Kategorie: / Pozostałe

Blaumarkt.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o Blaumarkt.pl
5 / 5 2019-03-15

szybko porozumiałem się odnośnie ceny zakupu odśnieżarki, po uregulowaniu należności przelewem odśnieżarka dotarła do mnie w ciągu 2 dni- to oceniam na przysłowiową piątkę. Ale jest trochę dżiegciu-nie otrzymałem karty gwarancyjnej.

5 / 5 2019-03-11

polecam sklep

2019-03-10

Realizacja transakcji wzorowa. Ewentualna nieścisłość rozwiązana na korzyść klienta.

2019-02-22

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-11

Świetny, szybki, bezproblemowy kontakt, dobra transakcja, polecam.

5 / 5 2018-12-27

nie mam żadnych zastrzeżeń, jestem zadowolony z obsługi, z produktu (dmuchawa do liści), oraz z czasu w jakim dotarła do mnie przesyłka, krócej mówiąc, jest bardzo dobrze.

5 / 5 2018-11-11

Same pozytywy! Polecam wszystkim :D

2018-09-30

Solidny partner, miło reagujący nawet na średnio miłe maile wywołane niewielkimi trudnościami z kontaktem. Internauto - cisza nie oznacza, że twoje zamówienie nie jest realizowane. Gdy milczą telefony napisz maila!

2018-09-05

Wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt, natychmiastowa przesyłka. Zamówiony towar zgodny z opisem, w dobrej cenie.

5 / 5 2018-08-31

Wszystko w porządku! Polecam

5 / 5 2018-08-16

Szybka i fachowa obsługa. Dodatkowo wynegocjowałem spory rabat na orbitrek BH Fitness FDC20. Przesyłka świetnie zabezpieczona. POLECAM

5 / 5 2018-08-12

Bardzo dobry kontakt. Szybka wysyłka. Wszystko załatwione szybki i profesjonalnie! Gorąco polecam!

2 / 5 2018-07-25

Złożyłam, zamówienie na huśtawkę, podczas składania zamówienia, Pan sprawdzał dokładnie czy towar jest dostępny, okazało się, ze jest i jest wysłany w przeciągu 24h. Po dwóch tygodniach nadal nic, ani huśtawki ani kontaktu ze strony sprzedającego. Po moich interwencjach Pan z którym rozmawiałam miał do mnie oddzwonić, czekałam 48h i nic... Teraz niestety Pan nie odbiera telefonu. Nikomu nie polecam, bardzo przykre doświadczenie. Teraz zastanawiam się co dalej zrobić z tą sprawą, gdzie to zgłosić.

5 / 5 2018-07-03

REWELACJA! OBSŁUGA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE! PRZESYŁKA SUPER EXPRES!!

2018-06-14

Nie zdziwcie się jeżeli zamawianego towaru nie otrzymacie, tzn. zamówienie nie zostanie przyjęte do realizacji bo towaru nie będzie na stanie (co jest unormowane w Regulaminie, którym zasłania się w takiej sytuacji sklep).

5 / 5 2018-06-08

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2018-05-19

Sklep godny polecenia, bardzo szybki kontakt, miła obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-12

Wszystko ok. Super kontakt. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-27

Polecam wszystkim takiego sprzedawcę.

2018-04-07

Zapytanie o interesujący mnie sprzęt wysłałam do dwóch sklepów. Nie dość, że Blaumarkt był szybszy (najpierw zadzwonili i odradzono mi wybrany towar proponując jednocześnie kilka innych w zbliżonej cenie, a następnie przesłano mi mailem linki do polecanych produktów). Osoba, z którą rozmawiałam była bardzo rzeczowa, komunikatywna i miła. Nie było żadnego problemu z realizacją zamówienia. Zamówiony towar został dostawczony w 3 dni robocze :). Pomoc sprzedawcy była nieoceniona.

2 / 5 2018-03-31

Absolutnie nie polecam nikomu! Złożyłam zamówienie na prezent dla najbliższych w tym sklepie. Po tygodniu czekania na paczkę, zadzwoniłam zapytać czy nie doszło do jakieś pomyłki przy składaniu zamówienia. Pan po drugiej stronie poinformował mnie, że produkt który zamówiłam TYDZIEŃ wcześniej jest niedostępny i nie dostanę go z pewnością przed świętami. Oczywiście nikt z obsługi sklepu nie uznał za stosowne, żeby mnie o tym poinformować , choć podanie adresu email jest oczywiście obligatoryjne przy składaniu zamówienia. Widać wystosowanie indywidualnej wiadomości do klienta zajmuje zbyt wiele czasu według polityki tej firmy. Jakbym sama nie zadzwoniła to bym nawet nie wiedziała, że wydałam pieniądze na rzecz która dostane w "czasie bliżej nieokreślonym". Stanowczo nie polecam.

2 / 5 2018-03-27

Ja także absolutnie nie polecam. Towar zamówiłam, zapłaciłam przelewem i trzeci tydzień na niego czekam. Nie odpowiadają na moje zapytania co z przesyłką. Totalna cisza z ich strony. Zdecydowanie nie polecam.

5 / 5 2018-03-11

Sklep w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-02-25

transakcja przebiegła pomyslnie, polecam!

5 / 5 2018-01-16

Sklep i obsługa 100% Towar wysłany szybko i zgodnie z umową Polecam wszystkim !!!

5 / 5 2018-01-10

Wszystko w najlepszym porządku polecam!

2017-12-22

Bardzo dobry kontakt.Bezproblemowe zakupy.Konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-12-10

ok

2017-12-08

Obsługa miła, realizacja błyskawiczna. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-23

Polecam obsługa fachowa sprzęt ok. i wszystko na czas.

5 / 5 2017-11-17

SZybko , profesjonalnie , rzetelnie!!!

2017-11-08

godny polecenia

5 / 5 2017-11-07

Transkacja przebiegła prawidłowo, nie mam zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-10-30

szybka obsługa, wszystko zgodne z opisem, bezproblemowy kontakt

2017-10-19

Ogromny pozytyw!!

2017-08-14

Łóżko kupione za dobrą cenę, przyjechało przed terminem, wszystko działa, kontakt ze sklepem "na bieżąco", czego więcej chcieć?

5 / 5 2017-06-12

Super obsługa, odpowiedź na maila nawet w weekendy :) Możliwość targowania ceny ;) Produkt jaki polecam Bieżnia THORN CRUISER

5 / 5 2017-06-04

Wszystko w porządku. Miła i fachowa obsługa. Polecam jak najbardziej sklep blaumarkt

5 / 5 2017-05-27

Bardzo polecam.

5 / 5 2017-04-30

Sklep oceniam dobrze, polecam

5 / 5 2017-04-22

Wszystko ok/ polecam profesjonalna obsłiga szybka przesyłka ogólnie warty polecenia

1 / 5 2017-04-18

TRAGEDIA!! zamówiłem produkt 10.07, dzisiaj jest 27.07 ! Dzwonie sam do nich, po czym słyszę, ze Producent miesiac temu wycofał z obiegu ten produkt i muszą anulować zamówienie. Prawie 3tyg. czekania, zero kontaktu z ich strony

Rzetelne opinie o Blaumarkt.pl

Blaumarkt.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.blaumarkt.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie