Kategorie: / Pozostałe

Bolw.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bolw.pl
5 / 5 2022-07-29

Prezen - karta podarunkowa sklep wedkarski Bolw

Chciałam podziękować sklepowi i pracownikom za ekspresowe załatwienie sprawy i wystawienie karty podarunkowej od ręki na odległość. Bardzo chciałam na prezent. U nich wszystko można załatwić. Dziękuję i pozdrawiam M. Ż

5 / 5 2019-03-22

Towar zakupiony jest bardzo dobrej jakości oraz dobrze zapakowany. wysylka jest mega szybka polecam

5 / 5 2019-02-03

Zostałam obsłużona bardzo profesjonalnie. Produkty świetnej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-12-09

Sklep bogato wyposażony, dzięki czemu można kupić w jednym miejscu wszystko czego potrzeba. Fachowa i bardzo pomocna obsługa. Paczka zapakowana starannie, szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-10-23

Spory sklep z szerokim asortymentem wędkarskim. Profesjonalna obsługa klienta pod kątem poznania jego oczekiwań.

5 / 5 2018-10-12

Sklep prowadzony profesjonalnie i rzetelnie. Wszystko w należytym porządku . Polecam

5 / 5 2018-08-17

Jestem zaskoczona miłą obsługą i terminową dostawą co niekiedy jest rzadkością. Jestem bardzo zadowolona i będę korzystała w przyszłości.

5 / 5 2018-05-06

Super sklep z miłą obsługą .Terminowe i szybkie dostawy.polecam

5 / 5 2018-04-25

Mój mąż kupuje tu wszystkie potrzebne rzeczy do wedkowania. Jest bardzo zadowolony zarówno z towaru , jak i z obsługi klienta.

5 / 5 2018-03-27

Polecam sklep internetowy Bolw.pl i dziękuję za szybka realizacje zamowienia. Bardzo dobra jakość artykułów wędkarskich, dokladne opisy. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Świetny sklep, ogromny asortyment dla wędkarzy. Liczne promocje i nowości, każdy znajdzie coś dla siebie jak i na prezent. Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-16

sklep ok

5 / 5 2017-11-15

Super sklep. Super obsługa . Czas realizacji super szybki. Jestem mega zadowolona.

5 / 5 2017-11-04

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam ten sklep, mój tato jest bardzo zadowolony zwłaszcza z tego, że znalazł tam wszystko czego potrzebował :)

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalna obsługa w sklepie Bolw.pl. Jestem bardzo zadowolona z nich i dlatego polecam kazdemu. Ocena moja to 10+

5 / 5 2017-09-18

Bardzo dobry sklep. Duży wybór w atrakcyjnych cenach. Profesjonalna obsłucha chętna do pomocy. Jestem zadowolona i wrócę tu na pewno.

Rzetelne opinie o Bolw.pl

Bolw.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://bolw.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie