zatrzeżen

5 / 5 2018-01-08

Wszystko super i szybko, naprawdę polecam!!!

5 / 5 2017-12-17

Bardzo dobra, profesjonalna i szybka obsługa. Świetny sklep.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok czysto i klarowne.produkt w 100% zgodny ze zdjęciem

5 / 5 2017-12-03

szybko, dobrze POLECAM

5 / 5 2017-11-26

Bardzo miła i fachowa obsługa,dostosowana do życzeń klienta. Szybka realizacja zamówienia . Gorąco polecam :) :)

5 / 5 2017-11-22

OK

5 / 5 2017-11-17

Kupiłem markową podeszwę w dobrej cenie. Miła obsługa, bieżąca informacja o statusie zamówienia drogą mailową. Możliwość przymierzenia/zmiany rozmiaru obuwia w punkcie odbioru. Minusy - krótki czas pracy punktu odbioru. Ogólnie 4+/5. Polecam :)

2017-11-15

rewelacja

5 / 5 2017-11-11

Super cena i obsługa bardzo szybka !

5 / 5 2017-11-10

Produkt dobry, wysyłka szybka. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-11-04

Mimo iż dość długo czekałam na przesyłkę, jestem zadowolona. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-10-29

Towar zgodny z opisem , dobry kontakt . Brak zastrzeżeń , polecam

5 / 5 2017-10-29

Bardzo profesjonalne podejście, Z całą odpowiedzialnością polecam każdemu.!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-10-25

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-25

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Obsługa sklepu jest świetna, zarówno wysyłka, zwroty, kontakt- bez problemu i bez zarzutu! Śmiało polecam!!!

5 / 5 2017-10-21

Towar zgodny z opisem. Duża ilość zdjęć. Bardzo szybka wysyłka. Dobry kontakt - informacja o statusie przesyłki. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-20

Super !!! Polecam !!!

5 / 5 2017-10-17

ok

2017-10-13

Bardzo dobry

5 / 5 2017-10-12

Bardzo dobry kontakt i ekspresowa wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-09-24

Błyskawicznie, bez problemów. Polecam!

2017-09-20

Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2017-09-19

Pełne zawodowstwo:) Szybka dostawa,mimo 'okołoweekendowych' dni! No towar dokładnie zgodny z moimi oczekiwaniami.Szczerze polecam zakupy w Blanczu!

5 / 5 2017-09-16

super, ekspresowo

5 / 5 2017-09-10

sklep spełnia wszystkie warunki. opis zgadza się z produktem. jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-09-04

ok

2017-09-03

Dobry

5 / 5 2017-09-01

Swietny produkt i Błyskawiczna dostawa. Polecam!

5 / 5 2017-08-29

Transakcja jak najbardziej prawidłowa. Polecam.

5 / 5 2017-08-28

Sklep godny polecenia, szybko i towar OK

2017-08-27

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2017-08-26

Super polecam błyskawiczne zakupy.

5 / 5 2017-08-26

Wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2017-08-20

Dobry sklep, polecam

5 / 5 2017-08-17

Sklep super. Transakcja przebiegła bez problemów. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka.

2017-08-15

Sklep bez zastrzeżeń

2017-08-11

Same plusy.

5 / 5 2017-08-08

Buty doszły szybko. Wszystko poszło dobrze. Dziekuje za realizacje. Pozdrawiam goraco cała ekipę sklepu!!

2017-08-03

Kupuję w sklepie Blancz już nie pierwszy raz i nie zawiodłam się. Tak powinny wyglądać wszystkie transakcje. Dziękuję bardzo i życzę zdrowych i wesołych Świąt całej załodze sklepu.:)

5 / 5 2017-07-31

super

5 / 5 2017-07-27

Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-07-15

super

5 / 5 2017-07-14

Super Sprzedawca. Szybka przesyłka, towar doskonałej jakości. Polecam sklep każdemu Klientowi.

5 / 5 2017-07-03

Super produkt z pewnością będę robiła zakupy! Dostawa błyskawiczna POLECAM!

2017-06-30

Bardzo dobra.

5 / 5 2017-06-28

OK

5 / 5 2017-06-26

wysylka szybka,

5 / 5 2017-06-23

sklep OK, polecam!

5 / 5 2017-06-15

POLECAM

2017-05-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-28

Polecam zakupy.

5 / 5 2017-05-25

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Szczerze polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-25

ok

2017-05-25

wszystko oki

5 / 5 2017-05-12

Polecam. Szybka przesyłka. Towar zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-05-07

POLECAM SERDECZNIE :) BARDZO PROFESJONALNA I SZYBKA OBSŁUGA SPRAWNY KONTAKT POMOCNA I RZETELNA OBSŁUGA REWELACYJNY SKLEP JESTEM MIŁO ZASKOCZONA:) POLECAM.... POLECAM.... POLECAM... :)

5 / 5 2017-05-06

rzetelna firma, sprawna i szybka wysyłka, miła współpraca

5 / 5 2017-05-05

szybka obsługa

5 / 5 2017-04-25

Profesjonalnie i szybko. Polecam

2017-04-25

GODNY POLECENIA

5 / 5 2017-04-18

Wszystko przebieglo bardzo szybko i bez zbednych komplikacji. Polecam. 10/10

2017-04-17

Pomimo małego nieporozumienia ze strony sklepu w realizacji zamówienia, po kontakcie telefonicznym nastąpiło natychmiastowe rozwiązanie problemu. Paczka dotarła ekspresowo, towar zgodny z opisem, sklep jak najbardziej godny polecenia!

5 / 5 2017-04-03

towar zgodny z opisem , super zakup, bardzo polecam

5 / 5 2017-03-26

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Gorąco polecam i pozdrawiam.

Rzetelne opinie o Blancz.pl

Blancz.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.blancz.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
508 777 352

Infolinia
-

Logowanie