Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bodyfan.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bodyfan.pl
5 / 5 2018-11-14

Świetny sklep ze świetnymi ciuchami, szybka dostawa praktycznie następnego dnia już miałem zamówienie, napewno tu jeszcze cos kupie :)

5 / 5 2018-10-18

Rewelacja!!! Wyśmienity kontakt telefoniczny, błyskawiczna wysyłka bielizny, zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. POLECAM w 100%

5 / 5 2018-06-16

Gorąco polecam , sklep godny zaufania. towar rzetelnie dostarczony , na czas ... wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-05-16

Od zamówienia do dostawy regulaminowy tydzień. Za to towar zgodny z fotą, jakościowo b.dobry. Z rachunkiem ozdobne podziękowanie od właścicielki za zrobienie zakupów. Pełna kultura. Polecam!

5 / 5 2017-12-18

Szybka dostawa, w paczce miły list do wlaścicielki, towar dokładnie taki jak mial być. Dziękuję :)

5 / 5 2017-07-23

Polecam. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, dobry gatunkowo, porządnie zapakowany.

5 / 5 2017-05-15

Zamówiłam u Państwa 3 szlafroki. Przesyłka dotarla bardzo szybko. Towar świetny, bardzo dobry jakościowo. Niestety 2 okazały się za male i odeslalam. Pomimo problemów ze zwrotem w poczcie polskiej ( zaginięcie zwracanej przesyłki) firma byla cierpliwa i wykazała się dużą wyrozumiałościa. Bylismy w stałym kontakcie. Wszystko sie dobrze skończyło. Otrzymałam zwrot pieniędzy. Polecam! Solidna firma.

5 / 5 2017-04-06

Sklep rewelacja. Bardzo szybka przesyłka. Towar dobrze zaparkowany bez usterek. Jestem w 100% zadowolony!

Rzetelne opinie o Bodyfan.pl

Bodyfan.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.bodyfan.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-660 596 391

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie