Kategorie: / Dla Dzieci

Boboraj.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Boboraj.pl
5 / 5 2019-03-25

Godny uwagi, polecam!

5 / 5 2019-03-24

Pozytywna

5 / 5 2019-03-19

Z przyjemnością polecam ten sklep za profesjonalizm

5 / 5 2019-03-08

jestem bardzo zadowolona z zakupu i sklepu. Polecam

5 / 5 2019-03-07

jestem zadowolona

5 / 5 2019-03-02

SKLEP BARDZO RZETELNY -OBSŁUGA BARDZO MIŁA I PROFESJONALNA .SKLEP POLECAM

3 / 5 2019-02-23

SKLEP NALEŻY OMIJAĆ DUŻYM ŁUKIEM – po pierwsze – należy uważać na wadliwy towar, który z łatwością można w tym sklepie nabyć. Po drugie, właścicielka w żadnym wypadku, nie przyjmuje do wiadomości, że należy uczciwie podejść do tematu reklamacji. Nawet przy tak oczywistej wadzie wózka jak całkowicie obniżony na całej długości pręt przy spacerówce, blokujący oparcie siedziska. Właścicielka bezczelnie i wprost wmawia klientowi, że celowo popsuł swój towar. Nie umiejąc oczywiście uargumentować w jaki sposób miałby to zrobić. Pani, jest na tyle arogancka, że reklamacje nazywa „banialukami”, wysyłając klienta do sądu konsumenckiego (prawdopodobnie dobrze wiedząc, że bez chęci współpracy ze strony sklepu, takie zgłoszenie nic nie da). Takie chamskie zachowanie oczywiście wychodzi w przypadku reklamacji – przy chęci kupna czegokolwiek, obsługa przysłowiowo ”wchodzi w tyłek klientowi”. Nie mniej i podsumowując, przy tak dużej konkurencji, zdecydowanie odradzam ten sklep. Proponuje omijać wielkim łukiem i nie narażać się na jakikolwiek kontakt z całkowitym brakiem szacunku i kultury. Czuje się oszukana i uczciwie odradzam.

5 / 5 2019-02-16

wszystko ok tylko bardzo droga w porównaniu z innymi przesyłka za pobraniem

5 / 5 2019-02-03

Bardzo sprawnie i szybko zrealizowano zamówienie

5 / 5 2019-01-19

wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń do przebiegu transakcji

2019-01-06

Realizacja przesyłki nie była najszybsza, ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo dobra cena zakupionego przeze mnie towary w porównaniu do innych sklepów

2018-12-27

Wszystko błyskawicznie i bezproblemowo

5 / 5 2018-12-26

super, super, super

5 / 5 2018-12-09

bardzo przyjazny kontakt, bardzo szybka realizacja, polcam.

2018-11-30

Godny polecenia.

5 / 5 2018-11-27

Fachowa obsługa i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-08

Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja. Polecam

2018-11-04

wszystko ok:)

5 / 5 2018-10-15

Odzież bardzo dobrej jakości i ładna. Szybka wysyłka. Polecam sklep.

2018-10-10

Bardzo sprawna tarnsakcja

2018-09-22

dobry sklep

5 / 5 2018-09-21

solidny,polecam

2018-09-20

Bardzo dobra współpraca, towar dostarczony na czas.

5 / 5 2018-09-17

Świetny kontakt. Polecam serdecznie!!!

2018-09-12

OK bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybko i profesjonalnie zrealizowana transakcja. Myślę, iż zrobię jeszcze zakupy w Państwa sklepie.

5 / 5 2018-08-29

Polecam Serdecznie. Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem.

2018-08-10

poleciłabym innym i znajomym

5 / 5 2018-08-03

transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

2018-07-28

Artykuł zamówiony w środku nocy z wt na śr dotarł w czwartek.

5 / 5 2018-07-23

obsługa bardzo sprawna i fachowa. miła i życzliwa osoba przy informacji telefonicznej. polecam

2018-07-08

Dobra współpraca i kontakt oraz sprawna transakcja

5 / 5 2018-06-29

realizacja bardzo szybka, towar zgodny z opisem, taki jak na zdjęciu (np majtki poporodowe, podkłady, laktator,gruszka do odciagania katarku, grzechotka,smoczek trójwym.avent, itp) starannie zapakowany. Polecam artykuły dla mamy i dla maluszka:)

5 / 5 2018-06-19

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie

5 / 5 2018-06-19

szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

2018-06-11

b.db

5 / 5 2018-06-05

Gorąco polecam. Miła obsługa. Błyskawiczna dostawa !!!

5 / 5 2018-06-05

Pozytywna

5 / 5 2018-05-24

Szybko i sprawnie,Polecam.

5 / 5 2018-04-30

Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-15

Bardzo szybka i sprawna obsługa, szybko dostarczona przesyła.

5 / 5 2018-04-10

bardzo przyjazny kontakt, bardzo szybka realizacja, polcam.

2018-04-01

Przystępne ceny i duży asortyment...

5 / 5 2018-03-08

dobry kontakt ,szybka realizacja zamowienia,szeroka oferta

2018-02-19

Sklep z dość szerokim asortymentem w przystępnych cenach.Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-15

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-02-13

zakupy w sklepie internetowym przebiegły szybko, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2018-02-02

PROFESJONALNA I MILA OBSLUGA.GORACO POLECAM.

5 / 5 2018-01-26

Jestem bardzo zadowolony z towaru i obsługi, rewelacja. Pozdrawiam Marek

5 / 5 2018-01-22

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-16

wszystko ok, nie mam żadnych zastrzeżeń do przebiegu transakcji

3 / 5 2017-12-23

Brak jakiejkolwiek kultury !!!! Przerażające podejście do klienta, który przychodzi, z problemowym towarem i nie zgadza się z opinią sprzedawców. Cytuje pracowników sklepu: „jaki klient taka obsługa”, „niech pan nie ma pretensji do garbatego, że ma krzywe dzieci”, „sam jest pan bezczelny przychodząc tu”, „jest pan gościem w moim sklepie, proszę stąd wyjść”, „proszę się nie martwić o mój biznes, proszę stąd natychmiast wyjść”. Odradzam!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-12-19

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2017-12-09

pozytywna

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalne podejście do klienta

2017-11-30

nie doszło do zakupu, niestety towar się skończył

2017-11-22

Bardzo dobra obsluga

5 / 5 2017-11-14

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam ten sklep innym klientom. Dziękuję.

2017-11-07

Dobra organizacja

5 / 5 2017-10-31

Odpowiedzialne podejście do klienta. Pomimo pomyłki kolorystycznej (otrzymałem rower niebieski zamiast różowego) szybka reakcja sklepu, zamiana bez angażowania mojego czasu i pieniędzy. Pomyłki się zdarzają, natomiast podejście do klienta albo jest albo... Gorąco polecam!

2017-10-20

sklep internetowy- bardzo przejrzyste oferty

5 / 5 2017-10-09

Polecam.

5 / 5 2017-10-02

Polecam serdecznie!

2017-09-30

Wszystko w porządku

5 / 5 2017-09-21

Jestem zadowolona z dokonania zakupu w sklepie internetowym, chętnie będę go polecała.

5 / 5 2017-09-21

OK

5 / 5 2017-09-17

Polecam

5 / 5 2017-09-15

Dobry kontakt ze sprzedającym ,polecam

5 / 5 2017-09-11

szybko i sprawnie dostarczona przesyłka

2017-09-06

wszystko w porządku

5 / 5 2017-08-30

BARDZO,BARDZO RZETELNY I POLECAM.

5 / 5 2017-08-28

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie; zakupiony produkt został wysłany błyskawicznie. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-16

Ok

5 / 5 2017-07-24

Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Szybka wysyłka. Duża paczka Bardzo dobrze opakowana.

5 / 5 2017-07-11

Transakcja przebiegła pomyślnie ,produkt zgodny z zamówieniem .polecam

2017-07-10

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-03

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-11

Polecam!

5 / 5 2017-06-11

polecam

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo Szeroki asortyment, przystępne ceny. Sklep godny polecenia. Jedyny mankament to opakowanie zamówionego towaru. W sklepie "Boboraj" robiłam zakupy już kilkakrotnie i pierwszy raz otrzymałam tak niedbale zapakowaną przesyłkę.

5 / 5 2017-06-02

W miarę OK. Trochę moim zdaniem za długo czekałam do 6 dni w sumie. Zamówiłam w czwartek. Sklep odezwał się w poniedziałek, okazało się, że są braki. Przesyłkę odebrałam w środę. Nie tragicznie, ale w innych sklepach jest szybciej. Cena na rzeczy zamówione jest godna uwagi.

2017-05-30

Bardzo dobry sklep internetowy.

2017-05-25

pozytyw

2017-05-24

ZNACZNIE PRZEDŁUŻONY CZAS REALIZACJI PRZEZ NIEDOCIĄGNIĘCIA PROCESU OBSŁUGI KLIENTA; BRAK TOWARÓW WYSTAWIONYCH DO SPRZEDAŻY W SKLEPIE INTERNETOWYM; NIEPRAWIDŁOWY WZÓR ZAMÓWIONEGO PRODUKTU

5 / 5 2017-05-19

ok

5 / 5 2017-05-05

Polecam, szybka i sprawna wysyłka, towar w pełni wartościowy, 100% zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-30

Pozytywna

5 / 5 2017-04-08

Godny zaufania - polecam

5 / 5 2017-04-05

Profesjonalny, miła obsługa.

2017-04-03

Rewelacyjny sprzedawca

Rzetelne opinie o Boboraj.pl

Boboraj.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.boboraj.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 322 03 25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie