Kategorie: / Usługi

Bomax.eu Opinie Klientów

3.67/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o Bomax.eu
2019-01-13

mi akurat jakoś wypłacili moje wynagrodzenie na czas. Nie wiem o co chodzi z tym czarnym marketingiem bo zawsze jak pracowałem to gadaliśmy o tym z innymi pracownikami i nikt nie narzekał...

5 / 5 2019-01-12

Firma wykonała dużą robotę, taką, której nie dały rady dwie inne firmy.Swoją pracę wykonała na bardzo wysokim poziomie . Rewelacyjnie położone polimery. Cenowo też do przełknięcia.Z taką firmą chce się pracować zwłaszcza z Panią Marią. POLECAM !!!

2 / 5 2018-06-19

Witam nie polecam nikomu pracy w tej Firmie , Nie dotrzymują terminów z wypłatą a jeśli chodzi o umowę to za każdym razem gdy się pytałem mówili " Jutro podpiszemy" i do tej pory nie doczekałem się umowy ani pieniędzy NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU

2018-01-15

Właściciel firmy wynajmuje podwykonawców i niestety nie płaci Firma istnieje 2 lata i na stronie internetowej 0 referencji. Prędzej czy później ludzie się zdenerwują i posypią się sprawy sądowe ja osobiście też to planuje. Nie daruje kilku tysięcy a na giełdzie wierzytelności już jest wystawiona faktura za ponad 16 tys

5 / 5 2018-01-08

Firma bardzo elastyczna we współpracy, terminowo i profesjonalnie wykonująca swoje zadania. Polecam wszystkim którzy szukają rzetelnych firm.

2017-12-21

Ja również jestem zawiedziona współpracą z BOMAX-em jeśli chodzi o płatności to panuje metoda spychologii i odwlekanie na "jutro"

2 / 5 2017-11-12

smieszne jest jak firma bomax sama sobie wystawia pozytywne opinie zadnemu powykonawcy nie polecam wspolpracy z ta firma biora zlecenia ktorych zadny ceniony przedsiebiorca nie chce brac a bomax bieze i pozniej placi grosze powykonawca jak wogole wyplaci sprzataja najgorszymi szmatami i polamanymi mopami prosze zapytac pracownikow na hiltonie na wawrze nikomu nie polecam pracy z bomaxem bo pozniej nie bedziecie mieli ani pieniedzy i bedziecie sie uzerali z pracownikami ktorym nie zaplacicie

5 / 5 2017-10-09

Firma z dużym doświadczeniem w pracach które wykonuje obsługa na bardzo wysokim poziomie. Szczerze polecam.

2017-08-27

Firma jest w porządku , tylko kto nie chce pracować tylko brać kasę za darmo , to wystawia takie opinie !!! Firma nie będzie brała udziału w nakręcaniu ludzi . Jest to z naszej strony pierwszy i ostatni komentarz. Pozdrawiam wszystkich którzy chcą pracować !!

5 / 5 2017-07-25

Witam Czytam tak posty na temat BOMAX i powiem szczerze,że nie rozumiem niczego. Jestem podwykonawcą firmy BOMAX i zapłaty za fv są regulowane terminowo. Firma dba o ludzi i podwykonawców, często pomaga im w decyzjach strategicznych i w organizacji pracy. Powinno usuwać się posty ludzi, którzy nawet nie znają gramatyki języka polskiego. Będę bronił dobrego imienia firmy BOMAX. Są profesjonalistami ,szanują innych oraz szanują pracę swoich ludzi. Pozdrawiam - podwykonawca

1 / 5 2017-04-12

Zgadzam się firma nie wyplaca pieniędzy a w szegulnosci jej podwykonawczyni pani Ela. do tejpory nie widze ani grosza ale mam oświadczenie z jej pieczatka podpisem ide do inspekcji pracy i na policje

3 / 5 2017-04-10

firma nie wypłaca należności za zlecone prace, wystawia umowy zlecenia ale ich nie zglasza w Zusie !!! Szczerze odradzam współpracę z ta niby firmą !!!

5 / 5 2017-04-03

Firma profesjonalna, usługi na bardzo wysokim poziomie, rzetelność i terminowość . POLECAM WSZYSTKIM SZUKAJĄCYM DOBRYCH FIRM

Rzetelne opinie o Bomax.eu

Bomax.eu

Siedziba
-

WWW
http://www.bomax.eu

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie