Kategorie: / RTV

Blueaudio.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Blueaudio.pl
5 / 5 2019-03-05

SUPER MEGA WIELKI POZYTYW ZA POZIOM OBSLUGI !!! JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!

5 / 5 2019-01-30

Sklep jak dla mnie-rewelacja! Bardzo dobry, szybki kontakt telefoniczny, mailowy, możliwość negocjacji ceny, korzystna sprzedaż ratalna, no i towar pierwsza klasa, renomowanych firm. Jak kupować dobry sprzęt grający to tylko w BLUEAUDIO. Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-12-22

Polecam ten sklep. Bardzo dobry kontakt, dbanie o klienta oraz fachowa porada i obsługa.

2 / 5 2018-10-27

Dawno temu zakupiłem w blueaudio USHER V-601, cena byla z 200 niższa niż u konkurencji więc się skusiłemi wziałem na raty. Wszystko zostało załatwione szybko. Paczke odebrał od kuriera moj tata i nie sprawdził zawartosci ale nikt niepodejzewal ze w oryginalnym opakowaniu cokolwiek niedobrego sie moze przytrafic. W ten sam dzien zorientowalem sie ze jedna z kolumn ma wgnieciony naroznik ( góra, przód jak na złość). Zglosilem to do firmy blueaudio. Zalatwili sprawe z kurierem, ten przyszedl spisal co trzeba i po jakims czasie dowiedzialem sie ze "sprzet byl transportowany w nieoryginalnym opakowaniu) - bzdura totalna, mam to opakowanie na 100% jest org. Firma blueaudio miala skierowac sprawe na droge sadowa ale tu kontakt sie juz urwal. Wypielo si na mnie blueaudio i firma kurierska. Dzisiaj tak sobie mysle ze te glosniki mogly juz tak wygladac od "nowosci" czyli od momentu spakowania w firmie blueaudio ale to tylko moje domysły. nie polecam

5 / 5 2018-09-21

The jest of the best! Jak by wszystkie sklepy miały taką obsługę to Świat był by piękniejszy. Dziękuję i polecam!

5 / 5 2018-06-26

Zakupy w blueaudio zrobiłem już kolejny raz i stwierdzam że obsługa jest absolutnie profesjonalna i zaangażowana. Dzisiaj trudno o miejsce w którym ci nie wcisną czegoś zalegającego w magazynie. Fantastyczni ludzie na właściwym miejscu. Polecam!!!

5 / 5 2018-04-13

Jestem bardzo zadowolony z pomocy w doborze zestawu przez obsługę sklepu. Fachowa wiedza i profesjonalna obsługa rzuca się na pierwszy plan. Firmę blueaudio polecam każdemu!

2018-04-10

Fajny sklep, duży wybór marek i znakomita wiedza sprzedawców. Można polecić każdemu kto chce być miło obsłużony. Zakupiony sprzęcik gra rewelacyjnie.

5 / 5 2018-03-25

Bardzo fachowa obsługa. Szybki termin realizacji. Możliwosc swobodnej rozmowy z cierpliwym i kompetentnym właścicielem sklepu. Sprzęt super, godny polecenia. Przesyłka bardzo szybka. Wszystko sprawnie. Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam BLUEAUDIO. Myślę że jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-19

Panie Andrzeju bardzo dziękuję za fachową poradę i obsługę. Życzę Państwu jak najwięcej zadowolonych klientów a ja dołączam się do tej grupy. Pana sklep już poleciłem kolegom, ale z miłą chęcią sam będę wracał.

5 / 5 2017-08-21

Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do klienta. Jakość na najwyższym poziomie. Kolejny zakup audio tylko w salonie blueaudio.pl

2017-08-11

Panie Andrzeju dziękuje za finalne zbudowanie systemu jak na moje doświadczone ucho, na wysokim poziomie. Jestem Pewien, że moi znajomi również będą Pana klientami. Będę jeszcze wracał...

5 / 5 2017-07-14

Jeden z niewielu sklepów w tej branży, gdzie ludzie znają się na swoim fachu. Dobór kolumn w moim przypadku to strzał w 10. Z pełną stanowczością polecam. W tabeli poziom obsługi brakuje skali.

5 / 5 2017-07-13

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Doskonały kontakt telefoniczny oraz za pośrednictwem e-mail. Błyskawiczna realizacja transakcji i dostawy przedmiotu. Zrobię tam zakupy jeszcze nie raz! Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-28

Duży wybór sprzetu i bardzo profesjonalne podejście. Doradzili, kupiłem, przywieźli, podłączyli. Wreszcie firma z wzorcami zachodnimi.

Rzetelne opinie o Blueaudio.pl

Blueaudio.pl

Siedziba
Łomża

WWW
http://blueaudio.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie