Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Motoryzacja

Bmwsklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Bmwsklep.pl
5 / 5 2019-02-21

Bardzo miła współpraca, żadnych opóźnień, paczki porządnie zapakowane, szczerze polecam współprace.

5 / 5 2019-02-10

Polecam sklep, szybka realizacja zamówienia, bezproblemowo.

5 / 5 2018-05-07

Rewelacja! Profesjonalne podejście do sprzedaży. Doskonały i szybki kontakt e-mail. Przesyłka SUPER EKSPRESOWA! Polecam 100%!

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalizm z jakim jeszcze nie miałem do czynienia. Polecam!!!

5 / 5 2018-02-25

Konkurencyjne ceny.Kontakt mailowy-uprzejmie,miło i konkretnie!Błyskawiczny przelew=błyskawiczna przesyłka.Tak,z całą pewnością-Polecam.Dealer BMW i MINI Smorawiński

5 / 5 2018-02-04

Szybkosc,kompetencja,zaangazowanie.polecam,zakupy tylko tam

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. Bardzo polecam BMW Sklep :D

5 / 5 2018-01-26

Polecam BMW Sklep, profesjonalna obsługa oraz szybka realizacja zamówienia daje jak najbardziej pozytywną ocenę. 10!

5 / 5 2018-01-21

Bardzo profesjonalny sklep. Świetne doradztwo, i szybki czas realizacji. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-01-20

Szybka dostawa, towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-01-14

Bardzo dobry sklep. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-01-08

Bardzo wysoko oceniam sklep. Doskonały kontakt. Błyskawiczna wysyłka. Dostępność produktów. Świetne zabezpieczenie przesyłki w transporcie. POLECAM!

2017-12-05

Rewelacyjny, godny polecenia sklep!

2017-11-25

ok.

2017-09-28

przyjemność korzystania z Waszych usług

2017-09-15

Sklep godny polecenia, wszystko O.K.

2 / 5 2017-08-15

Nie polecam, sprzedają rzeczy, których nie mają i nie będą mieć na stanie...

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalne doradztwo, idealna obsługa!

5 / 5 2017-07-07

Bardzo dziękuje i wszystkim gorąco polecam zakupy w tym sklepie! 100% profesjonalizmu!!! Produkt jak najbardziej zgodny z tym który jest prezentowany na stronie elegancko zapakowany ,przesyłka super szybka!

5 / 5 2017-06-10

Bardzo dobra wsółpraca, miły bezproblemowy kontakt, rzetelna fachowa obsługa, a szybkość dostarczenia przesyłki to wogóle rewelacja. Polecam serdecznie

2017-06-09

Godny polecenia

5 / 5 2017-05-12

Polecam sklep, wszystko w porządku. :)

2017-05-07

Wszystko co może przydać Ci się do Twojego BMW ;)

5 / 5 2017-05-05

Wszystko w porządku. Polecam

Rzetelne opinie o Bmwsklep.pl

Bmwsklep.pl

Siedziba
Poznań

WWW
https://www.bmwsklep.pl/index.html

Email
[email protected]

Telefon
61 84 55 182

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie