Kategorie: / Sport / Pozostałe

Bodyhouse.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.42
opinie o Bodyhouse.pl
5 / 5 2022-09-06

Brak odpowiedzi i reakcji

UWAGA ! Sklep po złożonym zamówieniu nie odpowiada na telefony, maila, messagera... To jakaś farsa.

2019-02-11

Znakomity

2 / 5 2019-01-11

Na zamówienie (1 opakowanie białka) czekałem prawie 3 tygodnie, po 2 tygodniach zadzwoniłem dowiedzieć się jak wygląda stan przesyłki, dostałem odpowiedź, że zamówienie przyjdzie do mnie na następny dzień, po czym czekałem kolejny tydzień. Na koniec dodam, że dostałem inny smak białka niż ten który zamawiałem bez dostania jakiejkolwiek informacji od firmy. Podsumowując, nie polecam. Pierwszy i ostatni raz zamawiam z tej firmy.

5 / 5 2019-01-09

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemnosc , szybka wysylka , do kazdego zamowienia wiele gratisow . Jesli chcesz kupic suplementy to tylko w BODYHOUSE !!

2018-12-11

Bardzo dobry sklep z suplementami, fachowa obsługa w sklepach stacjonarnych jak i internetowym. Kupuję u nich już ponad rok i nigdy nie było żadnych problemów. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-15

Bardzo miła i fachowa obsługa. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam :)

5 / 5 2018-09-08

Sytuacja się wyjaśniła, była to wina tylko i wyłącznie firmy przewożącej przesyłkę. Poza tym- firma Bodyhouse niesamowicie dba o swoich klientów, kontaktuje się z nimi, przesyłkę wysyła do kuriera błyskawicznie. Kontakt telefoniczny jest na wyższym poziomie niż u czołowych hurtowni odżywek w Polsce. Poza tym gratisy dodane do zamówienia, które sprawiają większą radość niż zamówiony towar. Bardzo polecam i na pewno to nieostatnie zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-09-08

Mega suple !!! Polecam w stu procentach !!! Nie ma lipy !!! :)

5 / 5 2018-03-05

Duży asortyment, a do tego profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-01-14

Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka i fachowe doradztwo. Polecam

1 / 5 2017-10-02

Fatalna organizacja, fatalna obsługa. Do tego nie dotrzymali do tej pory złożonej mi obietnicy. Przy jednym zamówieniu kilka komplikacji, które rozpoczęły się od opóźnionego wysłania zamówienia na skutek nie zwrócenia uwagi na dokonaną płatność poprzez tradycyjny przelew. Potem okazało się, że produkty widniejące na stronie jako dostępny w rzeczywistości nie znajdowały się na stanie magazynowym sklepu. Sklep nawet obiecał rekompensatę i obniżkę cen na produkty, ale gdy przybył kurier z paczką okazało się, że muszę zapłacić normalne ceny! Potem część różnicy sklep zwrócił i miał jeszcze dać rekompenstatę w postaci próbek towarów. Niestety, nic nie dostałem. Nie polecam.

5 / 5 2017-08-27

Najlepszy Sklep we Wrocławiu z profesjonalną i rzetelną obsługą !

2017-08-12

Ten sklep to jest jakaś żenada!!! Minął tydzień a ja wciąż nie otrzymałam zamówienia i słyszę tylko "nie mamy wpływu na pracę poczty polskiej". To są złodzieje nie kupujcie od nich, ukradli ma 100 zł!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-09

Fachowa obsługa. Przekazano mi ogromną wiedzę i to w gratisie do suplementów w rewelacyjnych cenach!!! Gorąco polecam sklep w Mysłowicach.

5 / 5 2017-06-09

Polecam w 100%

2017-05-22

Nie powiem, kontakt ze sklepem znakomity (ale tylko przez FB bądź telefonicznie), ale zamówiłem zestaw odżywek, który w ofercie posiadał gratisy w postaci koszulki, szejkera, batona i 4 próbek, dlatego się zainteresowałem. Otrzymałem tylko 2 próbki i magazyn, a reszty już nie! Aukcja allegro Fa Mass core 7kg + creatine monohydrat Activlab i gratisy wyżej wymienione (209zł). Dopóki sytuacja się nie wyjaśni, nie polecę tego sklepu. (Niska ocena poziomu obsługi klienta ze względu na niepełną zawartość paczki)

Rzetelne opinie o Bodyhouse.pl

Bodyhouse.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bodyhouse.pl

Email
[email protected]

Telefon
660546628

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie