Kategorie: / Książki

Bookcity.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Bookcity.pl
5 / 5 2019-03-24

Szybka, bezproblemowa wysyłka

5 / 5 2019-03-22

Jak zawsze, wszystko w najlepszym porządku. Księgarnia godna polecenia.

5 / 5 2019-03-21

Pod każdym względem doskonale

5 / 5 2019-03-16

Byłam bardzo miło zaskoczona szybkością realizacji zamówienia . A na dodatek było to już w okresie około świątecznym. Najwyższy poziom profesjonalizmu, na pewno będę korzystać jeszcze z Państwa usług. Tak trzymać :)

4 / 5 2019-03-13

Sklep oceniam pozytywnie. Jedyne co to kilka dni trwała realizacja zamówienia . Ale te same książki zamówione w innej księgarni internetowej nie zostały w ogóle sprowadzone , więc i tak plus dla tego sklepu.

5 / 5 2019-03-08

Zamowienia realizowane są błyskawicznie, kontakt w sprawie ew. modyfikacji bezproblemowy i sympatyczny, polecam i zawsze będę polecać. Dobre opinie o tej księgarni są całkowicie zasłużone, oni po prostu są najlepsi. :)

5 / 5 2019-03-03

Jak zwykle, wysoka jakość obsługi i szybki czas realizacji. Dziękuję

5 / 5 2019-02-26

Wszystko idealnie, jak zawsze.

5 / 5 2019-02-23

Super szybka wysyłka, bez żadnych problemów.

5 / 5 2019-02-21

Rewelacyjne zakupy! Książka od zamówienia dotarła w niecałe 24h!

5 / 5 2019-02-20

Bardzo dobra obsługa, realizacja w czasie. Jedyny sklep z tak szeroką ofertę książek obcojęzycznych.

5 / 5 2019-02-19

szybko, profesjonalnie, polecam i na pewno będę jeszcze korzystać

5 / 5 2019-02-18

Kompetentna, miła i szybka obsługa klienta. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o zapakowane przesyłki oraz podejście do kupującego. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-30

Profesjonalna obsługa. Polecę znajomym ten sklep

5 / 5 2019-01-29

Polecam wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-26

Duży wybór książek do nauki języków obcych, szybka realizacja zamówienia ,dziękuję i polecam.

5 / 5 2019-01-14

Solidna i eksptesowa obsluga.

5 / 5 2019-01-13

Super!

5 / 5 2019-01-11

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-05

Polecam sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia, towar bardzo solidnie zapakowany

4 / 5 2019-01-05

szybka realizacja zamówienia, pozytywne załatwienie zwrotu

4 / 5 2019-01-04

transakcja przebiegła dość sprawnie. Polecam ten sklep, szczególnie, że można odebrać osobiście w Warszawie.

5 / 5 2019-01-02

Szybki, sprawny zakup! Książka w idealnym stanie.

5 / 5 2019-01-02

Zarówno towar jaki i dostawa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-12-18

Rzetelnie

4 / 5 2018-12-15

Zakupy ok.

5 / 5 2018-12-05

Bardzo dobra księgarnia z literaturą zagraniczną. Dobre ceny dostawy, szeroki wybór. To już mój któryś zakup i zawsze byłem zadowolony.

4 / 5 2018-12-02

Zawsze szybka i pewna realizacja zamówienia, a korzystałem już kilkunastokrotnie.

5 / 5 2018-11-28

szybko , bez żadnych problemów

5 / 5 2018-11-24

Książkę sprowadzono dla mnie z zagranicy szybko i w bardzo dobrym stanie. Księgarnię jak najbardziej polecam, a jestem stałym klientem od lat.

4 / 5 2018-11-23

Szybka dostawa i dobra cena

4 / 5 2018-11-23

Wszystko jak należy. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-19

Satysfakcja na 100% . Bylam pod wrażeniem,jak profesjonalnie i szybko moje zamówienie zostało zrealizowane,pomimo chwilowego braku dostępu zamowionej pozycji! Bardzo polecam!

5 / 5 2018-11-18

Profesjonalna obsługa. Księgarnia godna polecenia

5 / 5 2018-11-16

Szybko, sprawnie ,polecam.

5 / 5 2018-11-13

Pełny profesjonalizm, wysoka jakość realizacji zamówienia. POLECAM!

5 / 5 2018-11-02

Jestem bardzo zadowolona z tegoż sklepu, ponieważ nie raz już tutaj kupowałam książkę i nigdy jeszcze nie spotkałam się z problemami. Ostatnio zakupiłam książkę do FCE, której gdzie indziej nie mogłam zakupić. Ciesze się bardzo, że ja udało mi się właśnie tutaj zakupić a została dostarczona w tempie expresowym.

5 / 5 2018-10-29

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka.

4 / 5 2018-10-28

polecam!

5 / 5 2018-10-27

Atrakcyjna oferta, sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-10-25

Najlepszy sklep

5 / 5 2018-10-23

Super Mega Godny Polecenia SKLEP. Na drugi dzień po złożeniu zamówienia-towar (pięknie zapakowany) był w moich rękach!!!! Czarodzieje:) Bardzo, ale to bardzo dziękuję i pozdrawiam.

4 / 5 2018-10-07

Jestem zadowolony z zakupów i z obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-21

Korzystam z usług sklepu od lat. jestem całkowicie usatysfakcjonowany ich ofertą i jakością obsługi.

5 / 5 2018-09-18

Transakcja szybka, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-17

Jak wyżej. Wszystko bez pomyłek, bardzo szybko, jednym słowem 6.0

5 / 5 2018-09-14

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-09-13

Porzadnie zapakowane, szybka wysylka. Polecam.

5 / 5 2018-09-07

Rewelacja!!! Polecam bardzo

5 / 5 2018-08-28

Szybko, prosto i na temat. 5/5 bez zbędnego pier.... ;)

5 / 5 2018-08-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-08-22

Szybka i fachowa obsługa, jasne i łatwe zasady robienia zakupów.

4 / 5 2018-08-19

Wszystko w porządku , na 2 dzień otrzymałam książkę, która była solidnie zapakowana. Jakość, opakowanie, czas transportu - serdecznie polecam. Do tego świetne ceny w księgarnii. Jeszcze raz polecam :)

5 / 5 2018-08-17

Profesjonalna obsługa. W Bookcity robię zakupy od dłuższego już czasu i zawsze pełna profesja. Dziękuję za Wasze sprawne działanie. E.K.

5 / 5 2018-08-15

Wszystko na najwyższym poziomie :)

5 / 5 2018-08-07

Sklep doskonały. Przesyłka błyskawiczna (książki dotarła już w niedzielę). Kontakt bezproblemowy i bardzo szybki. Obsługa zamówienia bardzo profesjonalna z dostosowaniem się dla wygody klienta. Dostałem nawet zwrot nadpłaty za przesyłkę którego nawet nie oczekiwałem.

5 / 5 2018-08-06

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam sklep.

5 / 5 2018-08-05

szybko, sprawnie, solidnie

4 / 5 2018-08-04

Przesyłka dotarła w terminie na pocztę. Porządnie i estetycznie zapakowana przesyłka z dobrą książka. Polwcam

3 / 5 2018-07-28

Ogromny plus za szybkie sprowadzenie książek zza granicy, jednak próbowałam dwukrotnie dodzwonić się na infolinie i nikt nie odbierał. Paczka była zaplanowana mało dokładnie, z jednej strony pudełko było otwarte i książki mogły wypaść.

5 / 5 2018-07-27

Bezproblemowo i szybko

5 / 5 2018-07-23

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-07-14

Sklep działa wprost idealnie. Przesyłkę otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Polecam!

5 / 5 2018-07-14

Strona bardzo przejrzysta, łatwo znaleźć każdą książkę. Paczka jest bardzo szybko wysyłana, opakowana tak dobrze, że przetrwała by przemarsz wojsk.

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalnie, szybko, polecam.

5 / 5 2018-06-22

Wszystko w jak najlepszym porządku :)

4 / 5 2018-06-20

Polecam sklep :)

5 / 5 2018-06-18

Super!!

5 / 5 2018-06-14

Szybko i konkretnie

5 / 5 2018-06-11

Wszystko jak się należy polecam

5 / 5 2018-06-10

Transakcja błyskawiczna. Książka zamówiona w poniedziałek, w paczkomacie była we wtorek. Transakcja bardzo udana.Polecam sklep!

5 / 5 2018-05-30

Super sklep,szybka realizacja dostawy. Polecam

5 / 5 2018-05-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-20

Zamówiłam książkę oznaczoną "Wysyłamy w 24h" już następnego dnia mogłam odebrać ją w sklepie.

5 / 5 2018-05-19

Jak zawsze super. :) To zdecydowanie moja ulubiona księgarnia, którą polecam absolutnie wszystkim.

5 / 5 2018-05-08

Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy.Zamowione ksiazki w ciagu 2dni byly do odbioru!! ;-) podczas gdy w innej ksiegarni nie potrafili zrealizowac zamowienia przez ponad 3tygodnie-nie umieli nawet w tej sprawie skontaktowac sie ze mna i zaproponowac jakiegos dogodnego wyjscia z sytuacji. Dziekuje !! polecam te ksiegarnie !!:-)

5 / 5 2018-05-07

wszystko ok

5 / 5 2018-04-27

Bardzo miła i profesjonalna obsluga, ksiązki bardzo dobrze zapakowane, blyskawiczna dostawa. jestem bardzo, bardzo zadowolona:)

5 / 5 2018-04-13

Ocena celująca. Wszystko odbyło sie wzorcowo. Polecam księgarnie gorąco, nawet ceny niższe niż w innych tego typu sklepach internetowych!

5 / 5 2018-04-06

Profeska

5 / 5 2018-04-01

Ciekawa oferta, błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-03-27

Jestem bardzo zadowolona z każdych zakupów. Książki są doskonale zabezpieczone, zamówienie jest bardzo szybko realizowane. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-03-22

Transakcja bardzo szybko przebiegła, bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Super kontakt ze sklepem, do tego ekspresowa wysyłka;)

5 / 5 2018-03-10

wszystko bez zarzutu

5 / 5 2018-03-10

Szybko i sprawnie :) Przesyłka nienaruszona :)Dziękuję

5 / 5 2018-03-06

Szybko, profesjonalne, książki super;) Polecam!

5 / 5 2018-03-04

Ekspresowa wysyłka - zamówienie dokonane w nocy z wtorku na środę, w czwartek rano książka czekała już w paczkomacie. Produkt w stanie idealnym, zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-03

Wszystko w porządku. Zamówienie zgodne z opisem.

5 / 5 2018-02-15

Najlepszy sklep z trudno dostępnymi książkami zagranicznymi. Zawsze mogę na nich liczyć. Pisząc pracę magisterską z literatury angielskiej ,zamówiłam książki dostępne tylko w Bookcity. Zostały szybko i sprawnie sprowadzone z zagranicy. Polecam.

5 / 5 2018-02-10

Solidna i eksptesowa obsluga.

5 / 5 2018-02-04

polecam

5 / 5 2018-02-03

Polecam.szybka przesylka.

5 / 5 2018-01-31

Wszystko ok

4 / 5 2018-01-26

Wszystko elegancko, ale trochę zajęła dostawa zamówienia; dokładniej rzecz ujmując - 8 dni. Mimo wszystko książki dotarły w idealnym stanie, zapakowane były wyjątkowo porządnie. Jeśli chodzi o cenę to była zdecydowanie najniższa ze wszystkich sklepów w których sprawdzałem. Polecam

5 / 5 2018-01-20

Zamówienie jest szybciej realizowane niż czasami jest to określone przy danej publikacji system szybko przysyła link do potwierdzenia zamówienia informacje o zmianie zamówienia nadchodzą natychmiast polecam są jeszcze publikacje które mnie interesują

5 / 5 2018-01-10

Szybko. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-01-08

Godne polecenia!

5 / 5 2018-01-07

Szybko, wygodni i profesjonalnie.

5 / 5 2018-01-06

Książki dostarczone szybko, są świetnej jakości, wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-01-05

I absolutely love Book City! It is now the only bookstore that I order books from. In the last two months, I've ordered numerous books from them. The books always arrive very quickly and neatly packaged.

5 / 5 2017-12-24

Wszystko w jak najlepszym porządku...

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka wysyłka, informacja o przebiegu transakcji. Polecam

5 / 5 2017-12-18

niebywale szybka realizacja na wysokim poziomie :) Polecam

5 / 5 2017-12-17

Szybko i sprawnie. Dobrze skonstruowana strona internetowa pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-12-17

Jak zawsze szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-16

Super

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalna obsługa. Przesyłka dotarła bardzo szybko, bez żadnych uszkodzeń. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-12

Bardzo miła obsługa w sklepie stacjonarnym - młody mężczyzna wie co poleca i w większości przypadków w 100% go popieram. Druga Pani - blond włosy - przesympatyczna i bardzo przyjaźnie nastawiona dla klienta. W żadnym innym sklepie nie zauważyłam, żeby pracownicy tyle uwagi poświęcali swoim klientom. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa, łatwy kontakt i szybka dostawa. A przy tym bardzo dobre ceny. Nie jest to moj pierwszy i na pewno nue ostatni zakup w Bookcity.pl

5 / 5 2017-12-02

Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, staranne opakowanie transportowe.

5 / 5 2017-11-27

Jedyna księgarnia językowa z jakiej robię zakupy. Szybko i sprawnie. Książki spakowane tak, ze żadna się nie uszkodzi. Dziś zamawiam, jutro przesyłka już jest w domu! Szczerze polecam!!!!

5 / 5 2017-11-19

błyskawiczna obsługa i dostawy zawsze zgodne z zamówieniem. Jasny czytelny system zamówień.

5 / 5 2017-11-03

Rewelacyjnie szybka wysyłka :) księgarnia godna polecenia :) dziękuję za udane zakupy

3 / 5 2017-10-15

Obsługa w sklepie stacjonarnym wyjątkowo niemiła. Za ladą chyba matka z synem (cały czas plotkują i stąd poczucie braku zainteresowania potencjalnym klientem i dyskomfortu czy przypadkiem nie o tobie toczy się rozmowa), w dodatku remont drzwi wejściowych, gdzie nie wiadomo czy jest otwarte czy zamknięte (żadnych informacji). Nie polecam! Ale podkreślam opinia tyczy się wyłącznie sklepu stacjonarnego, nie mam zastrzeżeń do wysyłki

5 / 5 2017-10-10

Szybciej niż się spodziewałem! Droga i stan przesyłki cały czas pod kontrolą

5 / 5 2017-10-09

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-04

polecam

5 / 5 2017-10-03

Wszystko jak się należy polecam

5 / 5 2017-09-28

Gorąco polecam, wszystko na 5 z plusem. :-)

5 / 5 2017-09-20

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona i polecam innym.

5 / 5 2017-09-19

Szybko i sprawnie. Dziękuję

1 / 5 2017-09-13

Bardzo zła obsługa, najpierw niekompetencja osoby, która obsługiwała mnie telefonicznie, potem osoba obsługująca mnie na miejscu była wręcz wroga. Nigdy więcej tam nie kupię i innych będę ostrzegała.

5 / 5 2017-09-05

Polecam

4 / 5 2017-08-31

Godna Polecenia

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna obsługa, szybko i zgodnie z opisem

5 / 5 2017-08-19

Jak zawsze solidnie

4 / 5 2017-08-18

Bardzo szybki czas dostawy przesyłki (zaledwie 2 dni po złożeniu zamówienia). Co godne podkreślenia - znacznie szybciej niż w opisie na stronie. Moje książki zamiast iść 2 tygodni, były w 2 dni. Polecam zakupy w tym sklepie - oferta jest bardzo bogata, a realizacja - jw.

5 / 5 2017-08-16

Polecam

5 / 5 2017-08-16

Polecam! Ogromny wybór książek w różnych językach. Najważniejsze jednak że mają konkurencyjne ceny!

1 / 5 2017-08-15

Zamówiłam tam książki po raz drugi i ostatni. Czekałam długo, zapłaciłam bardzo dużo i towar powinien być dobrze zapakowany i przyjść w stanie idealnym - a nie był. Jedna z książek przyszła uszkodzona i zostałam teraz bez prezentu. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2017-08-11

Jak zawsze ok.

5 / 5 2017-07-29

Bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-07-28

Realizacja zamówienia bardzo szybka. Polecam sklep i

5 / 5 2017-07-28

Wszystko sprawnie i szybko. Pełen profesjonalizm. Gdyby tylko wszystkie skle

4 / 5 2017-07-19

Bardzo dobra i szybka obsługa zamówienia - polecam zakupy w tej księgarni!

5 / 5 2017-07-18

Szybka wysyłka, wszystko świetnie zabezpieczone. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-17

Transkcja szybka i przyjemna

5 / 5 2017-07-13

Bardzo profesjonalne zapakowanie przedmiotu, książka nienaruszona :)

5 / 5 2017-07-08

Łatwo,szybko i przyjemnie. Polecam ;)

5 / 5 2017-07-08

Kupowałam z Bookcity kolejny już raz. Moje zapytanie i wątpliwości bardzo szybko zostały rozwiązane przez bardzo miłego konsultanta. Zamówione książki zostały przesłane bez uszkodzeń bardzo szybko. Informacje na temat statusu paczki były bardzo szybko przekazywane mailem i widoczne na stronie zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-06-29

Profesjonalna obsługa. Transakcja w tempie dosłownie expresowym. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone. Rewelacja. Gorąco polecam

4 / 5 2017-06-28

Duży wybór książek z najlepszymi rabatami!

5 / 5 2017-06-18

Serdecznie polecam

5 / 5 2017-06-14

Bardzo szybko i sprawnie, bezpieczna przesyłka. Dziękuję

5 / 5 2017-06-11

Błyskawicznie, profesjonalnie, Polecam

5 / 5 2017-06-09

wszystkie zakupy powinny tak wyglądać, sama przyjemność

2017-06-08

Bardzo długi czas realizacji zamówienia.

4 / 5 2017-06-06

Skorzystam w przyszłości

5 / 5 2017-06-01

Duży wybór produktów, przystępne ceny, szybka i sprawna obsługa zamówienia.

5 / 5 2017-06-01

Zarówno towar jaki i dostawa na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-05-16

Wszystko ok.

5 / 5 2017-05-16

Profesjonalnie, szybko, polecam

5 / 5 2017-05-10

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, mimo konieczności sprowadzenia zamówionych książek. Przesyłka była doskonale zabezpieczona.

4 / 5 2017-05-06

Zdecydowanie jestem zadowolony z realizacji usługi. Wszystko poszło rewelacyjnie.

5 / 5 2017-05-01

Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-04-24

Przesyłka zgodna z zamowieniem, towar zgodny z opisem, ekspresowa przesylka. Plecam.

5 / 5 2017-04-22

Szybko, profesjonalnie zapakowana przesyłka. Polecam!

5 / 5 2017-04-10

Super!

5 / 5 2017-04-07

Wszystko w porządku. Książki doszły dobrze zapakowane, nieuszkodzone, bardzo dobra obsługa klienta. Szeroki wybór produktów, a klient jest na bieżąco informowany o zmianach statusu zamówienia. Zamawiam regularnie i na pewno wrócę jeszcze wiele razy :)

5 / 5 2017-04-05

Szybko, sprawnie, miło, profesjonalnie.

5 / 5 2017-03-29

Rewelacyjna księgarnia!

Rzetelne opinie o Bookcity.pl

Bookcity.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.bookcity.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 24 111 56

Komórka
609 33 55 66

Infolinia
-

Logowanie