Kategorie: / Ogród

Blumat.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Blumat.pl
5 / 5 2019-02-04

Bez zarzutu. Gładko i bezboleśnie.

4 / 5 2019-02-01

Sklep profesjonalny, dostawa szybka, towar dobrze spakowany. Polecam

5 / 5 2019-01-14

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA..SZYBKA OBSŁUGA

5 / 5 2018-12-02

strona skromna w opisach, ale rzeczowa i czytelna, szybka realizacja zamówienia i komunikacja, serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-30

Polecam

5 / 5 2018-11-29

Bardzo dobre rozwiązanie. Dzięki nim mam najładniejsze pelargonie na balkonie. Sklep działa nad wyraz profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-14

Znakomity sprzedawca,

5 / 5 2018-11-13

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Świetny kontakt i elastyczność jeśli chodzi o podejście do klienta. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-28

Bardzo miła obsługa, wspaniały kontakt telefoniczny, szybka dostawa i dobrze zabezpieczony towar.

5 / 5 2018-09-29

Przesyłka doszła szybko. Polecam sklep!

4 / 5 2018-09-10

Czytelna strona, wyczerpujące informacje, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-18

Błyskawiczna obsługa. Kurier był już na drugi dzień z towarem. Bardzo dobry kontakt. W paczce dodatkowy prezent, który bardzo się przydał przy systemie nawadniania. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-13

Solidna obsługa. Potrzebowałem wymienić zestaw do nawadniania szklarni, na inny. Bez problemów zrealizowali moją prośbę. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Cieszę się, że udało mi się trafić na taką firmę. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-28

Wszystko w porządku szybka wysyłka ,kupiłem w tej firmie nawadniacze do roślin świetnie się sprawdzają.

5 / 5 2018-05-21

Bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka zamówionych produktów.Towar dobrze zapakowany.Rewelacja.

5 / 5 2018-05-16

Szybka odpowiedź na zamówienie, solidnie zapakowany towar. Najwyższa ocena.

5 / 5 2018-04-28

Bardzo solidny sklep produkt również lepiej niż zgodny z opisem W pełni spełnia moje oczekiwania prosta instalacja i niezawodność to zasługuje na ocenę nr wśród produktów tego typu polecam !!! Zastosowanie termostatu genialne !!!

5 / 5 2018-04-25

Bardzo solidny sklep , godny polecenia. Zakupiony przeze mnie system nawadniania Tropf-Blumat jest rewelacyjny.

5 / 5 2018-04-22

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-04-03

Bardzo udane zakupy. Urzadzenia w mojej szklarni po drugim sezonie urzytkowania sprawdziły się w 100 %. Pozdrawiam sprzedawcę.

5 / 5 2018-03-27

Super produkty - Blumat sprawdza się rewelacyjnie. Bardzo dobry kontakt - miła, pomocna i cierpliwa Pani. Przesyłka przyszła na następny dzień po zamówieniu. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Polecam , dobry kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-01-24

Bardzo dobra informacja o produkcie, błyskawiczna obsługa i realizacja zamówienia. Sam produkt, zestaw do podlewania kwiatów - rewelacja, nigdy nie miałam takich pięknych kwiatków na balkonie. Polecam.

5 / 5 2017-11-20

Bardzo miła obsługa, potrafiąca doradzić w wyborze odpowiedniego systemu. Przesyłka ekspresowa.

4 / 5 2017-10-22

ok

5 / 5 2017-10-03

Ok, szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-08-25

Znakomite produkty (używam od paru lat) i bardzo dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2017-08-04

Bardzo dobry, profesjonalny kontakt, asortyment sklepu na wysokim poziomie, szybkie, miłe zakupy z pełnym zadowoleniem.

5 / 5 2017-06-27

Sklep jest OK, niestety oferowany przez niego system podlewający to nieporozumienie, nie polecam!

4 / 5 2017-06-22

Wszystko zgodne z zamówieniem, szybko, dobra komunikacja (e-mail telefon) Minusik za brak na stronie numeru konta - trzeba przejść przez proces zamówienia żeby go poznać

Rzetelne opinie o Blumat.pl

Blumat.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.blumat.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+48) 228898078

Komórka
-

Infolinia
(+48) 228898078

Logowanie