Kategorie: / Film i Muzyka

Bluedvd.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o Bluedvd.pl
1 / 5 2023-01-08

Po kontakcie odnośnie dostępności produktu sklep podniósł szybko cenę o ponad 50%. Porażka

1 / 5 2022-08-16

Porażka

Kontakt porażka, czekam już tydzień na odpowiedź! Żyjecie tam w ogóle???

5 / 5 2019-03-21

Super, szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep.

5 / 5 2019-03-12

Świetny sklep, polecam!

4 / 5 2019-03-08

Wszystko OK, ale zapowiedzi mogły by być wysyłane dzień przed, by w dniu premiery były u klienta.

5 / 5 2019-03-06

Jak zwykle bardzo szybka wysyłka..Płyty solidnie zapakowane.Wszystko ok.Polecam.

5 / 5 2019-03-03

PEŁEN PROFESJONALIZM , POLECAM KAŻDEMU , 1000 % SATYSFAKCJI , IDEALNY SPRZEDAWCA , POLECAM .

5 / 5 2019-02-26

Wszystko OK

5 / 5 2019-02-24

GORĄCO POLECAM

4 / 5 2019-02-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko odbyło się sprawnie.

5 / 5 2019-02-15

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-02-09

Everything was OK

4 / 5 2019-02-02

Jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-29

Zamówiłem film z poza polskiej dystrybucji. Trwało to kilka dni. Na pewno to nieostatni film 4K UHD, który kupię w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-28

wszystko w najlepszym porzadku

5 / 5 2019-01-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawnie i szybko towar bardzo dobrze zabezpieczony

5 / 5 2019-01-18

jak zwykle szybko i profesjonalnie

4 / 5 2019-01-14

Polecam

4 / 5 2019-01-12

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2019-01-10

Fantastyczne

5 / 5 2019-01-09

Duży wybór tytułów. Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Very good thank you!

5 / 5 2019-01-05

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kolejny udany zakup w sklepie bluedvd.pl

5 / 5 2019-01-04

Konkurencyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Jeżeli potrzebuję jakiejś pozycji wracam do tego sklepu.

4 / 5 2019-01-01

Bardzo dobra komunikacja z klientem, realizacja trwała kilka dni, ale znaleźli filmy których w innych sklepach kupić nie mogłem. To mój pierwszy zakup, z pewnością wrócę.

5 / 5 2018-12-24

Szybko i sprawnie, wszystko zgodnie z opisem :)

5 / 5 2018-12-20

Wszystko jak zwykle szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2018-12-18

Od zawsze zamawiam w BLUEDVD i jeszcze nigdy się nie zawiodłem! Prawdziwi profesjonaliści!

5 / 5 2018-12-10

Super

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalna obsługa , Polecam każdemu sprzedającego .

5 / 5 2018-11-27

Polecam. Sklep posiada interesującą i unikatową ofertę.

4 / 5 2018-11-26

Zakup zgodny z zamówieniem.Szkoda że zamówienie złożone do godz.12 nie zostało przekazane kurierowi tego samego dnia, co spowodowało, że zamówiony towar w czwartek otrzymałem w poniedziałek.

5 / 5 2018-11-19

Płyta solidnie zapakowana. Szybka dostawa. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam każdemu. 100% pozytyw!

5 / 5 2018-10-24

Gorąco polecam

4 / 5 2018-10-21

Mimo wakacji, szybko i sprawnie, cenny odbiegają trochę w górę od innych sklepów Intern. Ale nie jest to aż taka różnica, za to duży wybór i dobra obsługa

5 / 5 2018-10-18

Szybko, sprawnie, filmy w dobrych cenach ale koszty przesyłki nieco za wysokie. Paczkomat i 12 zł? Lekka przesada.

5 / 5 2018-09-30

Kupuję w tym sklepie od lat. Towar zawsze zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-09-25

I will buy again!

4 / 5 2018-09-23

paczki zgodne z zamuwieniem polecam

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Produkt dostarczony bez usterek.

5 / 5 2018-09-20

Wszystko szybko sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-09-19

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-09-04

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2018-08-26

extra asortyment

5 / 5 2018-08-25

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-08-24

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-23

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-08-20

Gorąco polecam

5 / 5 2018-08-14

wszystko w porządku

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam sklep.

4 / 5 2018-07-28

Szeroki asortyment oferowanych produktów i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-25

Często kupuję płyty. Dobry Sklep.

5 / 5 2018-07-17

Szybkosc realizacji na 5 przsylka doreczona z dnia na dzien

5 / 5 2018-07-10

Obsługa klienta ,szybkość realizacji na 6+ super sklep polecam

5 / 5 2018-07-10

Pozytywna

5 / 5 2018-07-08

wszystko OK szybko i sprawnie

4 / 5 2018-07-06

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-07-03

Bardzo profesjonalny sklep. POLECAM.

3 / 5 2018-06-28

W porządku, po kontakcie telefonicznym wręcz idealnie.

5 / 5 2018-06-27

Szybka wysyłka. Szeroki asortyment. Polecam.

5 / 5 2018-06-25

Pełny profesjonalizm .

5 / 5 2018-06-15

Perfect...

5 / 5 2018-06-12

Polecam sklep. Wszystko sprawnie poszło. Przesyłka mimo zblizajacych sie swiat dotarła.na.miejac. Bardzo dziekuje.

5 / 5 2018-06-11

Polecam robić tu zakupy

5 / 5 2018-06-11

Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-06-10

Super

5 / 5 2018-06-08

Polecam serdecznie ;)

5 / 5 2018-06-07

Super sklep. Polecam.

5 / 5 2018-06-03

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-06-03

Ok. Polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam sklep

2018-05-28

Czas realizacji zamówienia jest niezgodny z terminem na stronie sprzedawcy

5 / 5 2018-05-18

Jak zwykle bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-05-16

Polecam

4 / 5 2018-05-05

pełna satysfakcja

4 / 5 2018-04-19

Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Pełna satysfakcja. Dziękuję. Napewno jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.

5 / 5 2018-04-01

Jak najbardziej polecam sklep

5 / 5 2018-03-31

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-23

Polecam .

5 / 5 2018-03-19

Bardzo profesjonalna obsluga. Bardzo polecam ten sklep.

4 / 5 2018-03-17

wszystko ok.

5 / 5 2018-03-12

Polecam gorąco! Błyskawiczna wysyłka! Paczka dotarła na drugi dzień od złożenia zamówienia ! :)

4 / 5 2018-03-01

Wszystko w jak najlepszym porzadku.

5 / 5 2018-02-13

Polecam w 100%

5 / 5 2018-01-31

Jest super

5 / 5 2018-01-31

Bardzo szybka dostawa. Polecam .

5 / 5 2018-01-30

Polecam

5 / 5 2018-01-27

same superlatywy

5 / 5 2018-01-19

Wspaniały wybór filmów rewelacja

4 / 5 2018-01-17

Kupuje tym w sklepie internetowym od kilku lat i jestem zadowolony. Trudno ocenić szybkość realizacji zamówień gdyż niektóre zamawiane pozycje są dopiero w zapowiedziach przedpremierowych. Namawiam do zakupów.

4 / 5 2018-01-17

zapłaciłem za przesyłkę priorytetową poczta polska , a przesyłka nadana została kurier 48 poczta polska , zamiast dostać na drugi dzień dostałem trzy dni później.

5 / 5 2018-01-16

Błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-12

Transakcja błyskawiczna, odbiór w paczkomacie dwa dni od zakupu. Towar zgodny z opisem. Najlepszy sklep z filmami, tylko tutaj mieli tą pozycje :)

5 / 5 2018-01-06

szybka profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-30

brak dostawy co do oceny

4 / 5 2017-12-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-26

Polecam zakupy w bluedvd jq na pewno nie raz jeszcze u nixh zawitam

4 / 5 2017-12-24

Bardzo dobry sklep polecam

5 / 5 2017-12-22

Polecam ten sklep gorąco

5 / 5 2017-12-16

Szybko sprawnie i profesjonalnie polecam

5 / 5 2017-12-15

Kolejny zakup od Bluedvd.pl.Poprzednie zakupy udane w 100%.Tym razem niestety bluray steelbook delikatnie uszkodzony,posiada lekkie wgniecenie psujące troche bardzo ładną całość.Paczka nie posiadała najmniejszych nawet uszkodzeń,więc pudełko musiało być uszkodzone przed spakowaniem.

5 / 5 2017-12-11

Sklep działa profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-14

wszystko ok

4 / 5 2017-11-07

Nie jest źle. ;)

5 / 5 2017-11-04

Bardzo zadowoloni

5 / 5 2017-11-03

Wszystko gites.

5 / 5 2017-10-30

Best for me.

5 / 5 2017-10-27

Pragnę podkreślić fakt, że otrzymałem zamówiony towar, mimo, że zamawiałem go na swoich warunkach, tzn. nie robiłem przedpłaty nauczony smutnymi doświadczeniami, tylko proponowałem regulację zapłaty u kuriera. Firma potraktowała sprawę poważnie i poszanowała życzenie klienta. Tak więc, duży szacun. Poza tym przesyłkę odebrałem szybko, elegancko zapakowaną. Jestem zadowolony i dlatego też będę w przyszłości korzystał z bluedvd.pl. Tak trzymać, a klienci będą Was szanować. Pozdrawiam, Mariusz Sebastianka z Krosna.

5 / 5 2017-10-19

Zamowienie doszlo szybciej niz sie spodziewalam :)

5 / 5 2017-10-16

zawsze korzystam. jest ok.

5 / 5 2017-10-15

Sklep w porządku, posiadają wydania po polsku gdzie w innych sklepach się nie dostanie!!!

5 / 5 2017-10-14

Very good shop

4 / 5 2017-10-14

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-13

Najlepszy sklep z płytami - polecam!

5 / 5 2017-10-05

profesjonalna firma goraco polecam

5 / 5 2017-09-25

Polecam

5 / 5 2017-09-23

Super sklep

5 / 5 2017-09-13

Wszystko zrealizowane profesjonalnie i bardzo szybko. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-28

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-08-25

Bezproblemowa transakcja, wszystko zgodnie z opisem. 100 % profesjonalizmu. Polecam każdemu :)

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w sklepie!

5 / 5 2017-08-22

Jak zawsze super! Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam!!!

5 / 5 2017-08-22

Wszystko tip-top :)

5 / 5 2017-08-21

Polecam

5 / 5 2017-08-17

Wszystko Ok !

5 / 5 2017-08-05

polecam!

4 / 5 2017-07-31

W porządku.

5 / 5 2017-07-30

Świetny sklep, szybka dostawa. Gorąco Polecam!

5 / 5 2017-07-29

Very fast shipping. Thanks. Good shop.

5 / 5 2017-07-28

Szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2017-07-25

BARDZO DOBRY SKLEP,DUŻY FILMÓW.POLECAM.

5 / 5 2017-07-07

BEZ ZARZUTU . SUPER FIRMA

5 / 5 2017-06-21

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-06-18

Магазин замечательный. Для коллекционеров фильмов - отличный выбор. Мой заказ был отправлен мне в тот же день, когда товар поступил в официальную продажу. Речь идет о фильме "Первому игроку приготовиться". Упаковка отличная: коробка с диском завернута в поролон, вокруг них картонная коробка под размер содержимого, но с широкими краями, чтобы сократить к минимуму повреждения при транспортировке. Всё пришло без повреждений, фильм записан качественно. Лично от себя хотел бы ценник на диски чуть поменьше.

5 / 5 2017-06-17

Sklep jest zajesuperfajny.

5 / 5 2017-06-17

Super wysoki wybór filmów wspaniale pozycje najlepsza jakość obrazu i dźwięku

5 / 5 2017-06-15

Jak zwykle obsługa na najwyższym poziomie. Towar pierwsza klasa, rozsądna cena. Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2017-06-14

Jest ok

5 / 5 2017-06-08

Polecam

5 / 5 2017-06-08

I have mistakenly ordered a movie without romanian subtitle, I asked them to change and they conformed.

5 / 5 2017-06-02

Szybka wysyłka i stały kontakt, polecam :)

5 / 5 2017-05-27

super sklep

5 / 5 2017-05-24

korzystam ze sklepu od paru lat,bardzo zadowolony pozdrawiam

2017-05-20

Otrzymałem produkt niezgodny z opisem. Brak kartonowego etui i brak odpowiedzi w tej sprawie

4 / 5 2017-05-14

Wszystko ok, prócz wysyłki, tydzień wysyłana była. Dostarczyciel przesyłki się spisał, tylko sklep tydzień wysyłał.

4 / 5 2017-05-08

trochę długie oczekiwanie na realizację

4 / 5 2017-05-07

wszystko ok

4 / 5 2017-05-06

szybka obsługa,polecam

5 / 5 2017-05-05

wszystko OK

5 / 5 2017-05-04

I'm very satisfied.

5 / 5 2017-05-02

Wszystko szybko łatwo i przyjemnie polecam na pewno będę korzystał nadal

5 / 5 2017-04-27

Dobra Ok

5 / 5 2017-04-04

Forši

5 / 5 2017-03-28

Wszystko Super. Polecam :)

Rzetelne opinie o Bluedvd.pl

Bluedvd.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
http://www.bluedvd.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
660413432

Infolinia
-

Logowanie