Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Blueapple.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Blueapple.pl
2018-11-21

Bardzo dobry kontakt via e-mail, blyskawiczna realizacja zamowienia - czego chciec wiecej?

5 / 5 2018-11-18

W kilkia minut po dokonaniu zamówienia skontaktował się ze mna sprzedawca. Bez problemów przystał na moje warunki odbioru przesyłki. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-16

Szczerze polecam zakupy w perfumerii blueapple produkty są napewno oryginalne trzymają sie długo, szybka przesyłka jest również dużym atutem

5 / 5 2018-08-22

Zakupiłem perfumy po raz pierwszy w internecie, jestem w pełni zadowolony, szybka realizacja ,oryginalne produkty, mozna im zaufać !!!

5 / 5 2018-08-12

Super perumy,szybka paczka, pełen profesjonalizm!!!

5 / 5 2018-07-24

szybko sprawnie niedrogo i o to chodzi

5 / 5 2018-05-02

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja transkacji. Dziękuję - POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-01

Polecam gorąco sklep, perfumy oryginalne, szybka i fachowa obsługa. Polecam jak najbardziej, po co przepłacać!!!!

5 / 5 2018-03-03

Zakupy ok.Dostawa na czas.Dbają o klienta.Polecam.

2017-10-14

same dychy o czymś świadczą ;) napewno skorzystamy ponownie. Bardzo doby kontakt tel. & e-mailowy.

1 / 5 2017-08-12

5 sierpnia zamówiłam wodę po goleniu. 21 września po wysłaniu maila, dowiedziałam się, że moje zamówienie zostało skasowane. NIKT MNIE WCZEŚNIEJ O TYM NIE INFORMOWAŁ. Sklep ten nie spełnia żadnych standardów. Po raz pierwszym mam do czynienia z tak nieprofesjonalną obsługą

5 / 5 2017-08-09

Wspanialy kontakt z klientem via e-mail, natychmiastowa realizacja zamowienia, estetyczne i solidne opakowanie. Jednym slowem profesjonalizm! Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z uslug Blue Apple. Dziekuje serdecznie.

5 / 5 2017-07-25

Świetny kontakt! Przesyka byskawiczna, bardzo dobrze zapakowana ;-) Perfumki w najniższej cenie w wyszukiwarkach ;-) POLECAM

5 / 5 2017-07-01

Sklep bardzo profesjonalny zamówienie zrealizowane szybko ,nie trzeba czekac,mila obsluga

5 / 5 2017-05-06

"Splendor" Elizabeth Arden. Długo szukałam, dobra cena, szybki kontakt.Przesyłka dotarła nienaruszona.Polecam!

Rzetelne opinie o Blueapple.pl

Blueapple.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.blueapple.pl

Email
[email protected]

Telefon
601372612

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie