Kategorie: / Dom

Blekitnalazienka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Blekitnalazienka.pl
2019-03-19

Spory asortyment macie w tym sklepie i to w różnych cenach. Każdy coś dla siebie znajdzie. A oprócz tego bardzo rzetelne podejście do wysyłki. wszystko na czas i dobrze opakowane.

5 / 5 2018-10-03

polecam, bardzo fajny sklep, dobrze wyposażony a transakcje przebiegają bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-16

Zamówiłam zlew i wannę. Jestem w pełni zadowolona, wszystko dotarło w jednym kawałku i w miare szybko. Sklep ok

5 / 5 2018-08-06

Fajny sklep, przejrzysty wygląd. Produkty dobrze opisane dlatego wiadomo co sie kupuje. dostawa szybka i bezproblemowa. produkt dotarł cały. polecam

5 / 5 2018-06-28

Kupiłam baterię do zlewu kuchennego i właśnie zlew. Jestem zadowolona z tego jak działa ten sklep. Sporo asortymentu, szybka i konkretna obsługa. tak trzymać

5 / 5 2018-06-19

polecam, uda i szybka transakcja, towar w całości!

5 / 5 2018-06-07

Zdecydowanie przyjemne zakupy, szybkie, intuicyjne.

2018-05-18

fajne zakupy, sprawnie poszły i dobrze opakowana przesyłka - wszystko w całości dotarło. porządny sklep

2018-05-10

Produkty dobrej jakości, transakcja pomyślna, wysyłka dobrze opakowana i nieuszkodzona. przyjemne i bezproblemowe zakupy

2018-03-02

sklep bardzo fajny, miła i pomocna bardzo obsługa! fajnie!

5 / 5 2018-02-18

Paczka szybko dotarła do mnie, tak jak mi obsługa obiecała. Bardzo terminowy i rzetelny sklep

5 / 5 2017-12-01

nie mam zastrzeżen. Towar zgodny z opisem, dość szybka wysyłka, wszystko dobrze zapakowane. Chętnie kupię coś jeszcze w tym sklepie jak będzie potrzeba :)

5 / 5 2017-06-30

Całkiem przyjemny i dobrze skonstruowany sklep. Duży wybór produktów,szybka dostawa. Miłe i dobrze wykonane zakupy

2017-06-19

Zdecydowanie polecam! Wysyłka błyskawiczna i praktycznie wszystko można znaleźć!

5 / 5 2017-04-16

Jet jak najbardziej ok, towar wysłany szybko, bezproblemowo, przyszło wszystko, co zamówiliśmy, dobrze opakowane.

Rzetelne opinie o Blekitnalazienka.pl

Blekitnalazienka.pl

Siedziba
Luboń

WWW
http://www.blekitnalazienka.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie