Kategorie: / Dom i ogród / Odzież i obuwie

Bonami.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Bonami.pl
5 / 5 2019-03-25

profesjonalna obsługa ,polecam ten sklep

5 / 5 2019-03-25

Transakcja przebiegła sprawnie. Zakupione przedmioty są bardzo ładne. Polecam

5 / 5 2019-03-18

Szybka dostawa, produkt jak na zdjeciu spełnił moje oczekiwania.

4 / 5 2019-03-16

Szybko i sprawnie

1 / 5 2019-03-12

Zamówienie o numerze 8754578 dotyczyło artykułów, które zostały źle zapakowane. Miałam zamówić emalię oraz kubek, ale niestety kubek nie był zabezpieczony żadną bibułą czy folią, tylko został luźno włożony do kartonu. Odkryłam, że ma pęknięcie pod uszkiem. Z kolei emalia Falcon, znane z wyjątkowej trwałości, również została przetransportowana luzem w paczce. Nasączyła mnie rozczarowanie, gdyż moje wcześniejsze zakupy w Bonami były zdecydowanie udane, a tegoroczne zamówienie było bardzo źle przygotowane. Mimo to, nie zamierzam odsyłać towaru, ponieważ wymagałoby to zbyt dużo zachodu. Podsumowując, paczka z artykułami była fatalnie i nieodpowiednio zapakowana.

5 / 5 2019-03-06

Firma godna polecenia. Super!

5 / 5 2019-03-03

Sklep wart polecenia. Towary zgodne z opisem, wysyłka dobrze zapakowana, adekwatne terminy.

4 / 5 2019-03-01

Wielokrotnie korzystałam z usług Bonami i, poza jednym incydentem z brakiem dostarczenia zamówionego towaru, jestem bardzo zadowolona. Otrzymałam towary wysokiej jakości, dostarczone we wskazanym terminie i odpowiednio zabezpieczone przed ewentualnymi uszkodzeniami. W ofercie zawsze znajduję coś dla siebie oraz na prezenty dla moich znajomych i rodziny, ponieważ wachlarz produktów jest baaaardzo szeroki, a oferta regularnie się zmienia. Mogę z czystym sumieniem polecić Bonami jako świetny wybór.

5 / 5 2019-02-28

Super

5 / 5 2019-02-26

Wspaniałe produkty. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Wszystko przychodzi zawsze w doskonałym stanie. Polecam z całego serca. To moja ulubiona firma

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalna obsługa, bardzo polecam zakupy w bonami.pl!

5 / 5 2019-02-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów,o czym świadczą kolejne zamówienia

5 / 5 2019-02-16

Bardzo profesjonalnie!

5 / 5 2019-02-12

Szybka,profesjonalna obsługa. Rzeczy wykonane solidnie i funkcjonalne. Polecam !!!

5 / 5 2019-02-02

Wszystko szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-29

superrr

5 / 5 2019-01-28

Szybkie zakupy. Duży wybór. Szybka i profesjonalna dostawa.

5 / 5 2019-01-26

Ogólnie nie mam żadnych negatywnych uwag na temat usług świadczonych przez Bonami. Ich produkty są interesujące i wysokiej jakości. Rzadko kiedy byłam zmuszona do dokonywania zwrotów, dlatego też moja ocena jest taka pozytywna.

1 / 5 2019-01-25

Okropna sytuacja!!! Kupiłam półkę o nazwie Nyord i musiałam czekać na nią ponad 2 miesiące ze względu na przesunięcie terminu dostawy dwukrotnie. Kiedy w końcu przyszła, okazało się, że nie było żadnego zabezpieczenia na rogach, jak np. styropianu. Druty wystawały z tekturowego pudełka i każda z 5 części była porysowana lub obita. Bez wahania zdecydowałam się na zwrot i teraz już czekam na zwrot pieniędzy od dwóch tygodni. To jest po prostu skandaliczne! Uwielbiam robić zakupy w sklepie Westwing, ponieważ paczki zawsze przychodzą dobrze zapakowane i zabezpieczone, ale ten sklep jest dla mnie nie do zaakceptowania. Nie polecam go nikomu i już nigdy nie zrobię tam zakupów.

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalizm w każdym calu

Rzetelne opinie o Bonami.pl

Bonami.pl

Siedziba
Praga

WWW
https://www.bonami.pl/

Email
[email protected]

Telefon
33 888 10 68

Komórka
-

Infolinia
33 888 10 68

Logowanie