Kategorie: / Żywność

bogactwokaw.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o bogactwokaw.pl
5 / 5 2019-03-21

Świetne miejcie z pyszną kawą. Polecam.

5 / 5 2019-03-12

Najlepszy sklep z kawą. Świezo palona, aromatyczna. Po prostu najlepsza. Szybka przesyłka. Same plusy.

5 / 5 2019-03-04

Moje ulubione miejsce z moją ulubiona kawą. Zawsze wszystko na czas. Bez problemów. Super sprzedawca.

2019-03-02

Uważam, ze to miejsce i kawa zasługują na dużo więcej gwiazdek. Najwyższa ocena za jakość, smak, aromat i dużo dużo więcej...

2019-02-01

Kawa w tym sklepie jest najlepsza. Każda partia oryginalnie palona i zapakowana. Dla mnie rewelacja. Zawsze wszystko na czas.

5 / 5 2019-01-15

Pyszna kawa. Polecam.

5 / 5 2018-12-02

Profejonalne miejsce z pasją dla ludzi od ludzi. Bardzo pyszna kawa. Zawsze świeża i aromatyczna. Polecam.

2018-11-26

Pyszna kawa. Moja ulubiona. Świetne miejsce.

5 / 5 2018-11-16

Sklep jest suuuper! Wybór kaw bardzo duży z rożnych stron świata. Kawy świetne. Przesyłka ekspresowa.Naprawdę polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-16

Kawa wyśmienita.Polecam.

5 / 5 2018-11-16

Najlepsza kawa. Najlepsze miejsce. Zamówienie zawsze na czas. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Zawsze świeża, zawsze smaczna kawa. Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Najlepsze miejsce. Najlepsza kawa. Super obsługa.

2018-09-29

Zawsze fajne mejsce. Pyszna kawa. Duzy wybór każdy znajdzie coś dla siebie.

5 / 5 2018-09-22

Pyszna kawa. Zawsze jej aromat sprawia że mój dzień jest lepszy. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-08-22

Zawsze smaczna kawa. Miejsce dla kazdego kawosza. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Najlepsza palona kawa. Uwielbiam jej smak. Super sklep. Polecam.

2018-08-03

Genialne miejsce z najlepszą kawą.

5 / 5 2018-07-27

Najlepsza kawa jaką piłam. Świeżo palona i aromatyczna. Polecam.

5 / 5 2018-07-13

Miejsce jak z bajki. Wszędzie aromat pysznej kawy. Super smaki. Fajne ceny. Polecam.

5 / 5 2018-07-10

Aromatyczna, wyjątkowa kawa. Wiele smaków. Super miejsce. Wszystko na plus.

5 / 5 2018-06-29

Super miejsce. Smaczna kawa. Rewelacja

2018-06-18

Najlepsza obsługa klienta. Najlepsza kawa.

5 / 5 2018-06-04

Tu jest moja najlepsza kawa. Polecam.

5 / 5 2018-05-18

Szybka dostawa. Super sklep. Bez zarzutów i problemów. Do tego najpyszniejsza kawa świata.

5 / 5 2018-05-16

Polecam. Najlepsza kawa.

5 / 5 2018-05-05

Najlepsza jakość obsługi klienta. Szybka przesyłka. Sklep na 6. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Pyszna kawa. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-04-23

Pyszna kawa, smaczne miejsce. Polecam.

5 / 5 2018-03-31

Udana transakcja. Wiele produktów wysokiej jakości. Najlepsza obsługa. Polecam.

2018-03-26

Bardzo lubie to miejsce. Zamówienie zawsze na czas. Nigdy nie ma problemu z dostawą. Cieszę się kazdegod dnia moją aromatyczną kawą.

5 / 5 2018-02-19

Wysoka ocena. Pyszna kawa. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Kuszące miejsce z pyszna kawą. Polecam.

5 / 5 2018-01-10

Miejsce najlepsze na świecie. Najlepsza kawa. Polecam serdecznie.

2017-11-30

Najlepsza kawa. Każdy kraniec świat zatopiony w filiżance pysznej kawy.

5 / 5 2017-11-26

Polecam, wszystko jak w najlepszym porządku.

2017-11-16

Pycha, pycha, jeszcze raz pycha.

2017-11-09

Pyszna kawa, świetne miejsce. Godne polecenia.

2017-11-09

Najlepszy smak, aromat. Zawsze chce się tam wracać. Kawa inna niż wszystkie.

5 / 5 2017-10-24

Najsmaczniejsza kawa jaką piłam. Pyszna i aromatyczna. Wiele smaków z całego świata.Polecam.

5 / 5 2017-10-20

Świetny sklep. Pyszna kawa. Idealne miejsce dla każdego nie tylko dal tych, którzy lubią kawę. Polecam.

5 / 5 2017-09-30

Kawy są zawsze świeże i pachnące! Nie żałuje zakupów i chętnie wrócę po więcej. Polecam!

5 / 5 2017-09-11

Najlepsza obsługa klienta. Najlepsza kawa. Super.

2017-09-03

Genialne miejce. Uwilebiam kawę. To miejsce zawsze daje mi wile mozliwości. Najlepsze. Poelcam.

5 / 5 2017-08-30

Dwa zrealizowane zamowienia i jestem bardzo zadowolony. Kawa swieza i dobra, pachnie juz po rozpakowaniu przesylki.

5 / 5 2017-08-19

Najlepsza kawa. Najlepsze miejsce. Przesyłka na czas. Super sprzedawca.

5 / 5 2017-08-10

Kupuje tu kawę z maroko. Najlepsza. Zawsze pyszna i świeża. Polecam.

5 / 5 2017-07-03

Super miejsce. Wile smaków świata. Każdy znajdzie swoją ulubioną.

5 / 5 2017-06-10

Mega kawa. Smaki z każdego krańca świata. Aromat całym domu Polecam.

5 / 5 2017-05-29

Najlpsza kawa. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-05-18

Polecam to miejsce. Kawcia najlepsza. Najlepiej smakuje.

2017-05-14

Mogę polecić sklep, zaopatruję się w kawę tutaj od jakiś 2 lat i nigdy nie spotkałem się z jakimiś problemami. Kawa zawsze smakowała mi niezmiennie, jest szeroki wybór przez co można próbować smaków z całego świata

5 / 5 2017-05-06

Najlepszy sklep. Wile ciekawego asortymentu. Żona zadowolona. Przesyłka na czas.

5 / 5 2017-05-03

Profesjonalna obsługa. Pyszna kawa. Wsyztko na plus. Polecam.

5 / 5 2017-04-10

Zawsze tu wracam. Kawa z całego świata przyciąga. Polecam.

2017-03-26

Najlepsza jakośc w niskich cenach. Najlepszy smak i aromat.

Rzetelne opinie o bogactwokaw.pl

bogactwokaw.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.bogactwokaw.pl

Email
[email protected]

Telefon
501120878

Komórka
501120878

Infolinia
-

Logowanie