Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Sport

Boardstore.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Boardstore.pl
5 / 5 2019-03-23

polecam

5 / 5 2019-03-17

Wszystko jak nalezy, polecam.

2019-03-06

Transakcja bez zarzutu.

2019-03-01

zadowalający

2019-02-26

dobra

5 / 5 2019-02-17

Dobry kontakt, szybka wysyłka, bez najmniejszych problemów.

2019-02-14

Dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Niskie koszty transportu.

5 / 5 2019-02-07

Bardzo dobry sklep, szybka wysylka, dobry kontakt, jak narazie nie bylo zadnych problemow. POLECAM!

5 / 5 2019-01-30

Ok

5 / 5 2019-01-24

Wszystko super gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-01-24

Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep:)

2019-01-23

Profesionalnie !!!

5 / 5 2019-01-15

szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-15

Bardzo Dobry sklep ,gorąco polecam !!!

2019-01-15

rewelacyjny sklep

5 / 5 2019-01-09

bardzo szybka wysyłka! towar zgodny z opisem.

2019-01-03

DOBRY KONTAKT,TOWAR ZGODNY Z PREZENTOWANYM.

5 / 5 2018-12-30

Bardzo dobra jakość w dobrej cenie!!! Ekspresowa realizacja zamówienia!!! Bardzo polecam!!!

5 / 5 2018-12-25

Sklep łatwy w nawigacji, z dużym asortymentem ciekawych produktów. Szybka realizacja zamówienia.

2018-12-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Tak powinno być w każdym sklepie.

5 / 5 2018-12-08

Mimo przedświątecznej gorączki zamówienie zrealizowano i dostarczono bardzo szybko. Otrzymany towar był bezpiecznie zapakowany, w pełni sprawny i zgodny z tym, co można było zobaczyć w sklepie internetowym.

5 / 5 2018-12-03

Super sklep...!! polecam na 100 % ..Bardzo mila wspolpraca

5 / 5 2018-11-27

Polecam każdemu ten sklep. Bardzo szybka wysyłka i 0 problemów

2018-10-16

Przyjazny :)

5 / 5 2018-09-16

Miła obsługa,szybka wysyłka ,ogólnie polecam

5 / 5 2018-09-13

Przesyłka zgodna z zamówieniem, dotarła bardzo szybko. Szkoda tylko, że nie można osobiście zobaczyć produktów, które chce się kupić. Pozdrawiam

5 / 5 2018-09-11

MEGA SZYBKO MEGA SPRAWNIE informacje na biezaco szkoda tylko ze nie dozucaja naklejek wlep itp.;):P:P polecam!

2018-09-11

Duzy asortyment dokladne opisy klient na pierwszym miejscu

5 / 5 2018-08-31

wszystko jak najbardziej si, polecam!

2018-08-27

dodatkowy plus za uprzejmość obsługi i pomoc sprzedającego w wyborze towaru

5 / 5 2018-08-21

SUPER, pod każdym względem

2018-08-04

Chętnie polecę innym ten sklep.

5 / 5 2018-07-31

wszystko przebiegło szybko i sprawnie bez zbednych formalnosci... polecam OK!!!

2018-07-24

W porządku, w terminie, zawartość taka, jakiej oczekiwałem.

5 / 5 2018-07-15

Super.Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-15

Mimo iż okazało się że nie było, wybranego produktu w hurtownii, po wybraniu nowego produktu szybka przesyłka oraz profesjonalny kontakt. Polecam!

2018-06-30

proponowałbym rzetelniej uwzględniać rozmiary produktów. Poza tym wszystko na wysokim poziomie.

2018-06-20

Oferta sklepu lekko nieaktualna. Deski, którą włożyłem do koszyka juz nie było w ofercie sklepu. Mimo to można się dogadać i ponegocjować. Nie było K2 Podium 07/08 w obniżonej o 400zł cenie więc po krotkich negocjacjach sprzedali mi K2 Podium 08/09 za na prawdę dobrą cenę. Dostawa jeden dzięń później niż prosiłem ale fachowo, w idealnym stanie. Ogólnie polecam. Polecam kupować "za pobraniem".

5 / 5 2018-06-19

Bardzo miła i szybka obsługa.naprawde bez zastrzezeń finalizacja zakupow

5 / 5 2018-06-14

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-06-08

Rzetelny kontrahent. Dziękuję, pozdrawiam i polecam!!

2018-06-08

spoko

5 / 5 2018-06-04

Super sklep, godny uwagi ze względu na ceny, i fajne towary

5 / 5 2018-05-20

Transakcja na najwyzszym poziomie, szybko i bezproblemowo. Goraco polecam!

2018-05-17

wszystko w jak najlepszym porządku:)

5 / 5 2018-05-11

super szybko i bez problemow, polecam

5 / 5 2018-05-08

ok

5 / 5 2018-05-06

profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-05-04

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-01

Transakcje przeprowadzona bardzo sprawnie, musialem wymieniac na inny rozmiar, nie bylo z tym zadnego problemu, wszystko szybko i zgodnie z oczekiwaniami..Polecam sklep

2018-04-23

Świetny sklep gody polecenia.

5 / 5 2018-04-15

Świetna obsługa. Bardzo szybka wysyłka. Towar, jak w opisie. Zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-04-04

dobry kontakt, wszystko sprawnie i zgodnie z opisem. POLECAM

5 / 5 2018-03-30

pełna profesjonalna obsługa szybka dostawa czekałem 2 dni naprawde jestem zadowolony uważam że sklep jest godny polecenia

2018-03-23

Świetny

5 / 5 2018-03-22

Supcio polecam

2018-03-16

bardzo dobry sklep z szeroką gamą produktów

5 / 5 2018-03-07

Świetny sklep, super towar, przesyłka doskonale zabezpieczona,polecam!

5 / 5 2018-03-03

GORĄCO POLECAM !!

5 / 5 2018-02-23

Wszystko sprawnie, polecam!;)

5 / 5 2018-02-03

Wszystko w jak najlepszym stanie. Polecam!

5 / 5 2018-01-25

Dobry kontakt, szybka wysyłka, żadnych problemów i towar w 100% zgodny z opisem. Polecam!

2018-01-22

Gitarra

5 / 5 2018-01-12

Wszystko o.k. szybko, sprawnie.POLECAM !!!

5 / 5 2018-01-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-01-08

Szybko, sprawnie, bez problemów. Niczego więcej nie oczekuję od sklepu internetowego.

5 / 5 2017-12-31

Dobry kontakt, szybka dostawa, polecam!

5 / 5 2017-12-25

Pełen konkret, szybka realizacja zamówienia, bez zadnych problemów polecam.

2017-12-23

Sklep godny polecenia z ciekawą ofertą

5 / 5 2017-12-13

Jestem zadowolony, polecam

5 / 5 2017-12-08

wszystko bez zarzutu, polecam

5 / 5 2017-12-05

Szybka wysyłka, dobra informacja o statusie zamówienia i fajne produkty

2017-12-01

dobra strona internetowa

2017-11-27

Bardzo szbka i sprawna tranzakcja.

5 / 5 2017-11-24

Dobry kontakt, pełna informacja o realizacji zamówienia, solidne opakowanie, szybka przesyłka

5 / 5 2017-11-19

polecam

5 / 5 2017-11-17

szybko, zgrabnie, profesjonalnie. Polecam :)

2017-11-08

Duży plus, bardzo dobrze zaopatrzony.

5 / 5 2017-10-25

mega szybka i sprawna operacja :)

5 / 5 2017-10-24

Duży wybór , pewna szybka dostawa, z pewnością polecę znajomym ten sklep

2017-08-25

MEGA! dostawa w 1 dzien od zamowienia towaru. expresowo i prosto do domu. bardzo dobry kontakt i informowanie o przesylce.Świetny sklep

5 / 5 2017-08-09

super kontakt, transakcja bez zarzutu

5 / 5 2017-07-30

PO PROSTU NAJLEPSZY SKLEP Z JAKIM MIALEM DOCZYNIENIA JESLI CHODZI O DESKE! SUPER

2017-07-27

TAKIE ZAKUPY TO PRZTJEMNOŚĆ

5 / 5 2017-07-18

wszystko przebiegło prawidłowo - tylko ta wysyłka mogłaby być szybciej (ale zawsze może to być wina banków). tak czy inaczej polecam.

2017-06-21

Jestem w 100% usatysfakcjonowana z przeprowadzonej transakcji. Wielki pozytyw.

2017-06-16

Inne polskie sklepy powinny brać przykład, wszystko perfekcyjnie.

5 / 5 2017-06-09

Czapka super, dobrej firmy, transakcja błyskawiczna. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-06-07

Wszystko Super, profesjonalnie z niczym nie maja problemów mega szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-25

POLECAM !

5 / 5 2017-05-23

Bardzo szybka wysylka, Towar zapakowany byl idealnie w paczce UPS , 10/10

5 / 5 2017-05-23

Polecam serdecznie! Najwyższa jakośc usług!

5 / 5 2017-05-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamowilam w niedziele wieczorem a we wtorek okolo poludnia paczka byla juz u mnie. Produkt zgodny z zamowieniem - sluchawka telefoniczna do komorki. Godny uwagi jest fakt ze jest to okres tuz przed swiateczny :) polecam

5 / 5 2017-05-08

Idealny produkt, bardzo szybka dostawa. POLECAM!!!

5 / 5 2017-05-02

Sprawna obsługa, wygodne zakupy, ciekawa oferta. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-30

Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

2017-04-14

Wszystko na najwyższym poziomie!

Rzetelne opinie o Boardstore.pl

Boardstore.pl

Siedziba
Łomianki

WWW
http://www.boardstore.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 732 27 55

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie