Kategorie: / Sport

Bogigolf.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o Bogigolf.com.pl
5 / 5 2019-03-07

nie robiłem zakupów 16.08

5 / 5 2019-03-04

Zamówiony towar dotarł szybko. Nie mam zastrzeżeń.

4 / 5 2019-03-02

Dobry sklep, fachowa obsługa.

4 / 5 2019-02-28

Zakupy bardzo udane przy miłej obsłudze.

5 / 5 2019-02-26

Świetny sklep dla golfistów. Duży wybór asortymentu, szybka profesjonalna obsługa i rozsądne ceny. Polecam

5 / 5 2019-02-26

Wszystko zgodne z oczekiwaniami.

4 / 5 2019-02-24

Wiarygodny, rzetelny, sprawny i szybki w realzacji zamowien

4 / 5 2019-02-23

Solidna firma.

5 / 5 2019-02-21

Bardzo kompetentna przyjazna obsługa

5 / 5 2019-02-19

Pozdrawiam. W.P.

5 / 5 2019-02-17

Zamówiony towar dotarł szybko. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-17

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-13

Transakcja przebiegla szybko i zdalnie co w okresie przedswiatecznym uwazam za duzy plus. O produkcie sie nie wypowiadam.zostanie przetestowany na wiosne

5 / 5 2019-02-11

Super godny polecenia

4 / 5 2019-02-07

Miła , kompetentna obsługa , planuję kolejne zakupy

4 / 5 2019-02-04

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-01

100% pozytyw!!!

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobra

5 / 5 2019-01-25

Robiłem już kilkukrotnie zakupy w tym sklepie i zawsze wszystko było jak należy, tak że chętnie polecam.

5 / 5 2019-01-20

Specjalistyczny, fachowy sklep. Fitting na profesjonalnym sprzęcie, nie na oko. Kij dotarł do mnie szybko. Polecam

4 / 5 2019-01-17

wszystko ok. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-08

Najlepszy sklep golfowy, uprzejma obsługa i błyskawiczna wysyłka .

5 / 5 2019-01-06

Profesjonalnie

5 / 5 2018-12-20

Chyba najlepiej zaopatrzony polski internetowy sklep golfowy. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-12-19

Sklep bardzo wiarygodny, szybka i starannie opakowana oraz zabezpieczona przesyłka

5 / 5 2018-12-12

Zakupy bardzo udane. Szybka wysyłka.

4 / 5 2018-12-12

Dobry sklep, godny poleceia

5 / 5 2018-12-01

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-26

Sklep Bogigolf działa sprawnie ,szybko i są dobre ceny co do jakości produktów.Polecam

5 / 5 2018-11-24

Sprawna, fachowa i miła obsługa. Polecam!

4 / 5 2018-11-17

Dobry asortyment, bardzo dobre doradztwo.

5 / 5 2018-11-17

Polecam.

5 / 5 2018-11-14

Jak najbardziej polecam! Pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-11-14

Wszystko ok

4 / 5 2018-11-11

Wysoki poziom usług

5 / 5 2018-11-03

Polecam tę firmę.Pełen profesjonalizm.Szybko,produkty zgodne z opisem,świetny kontakt.

5 / 5 2018-11-02

Profesjonalny sklep, polecam

5 / 5 2018-10-27

Wszystko OK

5 / 5 2018-10-21

polecam

5 / 5 2018-10-16

Polecam.

5 / 5 2018-10-14

Bez zarzutów, całość transakcji na 5+

5 / 5 2018-10-07

Obsługa jest bardzo profesjonalna, doradztwo jest fachowe. Kontakt z klientem przebiega wzorowo. Oferta asortymentowa jest szeroka, a czasy realizacji bardzo krótkie. Towar zawsze jest solidnie zapakowany.

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalny sklep, nigdy nie miałem problemów. Wszystko na czas, nie ma problemów jeżeli chodzi o wymiany i zwroty towarów.

5 / 5 2018-10-04

Polecam

5 / 5 2018-10-03

Najlepszy sklep ze sprzętem do golfa ! Najlepsze doradztwo, najlepsze ceny i szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-10-02

Jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-09-12

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-09-11

polecam!!!!

5 / 5 2018-09-06

Solidny. profesjonalny sklep

3 / 5 2018-09-03

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-30

Super sklep!!!! Polecam!!

5 / 5 2018-08-26

Zdecydowanie polecam, bez względu na to, czy chodzi o używane kije czy piłki - są pierwszorzędnej jakości. Maskota na drivera to prawdziwa gwiazda, która zawsze robi furorę wszędzie, gdzie się pojawi. Na pewno chętnie będę powracał.

5 / 5 2018-08-26

Sklep zdecydowanie godny polecenia !!!

4 / 5 2018-08-21

Przyjazny solidny dostawca szerokiej gamy produktow dla milosnikow golfa

5 / 5 2018-08-18

Bardzo wiarygodny sklep pod każdym względem, spokojnie polecam wszystkim....

5 / 5 2018-08-18

Polecam zakupy w tej firmie.

5 / 5 2018-08-17

zawsze godny polecenia

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalnie z dużą znajomością tematu. Super sklep golfowy.

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalnie, świetny kontakt, bardzo szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-07-30

W sklepach internetowych znajdziesz wszystkie cechy, których poszukujemy: markowe produkty w atrakcyjnych cenach, profesjonalną obsługę i indywidualne podejście do klienta. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-30

W sklepach internetowych poszukujemy marekowych produktów o atrakcyjnych cenach, profesjonalnej obsługi oraz indywidualnym podejściu do klienta - wszystkie te cechy znaleźć można właśnie tutaj. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-07-26

Obsługa jest całkowicie profesjonalna, wysyłka odbywa się bardzo szybko. Wszystkie przedmioty są starannie zapakowane. Najważniejsze jest, że zapewniamy profesjonalne doradztwo w zakupie sprzętu i akcesoriów oraz dopasowujemy nasze oferty do oczekiwań naszych klientów.

5 / 5 2018-07-26

Oferujemy kompleksową obsługę na najwyższym poziomie, gwarantując szybką dostawę. Wszystkie przedmioty są starannie zabezpieczone przed wysyłką. Nasz nacisk kładziemy na zapewnienie profesjonalnej pomocy w wyborze sprzętu i akcesoriów, dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.

5 / 5 2018-07-24

Rzetelne podejście do klienta, ekspresowa realizacja zamówień, fachowe obsługa. Polecam! Na pewno jeszcze nie raz dokonam tu zakupu.

5 / 5 2018-07-08

sklep jak najbardziej godny zaufania Obsluga i dostawa bardzo dobra

5 / 5 2018-07-08

Gorąco polecam szybka transakcja i szybka realizacja

5 / 5 2018-07-06

bardzo polecam, konkretnie i szybko zrealizowane zamówienia

3 / 5 2018-06-22

Sklep ma bogate wybory. Obsułga wiele do powiedzenia!

5 / 5 2018-06-21

Jestem zadowolony z moich zakupów w sklepie Bogi Golf, ponieważ działa on profesjonalnie i przed podjęciem decyzji udziela wyczerpujących informacji, zaspokajając moje potrzeby jako klienta. Pan Michał posiada obszerną wiedzę na temat golfa i służy mi fachowym doradztwem. W tym roku nabyłem od nich drivera Cobra oraz 3 wedge i jestem bardzo zadowolony z tych produktów. Chociaż zdarzyła się mała pomyłka przy wysyłce, szybko została ona naprawiona i nie odczułem żadnej nieprzyjemności. Przy planowaniu dalszych zakupów golfowych przez internet, pierwszy krok kieruję prosto do sklepu Bogi Golf.

2 / 5 2018-06-18

Sklep z produktami bardzo słabej jakości. Towary chińskie, zapakowane w sposób niechroniący przed zniszczeniem. Nie polecam.

5 / 5 2018-06-09

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-04

Wszystko ok, szybka wysylka, duzy wybor asortymentu w konkurencyjnych cenach.

5 / 5 2018-06-02

Polecam

4 / 5 2018-06-01

O.k.

5 / 5 2018-05-31

Szybko. Dobrze zapakowane. Wszystkie potrzebne dokumenty w paczce.

5 / 5 2018-05-24

Obsługa nastawiona bardzo pro-kliencko. Profesjonalna i szybko reagująca. Polecam.

5 / 5 2018-05-23

Super|!

5 / 5 2018-05-23

Szybko sprawnie i dokładnie to co trzeba.

5 / 5 2018-05-19

Polecam

4 / 5 2018-05-18

Szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep wszystkim golfistom. Zbyszek

5 / 5 2018-05-17

polecam wszystkim, szybka porada przez tel. przed zamówieniem i jak najbardziej trafna. Zestaw sprawdza się rewelacyjnie

5 / 5 2018-05-13

Polecam zakupy w tym sklepie

3 / 5 2018-05-06

Dobrze

4 / 5 2018-05-05

Wiarygodny, rzetelny, sprawny i szybki w realzacji zamowien

4 / 5 2018-05-05

Jest OK

3 / 5 2018-04-27

Bardzo przyzwoita obsługa.

5 / 5 2018-04-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-22

Dobrze zorganizowany sklep z bardzo konkretnym, doświadczonym personelem.

4 / 5 2018-04-16

Polecam!

5 / 5 2018-04-14

OK!!!

5 / 5 2018-04-13

Wszystko bez zarzutu, polecam :)

5 / 5 2018-04-10

Ze wszystkich transakcji z tym sklepem jestem zadowolony.

5 / 5 2018-04-01

100% pozytyw !!

5 / 5 2018-03-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia mimo przedświątecznego okresu:)

5 / 5 2018-03-17

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegla pomyślnie . Szybka wysyłka i dobrze zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-03-04

Szybka i profesjonalna obsługa, bezproblemowy kontakt. Polecam!

4 / 5 2018-02-17

Kompetentnie, świetny kontakt, nr 1 w Polsce

5 / 5 2018-02-13

W czasie Bożego Narodzenia zamówiłam produkty, ale mimo tego zamówienie zostało szybko i profesjonalnie zrealizowane oraz wysłane. Produkt został odpowiednio zabezpieczony. Cała transakcja przebiegła sprawnie, a do mojego zaskoczenia, w paczce znalazłam również mały gratis, co było miłym gestem przed świętami.

5 / 5 2018-01-26

Ok wszystko odbyło się sprawnie,wszystko zgodne z opisem

4 / 5 2018-01-06

Ten sklep jest naprawdę godny polecenia. Obsługa jest doskonale, z nimi można świetnie nawiązać kontakt. Tylko po złożeniu zamówienia okazało się, że nie ma danego produktu na magazynie, ale nie było z tym żadnego problemu. Bez trudu zaproponowali mi inny sprzęt, który mogłem używać do czasu zrealizowania mojego zamówienia. Całość przebiegła w pełnym profesjonalizmie. Bardzo gorąco polecam!

4 / 5 2018-01-06

Sklep, który zasługuje na polecenie, cechuje doskonały kontakt z obsługą. Mimo że po złożeniu zamówienia okazało się, że nie ma tego towaru na stanie, usłyszałem, że mogę skorzystać z zamiennika, który będzie dostępny w czasie realizacji mojego zamówienia. Obsługa okazała się profesjonalna w pełnym zakresie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-03

Jak zwykle profesjonalnie.

4 / 5 2017-12-31

godny polecenia

4 / 5 2017-12-27

Najpierw otrzymaliśmy paczkę, która została źle zapakowana, a kupione przedmioty swobodnie przemieszczały się w kartonie, uszkadzając zarówno towar, jak i opakowanie. Po zgłoszeniu problemu, otrzymaliśmy drugą paczkę, która była już bardzo dobrze zapakowana, z dużą ilością materiału, aby zapobiec niekontrolowanym ruchom. Sklep zachował bardzo dobry kontakt z nami i okazał wyrozumiałość.

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-12-16

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-12-09

Godny polecenia

4 / 5 2017-12-06

O.k.

4 / 5 2017-12-01

Towar zgodny z opisem, wysyłka na czas.

4 / 5 2017-11-26

Szybka i sprawna obsługa, dobry kontakt telefonicznu

5 / 5 2017-11-20

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-15

Miła wspópraca, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka

4 / 5 2017-11-13

Chciałbym polecić tę firmę. Jestem bardzo zadowolony ze swoich zakupów oraz obsługi. Czas oczekiwania był trochę dłuższy ze względu na sprowadzenie jednego towaru spoza firmy, ale otrzymałem w odpowiednim czasie informację na ten temat.

5 / 5 2017-11-08

Polecam

4 / 5 2017-11-04

Solidny, sprawny i bezproblemowy.

5 / 5 2017-10-31

Znakomita profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-10-27

Bardzo porządny sklep!

5 / 5 2017-10-26

Super

4 / 5 2017-10-24

Profesjonalna i miła obsługa. Szybka przesyłka.

5 / 5 2017-10-22

Szybko i sprawnie.Tak powinno być.Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2017-10-21

Bardzo miła i pomocna obsługa.Bezproblemowa wymiana. Szybka realizacja.

5 / 5 2017-10-11

Wszystko w najlepszym porządku. Dokładnie ta jak powinno być. Polecam.

5 / 5 2017-10-09

Wszystko tak jak być powinno.

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Polecam. Dobra jakoś produktów, fachowa obsługa i doradztwo, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-28

Polecam!

5 / 5 2017-09-24

wszystko jak należy

5 / 5 2017-09-21

Szczerze polecam ;)

5 / 5 2017-09-13

bardzo dobra obsługa, szybka realizacja zamówień

4 / 5 2017-09-06

O.k.

5 / 5 2017-09-04

Kupuję przez ostatnie cztery lata i większych uwag nie mam .

4 / 5 2017-08-27

mam zaufanie do tego sklepu - nigdy się nie zawiodłem na nim

5 / 5 2017-08-13

Szczerze polecam - bezpośredni kontakt sprzedawcy i błyskawiczna wysyłka. 5/5 w każdej kategorii.

5 / 5 2017-08-07

polecam

5 / 5 2017-08-04

dwukrotne udane zakupy,sprzęt jest sprawny,informacje na stronie internetowej oraz udzielane porady telefoniczne były rzetelne

4 / 5 2017-08-02

Szybko, sprawnie i pomimo pierwotnych problemów z kurierem szybko zadziałano. Polecam

5 / 5 2017-08-01

Polecam!

5 / 5 2017-07-26

Wszystko ok. Polecam.

4 / 5 2017-07-26

Wiele zakupów, wszystkie trafione

5 / 5 2017-07-17

100% pozytyw!

3 / 5 2017-07-16

Nie jest źle.

4 / 5 2017-07-13

...

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalna i szynka obsluga

5 / 5 2017-07-03

Super

5 / 5 2017-07-01

Wszystko OK !!!

5 / 5 2017-06-27

sklep jest OK. :)

5 / 5 2017-06-27

Super!

4 / 5 2017-06-23

fachowa obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-06-08

sklep jak najbardziej godny zaufania Obsluga i dostawa bardzo dobra

5 / 5 2017-06-07

Polecam

5 / 5 2017-06-04

Dobry kontakt i szybka wysylka, polecam.

4 / 5 2017-06-03

Bardzo sumienny sklep

3 / 5 2017-05-20

Sklep golfowy jest na dobrym poziomie

4 / 5 2017-05-17

Gorąco polecam Państwu zakupy w tym sklepie. Bardzo interesujący asortyment, gdzie indziej trudno spotkać tak szeroki wybór nietuzinkowych akcesoriów.

4 / 5 2017-05-11

Jest całkiem OK

5 / 5 2017-05-11

szybka dostawa, dobry kontakt, polecam

4 / 5 2017-05-05

OK

5 / 5 2017-05-03

Towar zgodny z opisem.Szybka wysyłka.POLECAM W 100%.

4 / 5 2017-04-21

sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2017-04-19

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar prawidłowo zapakowany, zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-04-12

Szybko i sprawnie.Polecam.

5 / 5 2017-04-09

pelny prefesjonalizm

5 / 5 2017-04-08

Wszystko super

5 / 5 2017-04-02

Profesjonalna obsługa ,polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-03-29

Świetna obsługa, w pełni profesjonalna. Kontakt we wszystkich kanałach bardzo dobry - SOME, tel, mail. Bardzo polecam.

Rzetelne opinie o Bogigolf.com.pl

Bogigolf.com.pl

Siedziba
Kaniów

WWW
http://www.bogigolf.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 21-573-21

Komórka
509-247-368

Infolinia
-

Logowanie