Kategorie: / Książki

Bonamedia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Bonamedia.pl
5 / 5 2019-03-22

szybka i rzetelna realizacja zamówienia; polecam

5 / 5 2019-02-04

Polecam ten sklep-szybka wysyłka,na drugi dzień miałam książkę w domu.

5 / 5 2019-01-24

Bardzo ciekawe książki, czasem trudne do zdobycia gdzie indziej. Poprosiłam o zapakowanie jako prezent i dostałam bardzo zgrabną paczuszkę :). Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2018-12-14

Bardzo dobra jakość obsługi i profesjonalne podejście do klienta (info w mailach o statusie zamówienia). Nic dodać, nic ująć. Tak powinno być wszędzie! Polecam.

5 / 5 2018-12-06

super kontakt z wieka dbałością o klienta,bardzo profesjonalna obsługa , rewelacja :) jak najbardziej polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-17

Polecam. Jestem zadowolona. Książki zgodne z opisem.

2018-08-19

wszystko w porządku towar przesłany błyskawicznie i ładnie zapakowany

5 / 5 2018-07-20

MIŁA OBSŁUGA - POLECAM

2018-06-14

Jestem pozytywnie zaskoczona ceną książki, dużo niższa niż w księgarniach, a jakoś na prawdę na wysokim poziomie! Obsługa natychmiastowa, dostawa w jeden dzień kurierem. Niskie ceny dostawy. Z pewnością powtórze tutaj zakupy w przyszłości.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo dobrt kontakt, szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-04-15

Polecam sklep internetowy. dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-04-06

Wszystko przebiegło pomyślnie ;) Polecam księgarnię w 100%

5 / 5 2018-03-21

Polecam. Wszystko szybko i pięknie zapakowane. Lepiej wspierać małych wydawców niż molochy!

5 / 5 2018-03-12

Obsługa bez zarzutu,bardzo szybko zrealizowano zamówienie.

5 / 5 2018-01-24

Wszystko w porządku. Szybka przesyłka. towar dobrze zapakowany. Polecam tą księgarnię!

5 / 5 2017-10-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-10-12

Bardzo przyjazna i profesjonalna obsługa. Dostawa książki w 12 h !!! Naprawdę solidna ekipa.

5 / 5 2017-08-15

Niezwykle solidna i miła obsługa - realizacja zamówienia natychmiastowa - absolutny profesjonalizm połączony z indywidualnym podejściem do klienta. POLECAM!

5 / 5 2017-08-03

Śmiało mogę polecić tą księgarnie internetową. Szybka wysyłka, produkt zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-06-03

wszystko tak jak trzeba! Szczerze polecam!

5 / 5 2017-05-29

profesjonalne podejście rzetelność i kompetencja dobro klienta na pierwszym miejscu wspaniały kontakt i szybka realizacja

5 / 5 2017-04-23

Super księgarnia. Książki porządnie zapakowane przyszły błyskawicznie, mimo, że to była przesyłka ekonomiczna pocztą.

Rzetelne opinie o Bonamedia.pl

Bonamedia.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.bonamedia.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48124312920

Komórka
+48602336115

Infolinia
-

Logowanie