Kategorie: / Dom

Bluearts.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Bluearts.eu
5 / 5 2019-03-09

Miły kontakt z obsługą sklepu, bieżąca informacja o realizacji zlecenia, pewnośc i bezpieczeństwo. Bardzo atrakcyjne ceny. Polecam serdecznie

5 / 5 2019-01-23

Jestem pod wrażeniem,świetny kontakt,wyrozumiałość i dostosowanie siędo potrzeb klienta,szybkość dostawy. Wszystkim z czystym sumieniem POLECAM ten sklep.

5 / 5 2019-01-18

szybka realizacja , konkretne odpowiedzi

5 / 5 2018-11-15

Sklep bardzo przyjazny, profesjonalny i szybki.

3 / 5 2018-10-22

Po dwóch tygodniach oczekiwana na towar zrezygnowałem, mnożące się po drodze problemy w stylu towar się wyprzedał, czekamy na dostawę, dostawca nie przyjechał, kurier był, ale pana nie było, przyślemy za dwa dni itp. Dostarczanie przesyłek do klientów w sposób mocno amatorski jakiś Pan jeździ samochodem i rozwozi towar, ale tylko jak ma czas (koniecznie należy w zamówieniu napisać, o której Państwo bywacie w domach ja nie dopełniłem tego obowiązku i Pan rozwożący był zdziwiony, że jestem o 15 tej w pracy a on nie ma czasu i przyjedzie za 2 dni (odległość od mojego domu do tej firmy to 8 km). Szczerze Odradzam szkoda czasu.

3 / 5 2018-10-04

Sklep wysłał zamówiony przeze mnie towar w inne miejsce. Sama musiałam dopytywać o czas realizacji. Finalna dostawa produktu na bardzo niskim poziomie - kurier nie chciał dostarczyć produktu na zamówiony adres, pytał czy mogę wyjść przed budynek pomimo iz dostawa była bardzo czytelnie opisana - nawa firmy i numer pietra. kurierem był podobno właściciel firmy- kultura osobista tego Pana pozostawia wiele do życzenia. Nie dostałam nawet przy odbiorze potwierdzenia realizacji zamówienia. Szczerze odradzam!

2018-09-30

Miła i rzeczowa obsługa. Dobre ceny. Elastyczność i dopasowanie do klienta, nawet w przyp. niestandardowych zamówień. Kompetentnie i fachowo. Zwł. obsługę - w osobie miłej p. Kasi - śmiało mogę polecić każdemu.

5 / 5 2018-09-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, kupilam szklane drzwi do prysznica, doszly całe, niedrogo i nie czekałam długo.

5 / 5 2018-08-25

Jestem zadowalona z zakupów dokonanych w sklepie Bluearts. Szybka realizacja zamówienia oraz miła obsługa - godne polecenia.

2018-08-11

Bardzo dobry i miły kontakt. Wszystko sprawnie i na czas. Bardzo dobre ceny.

5 / 5 2018-07-13

Miła obsługa,szybka realizacja zamówienia,towar zgodny z opisem

2018-06-29

Mogę z czystym sumieniem polecić sklep. Umywalka, którą zamówiłem została uszkodzona w trasporcie, sklep wymienił ją na inną bez żadnych problemów. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny, duże kompetencje, znajomość terminów i branży.

5 / 5 2018-06-23

Kompetentna,miła obsługa, towar który zamówiłam był taki jaki chciałam, realizacja zamówienia była bardzo szybka, jestem bardzo zadowolona, polecam ten sklep.Gdy będę jeszcze coś kupować na pewno skorzystam z ich uslug.

2018-04-29

Witam wszystkich kupujących. Jeżeli chodzi o obsługę klienta to do momentu zakupu towaru była bardzo dobra. Towar jednak dotarł uszkodzony i od tego momentu zaczeły się problemy! Nie ukrywam moją winą było nie sprawdzenie przesyłki od razu, odbierali ją bowiem robotnicy na budowie. Dopiero po miesiący przy montażu wyszła poważna wada. W skrócie: brak możliwości zwroty i tym samym wymiany, brak jakiegokolwiek upustu (jedynie darmowy transport podczas którego najprawdopodobniej się to stało) i nigdy nie oddzwoniono do mnie z informacją co dalej pomimo zapewnień ! Suma sumarum: proponuję innym sklep lub od razu sprawdzać otrzymany towar. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-20

szybko sprawnei bez problemu, negocjować można a to lubie :))pozdrawiam Panią Kasię dziekuje za profesjonalizm w obsłudze

5 / 5 2018-03-15

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

2018-02-27

Wszystko zrealizowane w terminie i dostarczone bez szwanku na miejsce. Dobry kontakt telefoniczny i dobra jakość obsługi.

5 / 5 2018-01-28

SZybko i sprawnie, bez opóźnień. Ceny bardzo przystępne, np. ta sama armatura wannowa, która w innym sklepie kosztowała 1400 zł, w Blue Arts - 700 zł. Jedyny minus to oznakowanie siedziby - trzeba mieć dobre oko i wolno jechać, żeby nie ominąć.

5 / 5 2018-01-16

super kontakt, przedmiot zgodny z opisem szybka dostawa- wzorowo

5 / 5 2017-12-26

Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Można się poczuć jak wyjątkowy klient. Długi czas dostawy ale produkt sprowadzany był z Włoch.

5 / 5 2017-11-17

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szczególne ukłony dla Pani Kasi, która cierpliwie i z uśmiechem wszystko mi tłumaczyła. Żałuję tylko, że dopiero pod koniec remontu łazienki trafiłam do tego sklepu.

5 / 5 2017-11-12

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Indywidualne podejście i pomoc. Konkurencyjne ceny. Zamówiony przedmiot dotarł w miarę szybko w dobrym stanie. Polecam.

5 / 5 2017-11-01

Polecam zakupy w tym sklepie!. Szeroki wybor produktow, doskonaly kontakt, fachowe porady, przystepne ceny a przy wiekszych zamowieniach sklep daje mozliwosc ich negocjacji. Zamówienie dotarło we wczesniej ustalonym terminie. Duży pozytyw!

5 / 5 2017-10-20

Dobre ceny i dostepnosc, bardzo mila obsluga, polecam!

5 / 5 2017-09-16

Miła i kompetentna obsługa , szybko sprawnie i bezboleśnie.

5 / 5 2017-07-22

Bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2017-07-15

Szybko profesjonalnie i rzetelnie.

5 / 5 2017-07-03

Trzy razy dzwoniłem za fakturą. Poza tym OK.

5 / 5 2017-04-22

Polecam. Towar I klasa. Szybka realizacja.

5 / 5 2017-04-08

Duży pozytyw. Sprzedający bardzo angażują się by klient dostał to czego oczekuje. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Bardzo dobry towar po naprawdę okazyjnej cenie. Gorąco polecam!!

Rzetelne opinie o Bluearts.eu

Bluearts.eu

Siedziba
JANKI

WWW
http://bluearts.eu

Email
[email protected]

Telefon
022 497 1152

Komórka
0663 843 788

Infolinia
-

Logowanie