Kategorie: / Odzież i Obuwie

Bodziakowo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bodziakowo.pl
5 / 5 2019-03-22

W takim sklepie można robić zakupy z przyjemnością.Kontakt z klientem jest bardzo humorystyczny i profesjonalny.

2019-02-27

Bardzo sympatyczny kontakt ze sklepem :) Można zrobić sobie każdego, nawet najbardziej wymyślnego bodziaka :) Ja jestem zachwycona otrzymanym bodziakiem :))

5 / 5 2019-01-31

Na prawdę polecam :)wszystko zgodne z opisem, dostałam fajne body a napis jest super. dostałam to co zamówiłam zgodnie z opisem na stronie. podoba mi się również informowanie klienta mailami.

5 / 5 2019-01-17

super sklep. bodziaki świetnej jakości, nadruki, mimo kilku prań, są jak nowe. a list rozbawił nas do łez

5 / 5 2018-12-16

Pierwszy raz dokonałam zakupu i jestem bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówienie a do tego z poczuciem humoru. Poziom obsługi oceniam bardzo wysoko. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-11-19

Ta opinia to opowieść o interesie prawdziwszym niż sama prawda,transakcji o której będę opowiadał wszystkim a oni będą opowiadać swoim dzieciom i dzieciom ich dzieci .Handel z Tą osobą to gwarancja sukcesu i zadowolenia dla obu stron ! Polecamy Wszystkim - my byliśmy bardzo zadowoleni i na pewno powrócimy na bodziakowo.pl

2018-09-18

najlepszy z najlepszych (:

5 / 5 2018-09-03

Polecam gorąco polecam ten sklep, kontakt rewelacyjny wykonanie produktu bardzo dobre, wzór który zaproponowałam zgodny z oczekiwaniem, na pewno skorzystam jeszcze nie raz z ich usług

5 / 5 2018-08-04

Realizacja własnych projektów na bardzo wysokim i profesjonalnym poziomie a poza tym bradzo szybki czas wysyłki. Gorąco polecam na korzystanie z bodziakowa.

5 / 5 2018-07-25

WItam. Dzisiaj otrzymalam przesylke z bodziakami:-)...jestem BARDZO ZADOWOLONA,piękne wykonanie,milutkie w dotyku,szybka realizacja,z pewnoscią zamowie jeszcze inne ubranka z bodziakowa:-)polecam.

5 / 5 2018-06-07

Obsługa rzetelna, pełna poczucia humoru. Po zamówieniu bodziaków otrzymywałam odpowiedź natychmiast. Towar docierał dobrze zapakowany. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-06-03

Zakupy w Bodziakowie to wspaniała przygoda! Bodziaki są dobrej jakości a napisy są bombowe. Polecam wszystkim ten sklep!!!! I do tego niespodzianka... Dziękujemy że jesteście! Na pewno się jeszcze spotkamy :)

2018-05-30

Rewelacyjny kontakt, expresowe wysylki.

5 / 5 2018-05-23

Witam, Polecam sklep. Produkt wysokiej jakości zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-19

Fantastyczny sklep. Wspaniałe ubranka kupiłam dla dzieci. Jestem zachwycona jakością a nawet zapakowaniem ich przez bodziakowo. Polecam. Na pewno tam wrócę.

5 / 5 2018-05-01

Rewelacyjny sklepik. Serdecznie wszystkim polecam. Body które zamówiłam przyszło bardzo szybko i było takie jak sobie wymyśliłam. A liścik który był załączony do przesyłki rozbawił mnie do łez. Jeszcze raz dziękuję i wszystkim polecam.

2018-02-11

Przede wszystkim genialny sposób korespondencji z klientem - pomysłowy i zabawny :D Do tego bodziaki rzeczywiście bardzo starannie wykonane z przemiłej bawełny. Na pewno moim chłopakom się spodobają :)

2018-01-27

Bardzo wiarygodny,a z racji utrzymywanego kontaktu z klientem daje komfort psychiczny.

5 / 5 2017-11-07

Miły kontakt ze sklepem. Świetne podejście do klienta. Bardzo polecam :)

5 / 5 2017-08-23

Super sklep. Maile i liściki, które się otrzymuje podczas realizacji zamówienia rozbawiają do łez a każdy bodziak, który pojawia się na stronie mówi "kup mnie". Jakoś pierwsza klasa i na pewno nie raz skorzystam z ich usług. Nie mogę też zapomnieć o miłej niespodziance, która mnie spotkała. Jeszcze raz dziękuję!

5 / 5 2017-08-05

Obsługa na wysokim poziomie. Miła i z poczuciem humoru :). Szybka realizacja. Produkt super! Polecam

5 / 5 2017-07-26

przemiły kontakt, produkty zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia :D

5 / 5 2017-07-18

Gorąco polecam bodziaki. Są śliczne, dobrej jakości, a te napisy.... cudny prezent i nie tylko. Piękne kolory i staranne wykonanie. Polecam ;)

5 / 5 2017-07-16

Jestem już stała klientką, sklep polecam z pełnym przekonaniem,

5 / 5 2017-07-05

sklep naprawdę godny polecenia. realizacja zamówienia w ekspresowym tempie, tak samo z przesyłką. bardzo dobry kontakt mailowy, ustalanie szczegółów w zasadzie on-line poprzez maila. dużym plusem jest fakt, że zamawiając swój wzór body, z samodzielnie wymyślonym napisem, nie stanowił żadnego problemu. miałem wręcz wrażenie, że tylko zachęcił do pracy. polecam, polecam, polecam.

2017-06-27

Jedyny w swoim rodzaju sklep internetowy. Oryginalne nie powtarzalne ciuszki dziecięce a do tego jakość pierwsza klasa. Już nie raz dokonywałam zakupu i się nigdy nie zawiodłam. Na koniec ukłony za miłą fachową obsługę personelu Bodziakowa. Jeszcze raz dziękuję i do usłyszenia.

5 / 5 2017-05-09

Fantastyczny sklep. Wspaniałe ubranka kupiłam dla dzieci. Jestem zachwycona jakością a nawet zapakowaniem ich przez bodziakowo. Polecam. Na pewno tam wrócę.

5 / 5 2017-04-30

Widzę że jestem pierwszy dlatego tym bardziej cieszę się że mogę wystawić pozytywną opinię. Bardzo fajny sklepik, szybka wysyłka i bezproblemowy kontakt ze sprzedającym. Serdecznie pozdrawiam!

5 / 5 2017-04-21

Sceptycznie podchodzę do takich zakupów , tym razem jednak jestem zachwycona. Szybka realizacja, bardzo solidne wykonanie, fantastyczne wzory , bardzo dobra jakość. Krótko mówiąc gorąco polecam, sama niejednokrotnie wrócę do Bodziakowa.

5 / 5 2017-03-31

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Bardzo szybkie i solidne wykonanie, wspaniały kontakt mailowy. Polecam wszystkim i sama na pewno jeszcze nieraz zajrzę do Bodziakowa :)

Rzetelne opinie o Bodziakowo.pl

Bodziakowo.pl

Siedziba
Legnica

WWW
http://www.bodziakowo.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
691-484-788

Infolinia
-

Logowanie