Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bliskatobie.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bliskatobie.pl
5 / 5 2019-03-09

Szeroki asortyment, sprawna realizacja zamówienia, produkty wysokiej klasy. Polecam

5 / 5 2019-03-05

Jestem bardzo zadowolona. Szybka przesłka, towar pierwsza klasa.

5 / 5 2019-03-03

Błyskawiczna przesyłka, bardzo dobry kontakt, fachowa, konkretna obsługa i olbrzymi wachlarz produktów. Gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-02-18

szybka wysyłka, kontakt z obsługą bez uwag

5 / 5 2019-02-15

szybko sprawnie,kolejny raz jestem zadowolona

5 / 5 2019-01-29

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam serdecznie!

5 / 5 2019-01-17

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-01-15

Serdecznie dziękuję za przesyłkę. Solidnie, ekspresowo, profesjonalnie!

5 / 5 2019-01-09

Szybka i profesjonalna obsługa klienta.Fachowa i szybka pomoc w doborze rozmiaru.Ocena bardzo wysoka.

5 / 5 2018-12-25

Bogaty asortyment, towar dobrej jakości, szybka realizacja zamówienia, polecam.

5 / 5 2018-12-23

to już moje kolejne zakupy w sklepie,za każdym razem produkt zgodny z opisem,dobry kontakt ze sklepem.Aby wszystkie sklepy internetowe były prowadzone w tak profesjonalny sposób.

5 / 5 2018-12-17

Wszystko w najlepszym porządku. Sprawna i szybka realizacja zamówienia. POLECAM!

5 / 5 2018-12-09

Produkt wysłany bardzo szybko zgodny z opisem Polecam!

2018-12-02

Bardzo dobry sklep, jakość produktów, obsługa, przesyłka - oceniam bardzo dobrze

5 / 5 2018-11-08

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-11-05

Szybka dostawa, dobry towar, polecam.

5 / 5 2018-11-01

Super sklep, polecam.

5 / 5 2018-10-24

Jestem zadowolona. w sklepie jest duży wybór, dobre ceny w stosunku do konkurencji. Można tu zaopatrzyć całą rodzinę. Jedyny minus to brak niektórych zdjęć przy wyborach modeli. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-10-12

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, towar zgodny z oferta, szybka realizacja zamówień. Polecam ten sklep wszystkim ceniącym profesjonalizm.

5 / 5 2018-10-09

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-09-10

Transakcja przebiegła szybko i bez problemów. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-09-03

Bardzo miła obsługa, świetny kontakt i ekspresowa wysyłka! Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo pozytywna. Kontakt mailowy bardzo dobry. Dostawa szybka. Produkty zgodne z oczekiwaniem. POLECAM!

5 / 5 2018-08-29

Sklep OK

5 / 5 2018-08-28

Wszystko w najlepszym porządku. Przemiła obsługa i ekspresowa przesyła :o)! Gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-23

Transakcja przebiegła dobrze. Polecam

5 / 5 2018-08-04

Bezproblemowe zakupy, cały czas aktualne informacje o statusie zamówienie. Polecam!

5 / 5 2018-07-29

Wszystko jak najbardziej OK - szybka wysyłka, bardzo dobry dobry kontakt, towar dobrej jakości za rozsądną cenę. Fajnie, że mają opcję paczkomatów, bardzo lubię z nich korzystać.

2018-07-26

Bardzo miła obsługa.

2018-07-17

Ekspresowy kontakt ze sklepem!

5 / 5 2018-07-12

Szybko, sprawnie zrealizowane zamówienie. Niskie ceny. Polecam

5 / 5 2018-07-08

Sklep ma fajną, dużą ofertę. Produkty jakościowe.Jestem bardzo zadowolona z wyboru.

2018-06-25

Cieszę się, że istnieją takie sklepy, gdzie można ubrać puszystą osobę w coś dobrego gatunkowo. W mojej okolicy nie ma takich sklepów, więc tym bardziej jestem wam wdzięczna za zakup. Pidżama ekstra, moja mama jest zachwycona!

5 / 5 2018-06-21

Zamówione produkty dochodzą szybko, są odpowiednio zapakowane oraz zgodne z przedstawionymi opisami i zdjęciami. Jestem zadowolona z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-06-18

POLECAM TEN SKLEP

5 / 5 2018-05-29

Ponownie korzystam z usług sklepu.Jest bardzo szybko, profesjonalnie, zgodnie z założonym zamówieniem. Serdecznie dziękuję. Polecam !!!

5 / 5 2018-05-19

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Jak najbardziej polecam !!! Dziękuję za transakcję i pozdrawiam! :)

5 / 5 2018-05-13

Sklep godny polecenia. Szybko, łatwo, zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-05-04

wszystko ok

5 / 5 2018-05-04

Szybka wysyłka, szeroki asortyment produktów, atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-05-02

Błyskawiczna wysyłka+ super kontakt = obsługa profesjonalna. polecam wszystkim z pełną odpowiedzialnością!!!

5 / 5 2018-04-20

Polecam zakupy w tym sklepie, strona czytelna, w trakcie realizacji zamówienia jest kontakt ze sprzedającym, bardzo szybko odpowiada na maile, realizacja szybka, towar zgodny z zamówieniem i dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalna i miła obsługa. To już kolejny zakup w tym sklepie i jak zawsze bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2018-04-03

Jestem zadowolony z dokonanego zakupu. Szybka i sprawna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-01

Dobry kontakt ze sklepem, szybko zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem. Polecam.

2018-04-01

Sprawna realizacja zamówienia. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2018-03-26

Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-03-25

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Szybka przesyłka, miły kontakt, produkt taki jak opisano. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-09

Polecam, szybka wysyłka i wszysko na najwyzszym poziomie

5 / 5 2018-03-03

Bardzo szybka wysylka i mila obsluga polecam sklep innym kupujacym

2018-03-02

poprawna transakcja

2018-02-16

Sklep posiada to czego potrzebuję najbardziej! Biustonosze o najtrudniej dostępnych rozmiarach w bardzo przystępnych cenach. Dodatkowym plusem są polskie produkty, wspierajmy polski biznes.

5 / 5 2018-02-05

super , polecam

2018-02-02

Wszystko w porządku!

5 / 5 2017-12-28

polecam

5 / 5 2017-12-26

Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-16

Polecam :)

5 / 5 2017-11-26

super

5 / 5 2017-11-23

Bielizna zgodna z opisem w orginalnych kartonikach.Jedną rzecz musiałam zwrócić gdyż rozmiar był za duzy a mniejszego nie było.Zwrot kosztów nastąpił po tyg.Polecam ten sklep sama też zamierzam dalej robić tu zakupy.

2017-11-19

Bardzo udany zakup. Bardzo udana i sprawna wymiana towaru na mniejszy rozmiar.

5 / 5 2017-11-16

Transakcja przeszła pomyślnie ,zamówiony towar przyszedł bardzo szybko.Polecam.

2017-11-11

Zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-08

świetny sklep, bezproblemowe zamawianie i dostawa, polecam!

5 / 5 2017-10-19

Dobry i bardzo szybki kontakt z klientem, szybka realizacja zamówienia. Jeden mały minus - zamówiłam rzecz, która była dostępna w sklepie, a okazało się, że jej nie ma. Na szczęście od razu zaproponowano mi inna, podobną. Polecam!

5 / 5 2017-10-18

Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-16

zamówiłam pończochy, towar dokładnie jak na zdjęciu, dotarł do mnie w ciągu tygodnia Super jest to że potwierdzenie zamówienia i informację o sposobie jego realizacji otrzymywałam ma maila Polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-14

bardzo miła i szybka obsługa-Polecam.

5 / 5 2017-10-11

Sklep godny polecenia! Ja z pewnością będę kontynuować odwiedzanie stronki i zakupy. Zamówiłam torbe, z przesylka z granicę - cała transakcja - błyskawiczna i bezproblemowa. Informacja o statusie wysyłki na bieżąco. Torba - taka jak na zdjęciach i w opisie - super. Naprawdę sklep gody zaufania i polecenia!

5 / 5 2017-09-30

Jestem zadowolona z przebiegu realizacji zamówienia. Przesyłka miała przyjść listem ekonomicznym i przyszła.

5 / 5 2017-09-21

POLECAM!

5 / 5 2017-09-19

Świetny kontakt mailowy informujący o stanie zamówienia, szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Polecam!

5 / 5 2017-09-19

zamówienie zrealizowano bardzo szybko i sprawnie . Dziękuję też Pani ,która bardzo konkretnie pomogła mi dobrać rozmiar ,bardzo dziękuję za miłą obsługę .nie było trudno rozpakować kilka szlafroczków i wymierzyć dokładnie w biuście i biodrach. Jestem bardzo zadowolona , polecam wszystkim .

5 / 5 2017-09-02

pozytywna

5 / 5 2017-08-24

udana, szybka transakcja, towar zgodny z zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-08-18

polecam

5 / 5 2017-08-12

Wszystko OK, towar dobry jakościowo. Jedyny minus to potwierdzanie zamówienia (link do klikniecie otrzymuje sie w mailu). Przegapiłam tego maila i mimo, że napisałam jak bardzo zależy mi na szybkiej wysyłce towar zamówiony w czwartek był wysłany w poniedziałek (liczyłam na wysyłkę w piątek).

5 / 5 2017-08-08

bardzo szybka realizacja zamówienia, można zamawiać przez paczkomat

5 / 5 2017-08-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka dostawa. Zamówiony towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-23

super ! szybko, najtaniej na rynku i bezproblemowo

5 / 5 2017-07-23

polecam

5 / 5 2017-07-20

Jestem bardzo zadowolona z usługi i zakupionego produktu. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-19

Szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-07-04

szybka realizacja zamówienia. jestem b. zadowolona

5 / 5 2017-07-01

Polecam sklep w 100%. Towar zgodny z opisem i szybka wysyłka :)

5 / 5 2017-06-23

Miło, szybko i przyjemnie

5 / 5 2017-06-22

Świetny kontakt ze sklepem, szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-06-20

Wszystko przebiegło pomyśnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-10

Jestem bardzo zadowolona. Wysyłka szybka, kontakt z sprzedawca bezproblemowy, a produkty zgodne z opisem i wysokiej jakości. POLECAM !!

2017-06-06

bardzo dobry

5 / 5 2017-06-04

Szybko,sprawnie polecam sklep.

5 / 5 2017-05-20

bardzo fajny sklep, szerokaoferta i przystepne ceny. jestem bardzo zadowolona z niego

5 / 5 2017-05-04

Bardzo dobra szybka obsługa, polecam

5 / 5 2017-05-01

przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka i sprawna dostawa. polecam

2017-04-30

bardzo dobra

5 / 5 2017-04-12

Super.

5 / 5 2017-03-31

Transakcja na najwyższym poziomie ,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem .W jednym sklepie kupiłam wszystko czego szukałam

2017-03-31

bardzo dobry

5 / 5 2017-03-27

Polecam :)

Rzetelne opinie o Bliskatobie.pl

Bliskatobie.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bliskatobie.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie